Suzukart Tampere

Asiakas minäkin

Oletteko muut saaneet vastaavaa kohtelua kyseisessä paikassa ?
Soitin ja tiedustelin ajomahdollisuutta määrättynä päivänä ja aikana. Mikä lienee aika tavallista kun matkaa 100 km.
Sain puhelimeen haukut kun tyhmyyttäni kyselen, ja kaupanpäälle ohjeen mennä ajelemaan sinisillä Bussilla edestakaisin,jos rahat ei riitä yksityistilaisuuden varaamiseen.
Olin kohtelusta niin tyrmistynyt, että en osannut mitään sanoa. Kiukku sai sitten tänne palstalle avautumaan.
Koska harrastamme perheenä kartingia ensi vuonna SM-tasolla, niin luulin asioista jotain tietäväni...
Kannattaisikohan kyseisen yrittäjän mennä käytöskurssille, tai jos se radan pito on noin huonoa hommaa, niin vaihtaa alaa !
Kiitos

22

13543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkä raha ratkaisee

      Niin, vaikea mennä muiden puolesta vastailemaan, mutta arvailempa kuitenkin.

      Jos haluaa ajelemaan halvalla, pitänee soitella kyseisenä päivänä. Rahaa hekin tarvitsevat toiminnan ylläpitämiseksi. Tällöin pitää luoda edellytykset isomman ryhmän vastaanottamiselle, eikä voi luvata tiettyä aikaa kahden viikon päähän 12 eurolla. Ymmärrän kyllä ajatuksesi, ja ehkä asia olisi pitänyt sinulle kertoa tahdikkaammin. Mutta jos oli joku runtannut auton juuri kaidetta vasten 12 euron hinnalla. Tai muuten vaan paha päivä ollut; ruoka kylmää ja olut lämmintä....

      Mutta enhän minä tiedä. Älä välitä, ylileveät penkit siellä autoissa on normaalille kuskille. Odota kevättä ja säästä rahasi.

      • taas täällä

        Niin, tarkoituksena oli koris joukkuueen kanssa mennä vähän pikkujoulua viettään... Vähän purtavaakin oli aikomuksena varata. Et en mää yhtä kuskia varten aatellut....
        Olin vaan niin tyrmistynyt, ette osnnut vaki kysymystä: Ettekö tiedä kuka minä olen?
        Vastaus: ASIAKAS !!!!!!!!!!!!


    • käyny kavereitten kans

      autot oli aivan paskoja rimpuloita, joten älä sure, et mitään menetäny. Jotenkin se äijä tai mikä myyjä se oli tuntu olevan vahvasti "tunnelmassa", emmäää tiärä

    • Jusba

      Sitä omistajaa vai onkaan on vähä vähemmän siunattu älyllä. Oltiin menossa porukalla ajaan kun edellisessä porukassa tapahtui vakava onnettomuus jossa toinen auto lensi toisen auton kuskin jaloille aiheuttaen avomurtumat sääriin ja radalle kunnon verilammikko. Omistaja sitten haukku loukkaantuneen kuskin surkimukseksi ja ajotaidottomaksi luuseriksi kun se jäi istumaan penkkiin eikä pystynyt liikkumaan. Että sellasta..

    • Haukuttu asiakas minäkin

      Sillä Suzukartin miehellä ei siis ole huonoja päiviä, vaan se on sillä verissä. Tänään tiedustelin yksityistilaisuuksista lisätietoja. Se mies on vaan kokoajan lopettamassa puhelua sanoen, että kaikki tieto löytyy netistä. Minä ihmetellen kysyn, että eikö se aio nyt vastata mun esittämiin kysymyksiin kun kerran soitin. Vastaus kuuluu tietenkin vihasesti: ”Mitä sä nyt haluut tietää!?” "Se on SU-ZU-KART Zetalla piste fi!"

      Minä tälläkertaa sain siis haukkuja tietokoneen käyttötaidoistani. Sen alan osaajana voin kuitenkin sanoa, että tämä ongelma on paikan koko sähköisessä markkinoinnissa – ei asiakkaiden tietokonetaidoissa. Kysymys tähän kuuluukin: Jos kaikki tarvittava löytyy netistä, ja netissä lukee ”Yksityistilaisuudet sopimuksen mukaan.” niin mitä minä sitten teen? :(

      Olen aivan poissa tolaltani siitä, että tuollaista ”palvelua” on olemassa. En aio järjestää näitä tulevia polttareita Suzukartilla, ja toivon ettei kukaan muukaan pilaa päiväänsä soittamalla sinne, saatika menemällä paikan päälle.

    • hmm..

      se paikan pitäjä on siellä aina kännissä, että suusta voi päästä aina vähän mitä sattuu.. en suosittele muutenkaan, paskaa palvelua.

    • suzu

      Etpä paljoa menettänyt, todella rappio kunnossa koko paikka. Ei ole paljoa panostettu viimeaikoina. Jokaisen auton renkaat ajettu aivan loppuun, ihme ettei viitsitä mitään pitää kunnossa. Ihmettelin itsekkin kun tuntuu että lipunmyyjä tosiaan hieman maisteissa kun käytiin ajamassa. Eipä tuollaisella menolla kukaan tuolla ala harrastamaan.

    • Vihainen Asiakas

      Juu sama homma!! Sukulaiset tulivat Nurmeksesta asti tänne siskon rippijuhliin ja aateltiin mennä pitään hauskaa koko porukalla. Mennään sisälle ja omistaja haisee kolmen metrin päähän viinalle ja sanoo:"Päästin varikkomiehen viettään vapaailtaa"!!! Kello oli vasta 17:15 (Pitäisi mennä kiinni vasta klo 19:00) ja kun olimme lähtemässä taksi tuli pihaan! Aivan törkeää käytöstä!!!!! Ei kannata tuhlata aikaa siellä!

      • jep jep...

        Olen aina saanut oikein asiallista kohtelua Suzukartissa, itsellä ei mitään moittimista. Se myyjä on oma persoonansa, kaikista ei tarvi tykätä ja kaikkien kanssa ei vaan tuu toimeen. Minä olen aina saanut hyvää kohtelua, ihmettelen siksi syvästi mistä tuollainen johtuu... Mutta on kyllä varsin ikävää tuollainen kohtelu... Asiakas on aina oikeassa, niin sen kuuluu mennä.


      • Joskus käy tuuri
        jep jep... kirjoitti:

        Olen aina saanut oikein asiallista kohtelua Suzukartissa, itsellä ei mitään moittimista. Se myyjä on oma persoonansa, kaikista ei tarvi tykätä ja kaikkien kanssa ei vaan tuu toimeen. Minä olen aina saanut hyvää kohtelua, ihmettelen siksi syvästi mistä tuollainen johtuu... Mutta on kyllä varsin ikävää tuollainen kohtelu... Asiakas on aina oikeassa, niin sen kuuluu mennä.

        Itse kun olen (sen yhden kerran) ollut paikalla niin opastamassa oli itse Risto Virtanen ja homma sujui erittäin asiallisesti.
        Valitettavasti homma ei taida kovin hyvin leiville lyödä koska tuo Pirkanmaan toinen paikka meni nurin ennen kuin uusi halli ehti valmiiksi saakka.
        Kulut ovat suuret ja tulot pienet niin varmasti alkaa nyppimään, mutta silloin yrittäjän pitäisi joko yrittää enemmän tai lopettaa koko homma. Tuolla keinoin ei saa kuin huonon maineen ja asiakkaat sen kun vähenee.


    • jr

      Menin kymmenen nuoren kanssa varaamalleni ajovuorolle. Mitään vastaanottoa tai ohjeistusta ei ollut. Kun nuorelta paikan henkilökuntaan kuuluvalta menin kysymään, en saanut selkeää vastausta. Kun sitten paikkaa pitävälle vanhalle miehelle menin kertomaan saapumisestamme ja pyytämään ohjeita, niitä ei tullut. Poistuttuani pöytäryhmäämme hän alkoi muille asiakkaille ihmetellä typeryyttäni. Menin antamaan hänelle palautteeni, minkä jälkeen sain osakseni haistattelua. On harmi, että Tampereella ei ole sisäkartingrataa muualla. En tuollaiseen paikkaan enää rahaani kanna. Ehdoton pohjanoteeraus 51 elivuoteni ajalta kaikissa mahdollisissa asiakaspalvelu- tai muissa kanssakäymistilanteissa.

      • ensimmäinen ja

        Aikanaan tuli käytyä ja rata oli niin karsea ja liukas ajettava, ettei tarvinnut toistamiseen mennä (betonipinta oli kuin jäätä ja se ei oikein innostanyt betonipylväiden seassa). Silloin oli vielä LeManse ja jälkimmäisessä paikassa oli muoviputkikaiteet, niin uskalsi hakea vähän "rajojakin". Mut ku ei oo enää ja Powerparkkiin ei viitsi talvella lähteä ajamaan.


    • raggar-1

      Itse olin tilanteessa mukana^^ ja se oli kyllä kumma tilanne. Kun suzukartin kyseinen känniääliö taas tuli sisälle kasvatuskeskustelun jälkeen, hän alkoi vittuilemaan minulle ja naureskeli kovasti. Ei taida olla kaikki muumit laaksossa. Tsaijaijai...

      • Raggar_2

        Ei ollut kyllä kyseisellä jätkällä kaikki ismot casinolla!!!


    • vanha kives

      Maailman paskin ja pahan hajuisin paikka, en ihmettele jos perustuksista löytyy 500 kg hometta ja kuolleita lapsia. Se saatanan vanha pieru haisi viinalle ja örvelsi puoli krapulassa tiskin takana vodkapaukku kädessä eikä osannut edes sanoa omaa nimeään. Autot, vai pitäisikö sanoa polku autot ovat elämäni paskin kokemus. Kovempaa pääsee jos työntää roskiksen mäkeäalas ja hyppää kyytiin, olisihan se pitempikin kyyti kuin suzukartin kärpäsen paska kierros

    • E46

      Eikö tuota Suzukartin ukkoa kukaan ole leiponut turpaan ? Pitääpä kävästä "ajelemassa " :)

    • E46

      Eikö tuota Suzukartin ukkoa kukaan ole leiponut turpaan ? Pitääpä kävästä "ajelemassa " :)

    • E46

      Eikö tuota Suzukartin ukkoa kukaan ole leiponut turpaan ? Pitääpä kävästä "ajelemassa " :)

    • E46

      Eikö tuota Suzukartin ukkoa kukaan ole leiponut turpaan ? Pitääpä kävästä "ajelemassa " :)

    • E46

      Eikö tuota Suzukartin ukkoa kukaan ole leiponut turpaan ? Pitääpä kävästä "ajelemassa " :)

    • E46

      Eikö tuota Suzukartin ukkoa kukaan ole leiponut turpaan ? Pitääpä kävästä "ajelemassa " :)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe