'Lopeta ja kirjaa käyttäjä ulos' Tiedosto- valikossa on harmaana, teki sen ihan yks kaks ilman että olisin muuttanut asetuksia...
Kun avaan OE:n niin tulee Pääkäyttäjä, johon kirjoitan salasanan, sen jälkeen on avautunut toinen ikkuna jossa kysyy vielä 'tilin' salasanan. Tätä ei enää ilmesty, vaikka asetuksissa tiliin on määritelty salasana??
MIKÄ NEUVOKSI?
Kun avaan OE:n niin tulee Pääkäyttäjä, johon kirjoitan salasanan, sen jälkeen on avautunut toinen ikkuna jossa kysyy vielä 'tilin' salasanan. Tätä ei enää ilmesty, vaikka asetuksissa tiliin on määritelty salasana??
MIKÄ NEUVOKSI?
Vastaukset 1
Vanhimmat
Eikö kukaan ymmärtänyt kysymystäni? Eli miksi 'Lopeta ja kirjaa käyttäjä ulos' ei ole käytettävissä Tiedosto -valikossa,vaan on harmaana...?