Lennot jouluksi Marokkoon

jouluksi matkalle

Tietääkö kukaan lentoyhtiöitä/matkatoimistoja, joiden kautta saisi mahdollisimman halvat lentoliput jouluksi Marokkoon, mieluiten Agadiriin. Tarkoitus olisi lähteä n. 20.12 ja tulla pois 6.12.

7

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moroccoman

      Ajattelit sit olla reissussa sellaset 50 viikkoa. Ei paha, ei paha.

      • jouluksi matkalle

        Tarkoitus olisi tietenkin viipyä siis 20.12-6.1.2008 eikä 6.12 :)


    • Ripa Kinttu

      Tsau,

      olen tämän vuoden aikana lentänyt kaksi kertaa Marokkoon ns. halpalentoyhtiöiden lennoilla. Ensimmäisen kerran lensin Ryanairilla (lähtee Tampereelta Pirkkalan lentokentältä, bussikuljetus Helsingistä 25 €) Frankfurtin kautta Marrakeshiin. Lentoaikataulut vaativat yöpymisen Frankfurtissa. Matkaseuranani oli kaksi mukavaa (ja mukavuudenhaluista) reissaajaa, joten yöpyminen lentokentällä ei tullut kuuloonkaan. Kentältä oli ilmainen taksikuljetus pieneen hotelliin, jossa yöpyminen maksoi meiltä muistaakseni noin 50 €. Ryanair ei lennä Agadiriin, joten lensimme Marrakeshiin, josta bussikyyti Agadiriin (n. 4 h) maksoi 74 dirhamia (100 Dh = 8,8,€). Mitä halpoihin lentolippuihin tulee, matkustuspäivien kanssa pitää olla joustava, sillä päivästä riippuen eroa voi olla yli 100 euroa. Maksoin lennoista lentokenttäveroineen ja muine kuluineen hieman alle 95 €.

      Toisen kerran mennessäni käytin sekä Blue1:ia että Clickair:ia, koska taas joutuu hieman kikkailemaan halpoja lippuja havitellessa sekä jatkolentojen kanssa. Itse lensin Blue1:lla Helsingistä Barcelonaan. Blue1 lentää Barcelonaan tiistaisin klo 20:10 ja on perillä 23:00 paikallista aikaa. Marrakeshiin lensin Clickairilla, joka lähti seuraavana aamuna klo 10:05. Hengailin siis lentokentällä yön (enkä todellakaan ollut ainoa, heh).

      Clickairia en käyttänyt Barcelonaan lentäessäni sen vuoksi, että se olisi perillä aamulla klo 9 eikä siis ole toivoakaan ehtiä saman yhtiön jatkolennolle Marrakeshiin. Näin odotusaika lyheni huomattavasti. Takaisin tullessa koko reitti onnistui Clickairilla loistavasti. Tämmöiset olivat aikataulut (paikallisia aikoja): Lähtö Marrakeshista klo 12:10 ja perillä Barcelonassa klo 15:15, josta jatkolento Helsinkiin keskiyön paikkeilla, tarkemmin sanoen klo 00:45. Tämän reissun lennot maksoivat noin 165 euroa.

      Tiedän, että Airberlin lentää Euroopasta (esim. Wienistä, Frankfurtista ja Berliinistä) Agadiriin, mutta yhtiö ei kuulu omaan listaani halpalentoyhtiöistä, sen verran on korkeat hinnat.

      Suunnittelin taas matkaa Marokkoon ja aikomukseni oli tehdä kuten edellä kuvasin. Siitä voi päätellä, että en kokenut sitä mitenkään hankalaksi. Valitsemillani päivillä hinnaksi olisi muodostunut 213 €. Matkakumppanini haluaa kuitenkin suoraan Agadiriin, joten otimme Finnmatkoilta äkkilähdön 29.11 kahdeksi viikoksi. Maksoi 475 €/hlö (määrittelemätön hotelli, ei aamiaista).

      Että tämmöttis! Onhan niitä vaihtoehtoja, ja joku ehkä voikin kertoa kokemuksistaan lentää Lontoon kautta, mä en enää... ;)

      Ai nii, viettäkäähän kiva joulu Marokossa! Itse aion tonttuilla Intiassa tänä jouluna. Tip tap!

      • jouluksi matkalle

        Kiitos todella paljon neuvoista! Täytyykin alkaa etsiä lentoja noiden kautta sitten :)
        Itsekin olin muutama viikko sitten Agadirissa ja nyt olisi siis tarkoitus lähteä taas. Pääsisi näkemään lammasjuhlan yms :)
        Kiitos vielä todella paljon ja oikein kivaa reissua sinullekin Intiaan, varmasti hieno reissu tulossa!


      • _Mimosankukka_

        Nonni Ripa Kinttu, täydennetään sitten vähän sun alottamaa kertomusta :) Eli Lontoon kautta pääsee myös sillä Ryanairilla jos viitsii vähän vaivaa nähdä. Lontoossa pitää lentokenttää vaihtaa (1,5h bussimatka) ja odotusaika on 18h. Takas tullessa onkin vaan 4h ja kiirettä pitää että ehtii kenttää vaihtaa. Olikin vaan mukana käsimatkatavarat niin meni sujuvasti koko homma ilman kiirettä tai odottelua. Halpaahan tuo on ja omat eväät vaan mukaan :)

        Toivottavasti löytyy edulliset lennot ja hauskaa lammasjuhlaa sinne Marokkoon teille!


    • yksi suunnittelija myös

      Katsoin juuri sattumalta supersaverilla 8 - 14 joulukuuta 2007 edullisinta matkaa ja antoi vaivattoman ja helpon matkan hinnaksi helsinki-Lontoo Heatrow- Marrakech ja takaisin 358 euroa kaikkine kuluineen. Matkassa on yksi välilasku, mutta missään lentokentillä ei tarvitse yöpyä ja kaikki ajat ovat ihan ok ja lentokenttiä ei tarviste vaihdella Lontoossa.

      • jouluksi marokkoon

        Sainkin jo liput mutta valitettavasti en pääse jouluksi sinne. Lähtö olisi joulun jälkeen, 27 päivä ja tarkoitus olisi olla 3 viikkoa! Innolla odotan kyllä reissua, varsinkin kun ei tarvitse hotellissa yöpyä!
        Lennot varasin www.vertaa.fi sivustolta Helsingistä Agadiriin. Hinta oli noin 600e, varmasti olisi saanut halvemmallakin jos olisi alkanut kikkailemaan eri yhtiöiden kanssa. Itse en tähän kuitenkaan ruvennut, ajattelin päästä helpolla :)
        Hyvää joulun odotusta kaikille ja mukavaa reissua heille, jotka Marokkoon päin ovat lähdössä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1640
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      71
      1313
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1238
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      179
      1045
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      152
      1010
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      994
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      882
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      60
      851
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      816
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      784
    Aihe