Kokemuksia magnex tableteista

Nimetön

Onko kokemuksia seuraavasta "lääkkeestä"?Valmisteen nimi on magnex 350mg B6 vitamiini. Kärsin öisin pahoista suonenvedoista, ja siksi ostin kyseisiä tabletteja. Apteekissa ei osaanut sanoa voiko raskaana syödä vai ei. Purkissa ei mainita raskaudesta mitään. Kysyin myös neuvolassa, mutta sielläkin vaikuttivat olevan vähän pihalla ja vastas vaan et kyl sä varmaan voit syödä...jäi vähän epämääränen fiilis. Oootteko muut syöneet näitä?

6

2429

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Korvabuusti

   Jos ei voisi/kannattaisi, siitä olisi purkissa maininta. A-vitamini on ainoa, jota ei pidä syödä (ravintolisänä), se on postettu raskausmonivitamiineista. Magnesium todella auttaa suonenvetoon!

   • ..........

    olen syönyt koko raskauden kyseisiä tabletteja eikä mulle ainakaan ole missään sanottu ettei saa syödä.


  • sitraattia

   Magnesiumvalmisteita löytyy useina eri muotoina. Parhaiten imeytyvien joukkoon kuuluvat: Magnesiumöljy, Mg-aminohappokelaatti, Mg-sitraatti, Mg-tauraatti, Mg-glukonaatti, Mg-laktaatti, Mg-aspartaatti, Mg-malaatti ja Mg-orotaatti, Mg-fumaraatti, Mg-glysinaatti ja niiden jälkeen keskinkertaisesti imeytyvä Mg-karbonaatti ja Mg-sulfaatti sekä kaikkein huonoimmin imeytyvänä Mg-oksidi (toimii ulostuslääkkeenä).


   Magnesiumin puute väestössä on yleistä. Se ilmenee vähäisenä magnesiumin pitoisuutena veressä (seerumissa) ja myötävaikuttaa sydäntauteihin ja -kuolemiin, osoittaa uusi saksalainen 10-vuotinen seurantatutkimus. Valitettavasti suomalaiset lääkärit eivät yleensä mittaa potilaittensa veren magnesiumin pitoisuutta, jolloin puute jää huomaamatta ja korjaamatta. Sitä vastoin joka tuutissa ylistetään kalsiumia, jota monet suomalaiset saavat aivan liikaa maitotuotteista, jonka nauttimisen myötä on vaarana se, että meidän magnesium-ongelmat pahenevat entisestään. Tämä johtuu siitä, että liiallinen kalsium estää mm. magnesiumin imeytymistä. Joidenkin tutkimusten mukaan lähes 90 % ihmisistä kärsii magnesiumin puutteesta.
   http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2121

   Yksi tärkeimmistä aineista painonhallinnassa on magnesium, jota tarvitaan yli 300 kehon reaktiossa, kuten aineenvaihdunta, entsyymit, energiantuotanto ja tukirangan kasvu. Magnesiumin puutos on syynä moniin nykypäivän sairauksiin ja vaivoihin.
   http://www.magneettimedia.com/?p=9492

   esim. Citymarketista saa hankintatukun sitraattia kympillä 3kk satsi eli halpaa on. Muut hyvin imeytyvät täytyy tilata ulkomailta.
   http://www.hankintatukku.fi/fi/tuotteet/?-magnesia-sitraatti-300---&product=96

   Alhaisen elimistön magnesiumpitoisuuden omaavat henkilöt sairastuivat tai menehtyivät 60% todennäköisemmin iskeemisiin sydänsairauksiin seuraavan kymmenen vuoden aikana.
   http://ht.ly/lNtLE

   Hiljattain on julkaistu noin 15 vuotta kestänyt japanilaistutkimus, johon osallistui lähes 60 000 ihmistä. Se osoitti, että riittävä magnesiumin saanti vähensi sydänkuolemia peräti 50 %.
   http://www.anttiheikkila.com/blogi/viralliset_diabetessuositukset_ovat_hengenvaarallisia_eika_niilla_parane_yksikaan_potilas/

   Magnesium ja sen tarpeen testaaminen
   http://kaisajaakkola.fi/2013/09/magnesium/

  • Anonyymi

   Kaikki magnesiumtabletit maistuvat muienneelle kalalle. Hyi helv...

  • Anonyymi

   Mg-sulfaatti sekä kaikkein huonoimmin imeytyvänä Mg-oksidi (toimii ulostuslääkkeenä).
   JA OKSENNUSLÄÄKKEENÄ. Maistuu norsun paskalle.

  • Anonyymi

   Jos sinulla on todettu vitamiinin puutos niin lääkäri kyllä kirjoittaa siihen lääkkeet.
   Ei kannata mennä ostelemaan mitään tuotteita jos ei puutosta ole todettu.
   Usein on niin että nämä reseptivapaat lääkkeet ei paranna kenenkään olemisia mitenkään.
   Sitten ei voi myöskään verrata kenenkään toisen kokemuksiin näistä lääkkeistä, sillä lääkkeeseen reagaoiminen on yksilöllistä, se joka sopii sinulle ei ehkä sovi jollekin toiselle.
   Joten kannattaa puhua lääkärin kanssa suonen vedosta , usieinhan suonenveto on aika tavallista raskauden aikana , joten mielestäni neuvolassa pitäisi ottaa asiaksi raskaana olevan ongelmat terveyden kanssa .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2009
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   811
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   774
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   73
   682
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   653
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   598
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   84
   544
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   541
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   527
  Aihe