Hotelli haussa

Pää tyynyyn

Tätä aihetta onkin jo käsitelty jonkin verran, mutta vielä: kokemuksia ja vinkkejä asiallisista keskitason hotelleista Lissabonissa on siis haussa. Tarkoitus viettää kaupungissa 4 vrk maaliskuussa, ja hotellin olisi kiva sijaita kohtuullisen lähellä ydinkeskustaa.

5

2674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erittäin suuri osa Lissabonin hotelleista sijaitsee Avenida da Liberdaden alkupäässä, Marques de Pombalin rotundan ympäristössä ja siitä pohjoiseen. Tämän alueen kiinteistökanta on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin vanhan kauppaydinkeskustan, Baixan ja Chiadon, joiden kunnostamisesta on puhuttu pitkään- ja yhä (vain) puhutaan. Lissabonin kaupungin varat ovat kuitenkin valitettavasti vähissä ja suu on siksi pantava säkkiä myöten.

      Marques de Pombalin rotundasta luoteeseen on mm. puisto Parque Eduardo VII. Sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee paitsi hotelleja mm. Calouste Gulbenkianin konserttisali ym. esittävän taiteen tilat ja museo. Lissabonin ainut tavaratalo, El Corte Ingles, on myös alueella. Seudulta on hyvä metroyhteydet. Alueella on lisäksi useiden isojen yhtiöiden pääkonttoreita. Seutu on siisti ja ilmeisesti turvallisempaa ilta-aikaan kuin alue Rossiosta Tejo-joen rantaan sekä Alfama että Bairro Alto.

      Ja jotta joku ei käsittäisi väärin, Lissabon on suhteellisen turvallinen kaupunki.

      Olisi hyödyksi, jos hankkisitte Lissabonin kartan. Esim. Booking.comissa ja monissa varausportaaleissa (mm. lentoyhtiöt) on tämän tästä hyviä tarjouksia, joita kannattaa hyödyntää. Portaaleissaon usein pieni kartta, joka osoittaa hotellin sijainnin. Suurempi kartta auttaisi näkemään hotellin sijainnin koko Lissaboniín nähden.

      Olemme yöpyneet monissa hotelleissa (3-4 tähteä) eikä mitään huonoja kokemuksia ole koskaan ollut mistään niistä. Toiset ovat vain varustetasoltaan jonkun verran toista parempia. Ensi viikon vaihteessa vietämme neljä yötä hotelli Alifissa Campo Pequenon naapurissa (myös metroaseman nimi).

      Yövyimme tässä hotellissa huhtikuussa ja mielestämme huone oli ihan mukava, suhteellisen tilava, puulattiainen. Aamiaishuone on ylimmässä kerroksessa ja sieltä on hyvä näköala. Aamiainen on tyypillinen hotellisellainen, buffet, mielestämme ihan kelvollinen. Saimme tarjouksen, 60 e/yö, kolme tähteä, ei ravintolaa, mutta naapuristosta niitä löytyy.

      • Pää tyynyyn

        Kiitoksia tiedoista, Lissabon lienee aika lailla tuttu....yritämme valita hotellivaraussivustojen runsaasta tarjonnasta sopivan.


    • hotellivinkki

      Asuimme edm hotellissa toukokuussa, hyvä hotelli, keskitasoinen, hyvä sijainti, siisti. Ratikat ovat lähellä ja kävellen pääsee hyvin kulkemaan.Hotelli vastaa Sokos hotellia Suomessa. Olemme varanneet hotellista jälleen huoneen seuraavaa matkaa varten, suosittelemme.

    • kävin

      Hotel Madrid. Lähellä keskustaa, mutta ei ihan vilkkaimmalla kadulla. Tai Hotel Veneza Av da Liberdaden varrella. Kuuluvat samaan ketjuun.

    • Lisben

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe