Remontista nautintoon

Huoltokundi

Olen 28v kundi eräästä suuremmasta kaupungista. Työskentelen melko suuren konsernin palveluksessa, sen huoltopuolella johon kuuluu työskentelyä mm. trukkien ja traktorien kanssa.

Olin päivän painanut hommia traktorilla ja iltapäiväkahvin jälkeen hommia oli vielä muutamaksi tunniksi. Kuitenkin ajopeli oli toista mieltä eikä suostunutkaan enää käynnistymään. Sitä kiroillessa hinautin traktorin huollon halliin ja hommat jatkuivatkin hieman eri tavalla kuin olin ajatellut.

Loppupäivä muutama tunti ylitöitä niin sain koneen pelaamaan. Startti oli sanonut sopimuksen irti, mutta nyt se oli kunnossa seuraavaa päivää ajatellen.

Taukotupaa kohti kävellessäni likaisissa haalareissani ja hikisenä, mieleeni tuli yksi kavereistani. Ajattelin pyytää häntä kaljalle duunin jälkeen.

Avasin taukotuvan oven kännykkää näpräillen, kun seisahduin kynnykselle. Minua kohtasi melko mielenkiintoinen näky. Edessäni lattialla pyllisteli nainen pesten jalkalistoja.

Peppu oli mehukas ja se pyöri kiitettävästi edestakaisin työn tiimellyksessä. Unohdin koko kaverini ja näppäilin kameran kuvausvalmiiksi. Kohdensin näytön tuohon upeaan ilmestykseen ja painoin laukaisinta.

Nainen havahtui ja käänsi päätään katsoen olkansa yli minua. Nainen oli neljän-viidenkympin välillä, mutta äärimmäisen hyvännäköinen ja hyvin säilyneen oloinen. Vaaleat pitkät hiukset oli sitaista pannalla taakse ja muutama suortuva heilahti silmille.

Nainen tajusi mitä olin tehnyt ja suoristauti polvilleen.
- Et kai vaan kuvannut minua?
- En suinkaan. Olin tässä vain näpyttelemässä textaria kaverilleni, sanoin kieli poskessa.

Nainen nousi seisomaan ja esitteli koko vartensa minulle. Tuota mehukasta peppua peitti tummat työhousut jotka nuolivat naisen muotoja, mutta olivat joustavat. Yläpäässä hänellä oli musta t-paita. Upeat ja kookkaat rinnat pingottivat paitaa kiitettävästi.

- En olekaan sinua ennen nähnyt täällä, sanoin pistäen kännyn pois.
- Et varmaan niin, kun tulen tänne vasta kun kaikki ovat poistuneet. Nainen vastasi ja jatkoi:
- Sinä ilmeisesti oletkin ollut ylitöissä vai?
- Niinpä, totesin.

Nainen vilkaisi pukuhuoneen puolelle ja sanoi:
- Ajattelitkos mennä suihkuun? Kyllä tuonne jo sopii mennä.
Nyökkäsin ja hivuttauduin hänen ohitseen pukuhuoneen oviaukolla. Nainen ei väistänyt yhtään vaan töytäisi minua hieman rinnoillaan. Tuntuivatpa oikein hyviltä...nam.

Aloin riisua haalareitani. Yläpääni peittona ei haalarien lisäkin ollut muuta. Käänsin päätäni vilkaisten naista joka seisoi edelleen ovella minua katsellen.
- Jatka vaan. Nainen iski silmää ja hymyili arvotuksellista hymyä kuin Mona Lisa.

Ajattelin, että kyllä minua voi katsella. En hävennyt lainkaan kroppaani jota oli tullut rääkätyksi salilla useita kertoja. 'Sixpäck' erottui selvästi ja etelässä hankittu rusketus ei vielä ollut hävinnyt kokonaan.

Nainen nuolaisi huuliaan ja nojautui ovipieleen. Potkaisin haalari jalastani ja seisoin hänen edessään vain boxerit ylläni.

Naisen katse painui alemmas ja hän jäi selvästi tuijottamaan boxereitteni etumustaa.
Katso vain, ajattelin, ei sielläkään hävettävää ole.

Nainen havahtui lievästi punehtunein poskin, suoristi itsensä ja sanoi:
- Menehän siitä suihkuun vanhempaa naista kiusaamasta, minä jatkan vielä hommiani.
Naurahdin hänen kääntäessä selkänsä ja poistuessa käytävään.

Riipaisin boxerit pois ja painuin suihkuun.
Lämpimän veden suihkutessa vartalolleni tunsin autuaallisen hyvän olon valtaavan kehoni.

Saippuoin itseni ja suljin silmäni. Liukas suihkugeeli valui joka paikkaan ja aloin pestä kaluani. Mielessäni pyöri tuo upea takamus ja sillä oli se vaikutus, että alkoi panettaa.

Kalu alkoi kovata ja aloin hitaasti runkata. Kourassa oli suihkugeeliä ja se tuntui mukavalta, kun vetelin hitaasti pitkiä vetoja. Olisipa tuo nainen nyt edessäni niin...!

- Vieläkö pitkäänkin ajattelit siellä suihkussa viihtyä? Kuului yht'äkkiä pukuhuoneen puolelta. Havahduin ja avasin silmäni.
- Öh...tuota, en kauaa enää. Miten niin?
- No, kun sain hommani valmiiksi ja ajattelin myös tulla suihkuun.
- Ai, no joo...ihan pikku hetki niin pääset.

Perhana, ajattelin, kulli seisoi kuin lipputanko ja nyt pitäisi mennä pukuhuoneen puolelle jossa tuo nainen odotti. Huokasin syvään. Mikä nyt neuvoksi?

- No? Tuleeko siellä valmista? Nainen kysyi ja hänen äänessään oli selvästi ilkikurisuutta.
- Pitääkö tulla selkä pesemään, että pääset sieltä pois?
- Tulen ihan justiin, odota nyt.

Kirosin itsekseni ja ajattelin suojata itseni pyyhkeellä niin ettei nainen huomaisi mitään. Samassa huomasin, että pyyhe oli jäänyt ottamatta pukuhuoneen puolelta.

- Voisitkohan heittää minulle pyyhkeen?
- Tottahan toki, nainen vastasi.
Suihkuverho vetäistiin sivuun ja nainen seisoi pyyhe kädessään edessäni. Yllään hänellä oli vain mustat pikkarit.

Katseemme kohtasi ja nainen hymyili lämpimästi. Katseensa painui hitaasti alemmas ja tavoitti seisovan kullini. Hitaasti nainen nuolaisi sensuelleja huuliaan, silmiinsä syttyi halun heijaste.

Pyyhe putosi naisen kädestä lattialle ja hän astui lähelleni.
Hän painautui kiinni vartalooni.
- Kuulehan...aloitin, mutta hän sulki suuni intohimoisella suudelmalla.

Tartuin häntä olkapäistä enkä todellakaan suunnitellut työntää häntä loitommaksi, vaan vedin hänet syliini. Uhkeat, kovanänniset rinnat painautuivat rintaani vasten.
Kielemme aloittivat villin tanssin pyörien toistensa ympärillä.

Naisen käsi hamusi kiinni kalustani ja pusersi hellästi, mutta määrätietoisesti. Olin niin kova kuin mies vain voi olla.
Nainen aloitti hitaan runkkaamisen ja huohotin hänen suuhunsa.

Nainen irrottautui ja meni hitaasti polvilleen. Suihkun vesi ryöppysi edelleen kastellen hänen hiuksensa jotka olivat nyt vapaina.
Nainen ei irroittanut otettaan hetkeksikään kalustani. Hitaasti hän työnsi kielensä ulos huuliensa välistä ja nuolaisi terskaani kuin jäätelötötteröä.

Terska painui kuin hidastetussa filmissä naisen suuhun. Kostea ja lämmin suu otti luumun kokoisen terskani hellään huomaansa. Alkoi hidas ja nautinnollinen fellaatio.

Huokailin ja puhisin kiihkossani. Nainen alkoi tehdä kädellään runkkausliikkeitä samaan rytmiin suihinoton kanssa. Selkäpiissäni kulkivat satojen hiirten aiheuttaman värinä.

- Älä hemmetissä vielä...vie loppuun..., sain kähistyä. Nainen luovutti terskan suustaan ja katsoi minua alaviistosta hymyillen.
- Miksi en? Naisen ääneen oli tullut käheyttä.

Tartuin naista käsivarsista ja nostin hänet seisomaan. Käänsin hänet selkä itseäni vasten. Käteni hakeutuivat hänen rinnoilleen ja sulkivat ne kouriini. Sormeni aloittivat tutustumisen kovina seisoviin nänneihin. Nainen huokasi.

Painoin kaluni hitaasti hänen peppuvakoaan vasten ja työnsin pikkareiden kangasta vakoon. Nainen köyristi selkäänsä ja puski minua vasten. Aistin kalussani kuuman peppuvaon ja olin seota siitä kiimasta minkä se sai aikaan.

Menin nyt itse polvilleni suihkun lattialle. Vedin pikkareita samalla kohti nilkkoja. Nainen potkaisi märät pikkarinsa kaaressa pukuhuoneen puolelle kuin Ronaldinho kulmapotkun.

Nainen nojautui eteenpäin nojaten käsiään seinään. Levitin hänen pakaroitaan paljastaen ihanan peppuvaon. Alempana hehkui kuumuuttaan karvaton lemmenluola. Posliini, ajattelin, ihanaa!

Nainen levitti hieman jalkojaan ja minä sormin hänen häpyhuuliaan. Märkä ja selvästi valmis sekä halukas pillu avautui minulle. Klitoris pilkisti hieman esille turvonneena.

Vein kieleni vakoon ja aloin hitaan nuolemisen. Välillä imin klittaa rytmikkäästi. Nainen voihki ja vääntelehti käsittelyssäni.

Hän alkoi väristä ja tiesin hänen olevan laukeamisen partaalla kuin Vesuvius.
Hän suoristi selkänsä ja kieleni ulottuvilta katosi tuo kostea mätäs.

Olin hieman ihmeissäni, mutta kauaa ei epätietoisuuttani kestänyt. Nainen kääntyi ja tuli viereeni polvilleen. Siinä ollen hän painoi minut makaamaan selälleni lattialle. Hän kääntyi ylleni 69:iin.

Niin oli seisova kaluni jälleen hänen suussaan ja itse sain jatkaa pillun nuolentaa.
Meni vain hetki ja taas alkoi omat väreeni voimistua. Kohta tulisin. Olkoon sitten näin jos hän niin halusi. Aloin imuttaa klitorista kunnolla ja painoin etusormeni naisen sisään.

Hän alkoi vääntelehtiä ja ulista. Orgasminsa räjähti täyteen paloon. Samassa tunsin miten hän voimisti otettaan kalullani runkaten lujempaa ja imien kuin henkensä hädässä.

Oma orgasmini tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Spermani alkoi lentää ja nainen otti ensimmäiset aallot suuhunsa. Loput hän hieroi rintoihinsa.

Huohotimme hetken ja nousimme vaivalloisesti seisomaan. Jalat tärisivät ja hengitys oli salpautua.
- Aivan ihanaa, nainen sanoi nuollen huuliaan kuin kissa vadillisen kermaa latkittuaan.

Menimme pukuhuoneen puolelle ja etsimme käsiimme pyyhkeet. Hetken kuivateltuamme, nainen painautui jälleen syliini. Suudelma oli edelleen kiihkeä vaan ei aivan niin polttava kuin alussa.

Kaluni alkoi jälleen osoittaa heräämisen merkkejä ja se sai naisen hymyilemään. Kova hymyilemään tämä misu, ajattelin. Samassa hän oli taas leikkimässä kalullani.

Hän meni jälleen polvilleen lattialle ja otti terskani suuhunsa hoitoon. Vain hetki ja kaluni seisoi jälleen uljaana.

- Nyt kultapoju...nussi minua!

Nainen kävi penkille selälleen, nosti jalkansa kohti kattoa ja levitti ne. Katselin hetken ihanaa näkyä; reidet avautuivat ja sen myötä turpeat häpyhuulet levittivät eteeni kosteana kiiltelevän, lohenpunaisen onkalon.

Kävin hajareisin istumaan penkille, tartui naista nilkoista ja vein terskani pillun huulille.

- Tule...nussi minua nyt! Nainen vaati ja pitihän minun olla herrasmies sekä täyttää daamini toive.

Työnnyin hitaasti hänen ihanan kosteaan ja kuumaan pilluunsa. Nainen valitti hiljaa, kun kaluni upposi yhä syvemmälle hänen sisäänsä.

Kävin lievään etunojaa ja aloin painella kaluani kiihtyvällä nopeudella sisään...ulos.

Nainen alkoi leipoa upeita rintojaan venytellen nännejään. Pää heilahteli puolelta toiselle. Silmät suljettuina hän voihki yhä kovempaa. Volumetaso nousi sitä mukaa, kun lisäsin kierroksiani kallioporaani.

Kohta panin häntä jo täysillä. Kulli upposi hehkuvaan loveen. Jyskytin häntä säälittä. Aloin lähestyä huippuani. Olisin luullut, että kestän pitempään ekan laukeamisen jälkeen, mutta tuo nainen imi minua sisäänsä sillä intensiteetillä että oksat pois.

- Mä tuun pian...taas! Ähkin naisen korvaan. Nainen vei kätensä väliimme ja alkoi runkata klittaansa.
- Voih...voih...anna tulla vaan...niin mäkin tuun!

Spermat lähtivät jälleen liikkeelle. Mielessäni välähti, että vedänkö pois, mutta aivan kuin nainen olisi lukenut ajatuksiani hän sanoi:

- Anna kulta tulla sisään...anna mun tuntea kuuma suihkusi.

Sitten annoin mennä. Spermat lennähtivät hänen ihanaan imevään pilluunsa. Nainen alkoi täristä ja huudahti lähes korkean A:n. Sitten hän alkoi purra pyyheliinaa ettei ääni olisi kuulunut ulkopuolelle pukuhuoneen.

Katselimme vartin päästä toisiamme hymyillen.
- Voi että tämä teki hyvää.
- Sanos muuta, myönsin.

- Mikä muuten sun nimi on, kysyin naiselta.
- Marjukka.
- Mä oon Mikko. Muuten...
- Niin?
- Maistuisko kalja? Mä tarjoan.
- Ilman muuta ja jatkot mun luona...jos sopii.

Arvatkaas sopiko???

2

17607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hupsista keikkaa

      Todella hienoa tekstiä. Miten olisi ollut tositarinat osiossa?..

      • mekaanikko-mikko

        Tää oli hyvä juttu, kiitoksia! Pilkettä silmäkulmassa, niin kuin näissä hommissa kuuluukin olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe