Vanhan ajan suurajot

Nimetön

Moro,

Löytyisikö muita suurajo-friikkejä, erityisesti 1970-luku kiinnostaa. Olen tekemässä kunkin vuoden lähtöluetteloiden pohjalta kuvagallerioita, joten peräänkuulutan kaikkia, joilla vois olla vanhoja rallikuvia ko. vuosilta. Tutkikaa isienne albumit myös! :)

10

2064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luvun

      taitteen jälkeen voi jotain löytyä. Onko kuinka kiire jos ylipäätään "tuoreet" kuvat kiinnostaa? Minulla ja kuvilla on välimatkaa parisataa km, jouluna olen niiden luona menossa käymään, viimeistään. 1990-luvulta on sitten enemmänkin.

      • rallifriikki

        Juu, mulla on paljonkin kuvia tuosta tuoremmasta ajasta, mutta nyt kinnostaa juuri 70-luvun alkupuoli...


      • marttip

        Moi, Löytyisikö sulta kentien kuvia 1988 Jyväskylästä auto #51, musta Sierra Cosworth, kilpailupari Kyösti Hämäläinen / Martti Putkonen.


    • tuolta
      • MMJKLMS

        upeita kuvia ja upeita autoja < olisi upeaa ajaa rallia mm Ladalla ja opel kadetilla


    • RTT

      lukuisia kuvia. mm. kun mäkinen ajaa minillä konepelti pystyssä. itseasiassa minun kuva on vauhdinmaailman kansikuvana. en niistä kuvista kylläkään luovu. niitä saa kyllä kuvata. ja tärkeintä, ilmaiseksi. voin kertoa myös tarinoita. olin sulkuautona silloin joskus. en ollut kaukana kun Alenin eteen vyörytettiin se iso kivi. Västilän pätkällä, se oli tarkoitettu kylläkin muille. mutta kun känniläiset luuli että Alen meni jo. kivi häipyi äkkiä kun meni miehet asialle.

      • makka64

        Moi,

        Mulla on nyt 1967-1979 kuvagalleria aika hyvassa jamassa, lahtoluettelon mukaan tehty. Eniten kaipaisin kuvia vuosista 1971 ja 1972, ja sitten joitain ihan speciaali tapauksia olen vailla , kuten:
        - H toivonen 1978 Carreralla
        - Stigu 1977 EMS
        - Leksa 1977 ja 1979 Porschella

        Myos eri vuosiin liittyvat tarinat kiinnostaa, ite oon ollut 1971 alkaen kattomassa, mutta en oikeen muista nosta vuosista paljoa...

        Kaikki speciaalitapahtumat kuten se Aleenin kivi kiinnostaa. Multa taas saa ihan ilmaseksi kuvia, vaikka vuosigalleria pdf- muodossa. Osan oon skannaillu lehdista yms, ison osan saanut ulkomaisilta foorulmeilta, osan 'kopioinut' netista jonkun muun galleriasta...

        Olis hieno, jos sais aikaan semmosen foorumin jossa vois niita kuvia ja tapahtua alkaa liittaan toisiinsa ja vaikka saada aikaan 'kirjan'.

        Semmosta ooon viela funtsinut, etta Vois alkaa keraan niita tapahtua ja kuvia noihin alkupaan patkiin liittyen eli Laajavuori, Humalamaki, Urria Ehikkia ja Ouni.

        Sorry etta tekstistani puuttuu suomalaiset aat, oon Las Vegasissa Casinolla juuri nyt. Taalla ei taida loytya aiheesta kiinnostuneita :) Palataan

        makka


      • makka64

        joo, semmone viela tuli mielleen, etta kun oon noita kuvia kahlannut globaalistikkin lapi tuhansia ja tuhansia, ihmetyttaa, etta KUKAAN ei oo muka kuvannut Henkkaa kun se ajo 1978 Porsche Carrera RSR:lla. Tietaakseni se oli ainut kerta kun ko autotyyppi edes Suomessa kisailee. Ihmeen hiljasta on. 1977 kun Henkka ajo Sumpilla on kuvia ja juttuja vaikka kuinka ja myos 1979 kun se ajo Mirafiorilla. Mutta porschesta ei. Se oli yli 300 hv peli, Kinnunen ajo 1973 vastaavalla, mutta kesymmalla mallilla, siita mulla on videoo ja kuvia vaikka kuinka.

        Mulla on muuten tosi makeet videot avi-tiedostona suurajoista 1968 ja 1973, varifilmi, englanniksi selostettuna. Mahtaa kuvaa 1968 Harjulta...ja 1973 urriasta, myos esim se Mikkolan jattihyppy Ruuhimaessa on tosi hyvin siina videolla, volvo on 2 m korkeella! JOs haluut, voin toimittaa. En usko etta Hannu itekkaan on sita kuvalta nahnyt...


      • makka64

      • primulan naapuri

        pystyssä pätkän joka on näkynyt ja näkynee joka vuosi suurajojen aikaan on minun filmaama.olen nähnyt myös mustavalkoisen version joka ei ole minun tekoa.filmillä on myös muuta 60 luvun autourheilua kuten esim.keimola-500 ajoista. tampere sm-rallista y.m.myös joitakin valokuvia on, aina artukaisten ajoista lähtien.pulkkinen on näitä minun luvallani levittänyt eri ohjelmiin ,mutta alkuperäinen materiaali on minulla yhä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe