eli voiko hyla-maitoa käyttää samalla tavalla ku tavallista maitoa siis leivonnassa ja ruoanlaitossa.. tein pannukakkua ja laitoin siihen hyla-maitoa niin ei meinannut kypsyä ollenkaan mutta tummui niin et oli pakko ottaa pois uunista ettei pala.. ja oli tosi rasvainen ja pohja kova.. tein ihan tavallisen maidon ohjeella.. et oliskohan sit joku eriohje tohon maitoon vai eikö sitä voi käyttää
hyla-maidon käyttö
jokunen77
2
581
Vastaukset
- veges
mutta se tosiaan palaa helpommin.
Hyla maidon makukin on makea joten sokerin käyttöä voi vähetää leivonnaisissa ja ruuanlaitossa jos käyttää hyla tuotteita.
En kyllä osaa sanoa miksi ei pannukakku ole onnistunut, kyllä minä olen tehnyt useasti ihan tavan pannari ohjeella ja ei ole ollut mitään ongelmia. Samoin pullia jne...ja hyviä ovat olleet. - kevytmaitojuomaa
Kokeile sitä kevytmaitojuomaa, joka on kokonaan laktoositonta! Me käytetään sitä kaikessa leivonnassakin eikä ole ollut ongelmia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sannan kirja USA:n bestseller!
"Congratulations to Sanna Marin's HOPE IN ACTION, officially a USA TODAY bestseller!" Kertoo Scribner. Mitäs persut tä19111733- 298184
Metsäalan rikolliset
Jokohan alkaa vähitellen kaatua kulissit näillä ihmiskauppaa harjoittavilla firmoilla.586176Ruotsalaistoimittaja: "Sanna Marinin saunominen saa minut häpeämään"
Sanna Marinin kirja saa täyslaidallisen ruotsalaislehti Expressenissä perjantaina julkaistussa kolumnissa.....voi itku..1715106- 424881
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai474460Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1164363- 1183835
- 813333
- 481821