Aihe

Millainen tavaratalo on Macy

laatua.

Onko kallis ja miten/millaista tavaraa. Ei oikein olis aikaa kiertää koko kaupunkia etsien jokaista tavaraa erikseen

7

3824

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • just niinkuin

   Stockmann

   • matkailija x

    Manhattanin Macy's on maailman suurin tavaratalo. Mielestäni hieman sekava suuruudessaan, kaiken hintaista tavaraa. Turistit saavat hakea passia näyttämällä 10% alennuskortin (ei käy ihan kaikkiin tuoteryhmiin).

    Katso www.macys.com


   • suurin
    matkailija x kirjoitti:

    Manhattanin Macy's on maailman suurin tavaratalo. Mielestäni hieman sekava suuruudessaan, kaiken hintaista tavaraa. Turistit saavat hakea passia näyttämällä 10% alennuskortin (ei käy ihan kaikkiin tuoteryhmiin).

    Katso www.macys.com

    Haroldsi on maailman suurin. Stokka toiseksi suurin. Stokka tosin parempilaatunen


  • Lokakuussa käynyt

   Macy's on aivan valtava ja siinä mielessä hieman ahdistava, jos yrittää ostaa tavaraa monelta eri osastolta. Toisaalta, jos etsii jotain tiettyä tavararyhmää, niin valikoima on lyömätön.

   Mutta siitä olen kyllä eri mieltä että se olisi kuin Stockmann. Stockmann on yleistavaratalo, eli siellä on myös elektroniikkaa, urheiluvälineitä, lemmikkieläintarvikkeita, tietotekniikkaa, yms. yms.

   Kun taas Macy's minusta näytti keskittyvän muotiin (vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kelloja..), sisustukseen ja kosmetiikkaan. Nämä osastot ovat todella suuria, monessa kerroksessa. Kun taas esim. elektroniikkaosasto oli todella pikkuinen, hyvin vähän tavaraa tarjolla.

   Mutta minulle kokemus oli kyllä hyvä; löysin aivan käsittämättömän hienon iltapuvun josta maksoin alle 100 dollaria.

   Opaskirjassa, jota käytin reissulla, muuten sanottiin että palvelu Macy'silla on todella surkeaa, mutta sitä en kyllä ymmärrä, sillä minulle oli aivan tavattoman ystävällisiä kaikilla osastoilla joilla jotain ostin.

   Ai niin, ja kävin siis New Yorkin Macy'sin "lippulaivaliikkeessä", eli siinä Empire State Buildingin lähellä. Heillähän on liikkeitä myös mm. Brooklynissa ja Bronxissa.

  • kelpaa minulle

   Macy's on hyvä tavaratalo enkä nyt puhu yksinomaan siitä New Yorkin liikkeestä. Se on kyllä iso ja tavaravalikoima monipuolinen, mutta ahdas ja liikaa väkeä, ei kovin mukava ostospaikkana. Pidän ostoskeskusten liikkeistä, nekin ovat isoja, mutta usein hyvin tilavia, miellyttävä shoppaila, ja valikoima on runsas. Tietenkin siellä New Yorkissa on väkeä ja varsinkin viikonloppuisin se kauppa on ihan tupaten täynnä. Ei kiva!

   Olen tilannut myös Macy's nettikaupasta. Se on hyvin kätevää, sillä jos tuote ei vastaa odotuksia niin sen voi palauttaa lähimpään liikkeeseen.

   • viimu

    Olin muutama viikko sitten Macy`n tavaratalossa. Menimme aamupäivällä , koska Helsingissäkin on mentävä aamulla Stokkalle. Silloin on tilaa kävellä ja katsella ja myöskin löytää tavaroita mitä on tullut katsomaan ja ostamaan. Iltapuvut olivat ihastuttavia ja edullisia. Ostelimme yhtä ja toista. Kävimme välipalalla MC Donaldsissa. Mahtava uutuus hampurilainen ANGUS härän pihvillä. Tuli nostalginen olo vanhoissa puisissa rullaportaissa, pitävät sitä ihanaa vanhanaikaista nitinää natinaa ja kolkutusta. jonka muistaa lapsuuden ajoilta.
    Nykki on näkemisen ja kokemisen arvoinen käyntikohde. Maija Poppaseen saa
    lippuja puoleen hintaan illan näytökseen Times Squerin Tkes kioskista. Jonotimme
    parituntia. Kyllä kannatti. Poppanen lensi tosi upeasti. Seuraavalla kerralla otamme museot kohteiksi.


  • Tavis123

   Macy's tavaratalossa myös esiintyy ilmeisesti aika usein(?) julkkiksia.

   Itse kun siellä käytiin, oli Pamela Andersson, tiedä mitä tekemässä, mutta ainakin nimmareita jakamassa lavalla.

   Ja tuttava oli siellä nänhyt (samoissa puuhissa?) Donald Trumpin..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   14066
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   5196