Aihe

Taistelukalalle mikä tuomio ?

Ms.x

Ongelma:

Mitä tehdä yhdelle taistojätkälle ?

136-litraisessa on asustanut taistelukalanpoikasia. Enää jäljellä muutama naaras ja kaksi koirasta. Muut löytäneet uuden kodin.
Nyt on selvästi korkea aika erottaa nämä kaksi koirasta. Niistä pienemmän evät repaleiset (tappelusta todennäköisesti, vaikken koko matsia päässytkään todistamaan). Taistolapset ovat vajaa 4 kk ikäisiä. Mikään eikä kukaan ei varmasti huoli sitä tuon näköisenä. Lisäksi se ei ole kovin puhdasmuotoinen. Tietää kyllä selkeesti olevansa ukko ja sen tietää naaraatkin.

Mulla olisi mahdollisuus siirtää se johonkin boxiin kyllä, koska yhdessä akvaariossa on kakkossuodattimena ylimääräinen ja kypsä fluval 1. Käviskö vaikka orthexin läpinäkyvähkö "pinottava" säilytyslaatikko ? Siihen menee ainakin 7 litraa vettä ? Kypsä suodatin, hiekkaa, kasveja, suoraan akvaariosta. Mutta lämmitintä ei ole tähän hätään... ?
Mielelläni kyllä soisin sen elämän vielä jatkuvan. Ja eväthän paranee. Lahjoituksena tuon sitten antaisin jos paranee.

Meillä on jo noita akvaarioita neljä enkä välttämättä haluaisi lisää taiston takia.

4

580

  Vastaukset

  • Harmittava takaisku! Minulla suurin piirtein sama juttu imukalan kanssa. Eflot niminen, en juurikaan ole sellaiseen nimien anteluun alentunut, mutta Eflot ansaitsi sen. Se oli kiusari. Se tuli akvaariooni kun ostin sen(ystävältäni). Se oli aivan repale evä ja minimaalisen pieni. En voinut pitää sitä koska se oli väärä kala akvaani ja päätin sitten heittää hyvästit tälle. Sain anettua sen eläin kaupalle ja niin siinä kävi.
   Mutta tuosta taistelukalastasi. Minkä kokkoinen(suurpiir.)? Ja minkä värinen? Olen nimitäin aivan hulluna taistelukaloihin ja tunnen paljon ihmisiä ympäri maata.

   • Eli taistopoika on päässyt omaan kotiin.

    Kiitos kuitenkin ja oikein hyvää joulua :)


   • Ms.x kirjoitti:

    Eli taistopoika on päässyt omaan kotiin.

    Kiitos kuitenkin ja oikein hyvää joulua :)

    Nyt lähti sitten taisto eukoistakin viimeinen, syypää taitaa olla kloorattu vesi jota olen koittanut vaihtaa puhdestelemalla ja seisottamalla... ei auta... tein just kaupungille tästä vesi selkkauksesta Nokialla siis, korvaus anomuksen, saas nähä tuleeko rahhoo kaloista???


   • fish KING kirjoitti:

    Nyt lähti sitten taisto eukoistakin viimeinen, syypää taitaa olla kloorattu vesi jota olen koittanut vaihtaa puhdestelemalla ja seisottamalla... ei auta... tein just kaupungille tästä vesi selkkauksesta Nokialla siis, korvaus anomuksen, saas nähä tuleeko rahhoo kaloista???

    Otan osaa..

    Turun veteenkin akvaariokauppiaan mukaan lisätään nyt vaikka mitä.
    Olen ainakin sen huomannut, että jotkut kasvit, jotka ei ennen menestyneet niin rehottaa nyt: tällainen on riccia ainakin. Se ei ennen meillä tykännyt olla. Ja pistia ei kasva millään vaikka yrittää !! Omituista pistian kohdalla. Ihan kuin
    tosiaan vesi olis syynä, tai mikä lie sit.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11725
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7808