Rauhaa veljet ja sisaret

Hoidin sheriffin virkaa runsaan kaksi vuotta. Siihen mahtui kaikenlaista. Kuitenkin on rehellisesti sanottava, että aiemmin kaikki kirjoittajat ymmärsivät lukemaansa ja jonkinasteinen sopu saatiin aikaan.

Kun sitten tässä kesällä ilmestyi ilmeisesti pari kirjoittaja, joihin ei pätenyt mitkään luonnonlait, vahvistui jo keväällä tekemäni päätös että luovun tehtävästä.

Olen muutaman kerran kehottanut kiinnostuneita laittamaan anomuksen, mutta ketään en ole erityisesti suositellut, kun en katso siihen sopivani.

Mielessäni toivoin, että vanha vaimo olisi saanut asiansa mallilleen, että olisi voinut ottaa tähden takaisin.

Lausun nyt profeetallisen sanan: Uskon, että esikoisuus on jonkin suuren murroksen edessä, kun vihollinen on näin uutteran häirintäpartion laittanut liikkeelle.

Nimittäin sellaiset itsekeksityt jutut eivät kuulu alueelle, jossa koitetaan vajavaisina hapuillen löytää raamatusta totuutta rakennukseksemme.

Sananvapaus tietenkin on, mutta luulin, että ne muut sivustot olisivat riittäneet joissa "ystävämme" esiintyy.

Nyt suosittelenkin katseen kääntämistä Kristukseen käytännössä. Missä alkaa kuulua iltakyläilyssä rukouksen äänet ja sanaa luetaan, siellä syntyvät isommat ja pienemmät herätykset ja Pyhä Henki toimii voimallisella tavalla.

Kaikki kivievankeliumit ovat hyttysen ininää uskovan korvassa, joka ylistää Luojaansa ja Lunastajaansa Pyhässä Hengessä.

Älkäämme antako tuolle toiminnalle niin suurta arvoa, että alkaisimme tuhlata ruutia. Koska minun yritykseni poistolinjalla ei auttanut, niin ajattelin, että se on tuulen tavoittelua ja turhuutta auringon alla. Olkaamme hyvässä turvassa kaikki Taivaallisen Vanhiomman siipien suojassa Pyhällä Hengellä täytettyinä ja puhtaaksi vihmottuna Karitsan verellä kaikista kuolevaisista teoista.

Näille kiviveljille sanoisin, että vielä tilaa on, mutta Jumalan kaupunkiin tullaan ahtaasta portista. Jos tulet kauniista portista, joudut halvaantuneena makaamaan Betesdan lammikolla.

Armo ja rauha olkoon koko Herran Siionissa.

11

994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häiriölinnaan

      Minä en ymmärrä, miten tämä häirintä kohdistuisi esikoisiin. sama tyyppi häiriköi monella palstalla, eniten tosin tässä.

    • Profeetta777

      Älköön askeliesi mitta olko raskas ja olkoon rakkautesi maailmassa valo joka sokean johdattaa.
      On monia lapsia täällä joiden kehitys on Kristuksen rakkautta vailla,heidän ymmärryksensä on kuin kiviä rattaissa ja he jopa johdattavat muitakin omille hatarille poluilleen joissa ei ole Hengen siunausta.
      Isä meidän joka olet,armo tulkoon ihmisten omaksi,älköön heidän jalkansa toista kiveen loukkaisi,katso;sinä johdatat lastasi yli vesien ja palavien maitten,armosi on suuri.
      Sinun tahtoosi jääden.Rauha kaikille luoduille. Amen.
      Olkoon Henkesi palava ja täynnä pyhyyttä Vihne.
      777

    • muutaman rivin

      Kirjoitit:
      =========
      Hoidin sheriffin virkaa runsaan kaksi vuotta. Siihen mahtui kaikenlaista. Kuitenkin on rehellisesti sanottava, että aiemmin kaikki kirjoittajat ymmärsivät lukemaansa ja jonkinasteinen sopu saatiin aikaan.
      ########
      Ymmärrän että sinullakaan ei ole arvostelukykyä kristinuskon suhteen rehellisesti, minua ja kaltaisiani kyllä haukutte.
      Oletko rehellisesti kysynyt keneltäkään että koska kristinusko oppii lukemaa älä tapa käskyn ja käytännössä toimimaan sen mukaan?
      Tai olisko kristinuskolla aika vaihtaa optikoa että oppii huomaamaan että sitä perkeleen perisyntiä ei ole edes väärennetyssä raamatussa jonka nojalla syyttömästi synnittömiä lapsia synnistetään kristinuskon jumalan, herra saatanaa jumalanaan palveleen????!!! Raamaussa on älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi ja jokaisen kastetun lapsen kohdalla sitäkin käskyä on rikottu.
      #########

      Kun sitten tässä kesällä ilmestyi ilmeisesti pari kirjoittaja, joihin ei pätenyt mitkään luonnonlait, vahvistui jo keväällä tekemäni päätös että luovun tehtävästä.
      #########
      Minä olen aina valmis vaihtamaan maisemia!
      Ei teidän tarvitse vaivaantua muuten kuin lopettaa valehteleminen niin katoan.
      Ei tunnu hyvältä näin sanoa uskovaisista mutta haluan olla rehellinen.
      Olen usein sanonut, että riittää kun todistatte raamatun UT:llä kaikki kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin huomaan ollevani väärässä ja menen opiskelee uudestaan totuutta jos se löytyy seurassanne niin saatte uuden veronmaksajan!

      Jos kristinuskon usko ja uskot sekä uskonsuunnat ovat niin heikoilla totuuden suhteen, että yksi näin tyhmä kuin kaltaiseni saa kaikki tolaltaan niin oli jo aikakin sillä olette niin armottoman kaukana Jumalasta ja Jeesuksesta ja Heidän opeista että ette itse sitä näe edes suurennuslasilla!
      Mutta tulette huomamaan kuinka oikeassa haukuttanikin kaltaiseni ovat olleet. Raamatunkin mukaan uskot loppuvat ja silloin joillekkin valituille voi totuuden ovet avautua sillä aina on toivoa niin kauan kuin on kaltaisiani teitä muistuttamassa Jumalan ja Jeesuksen Tahdosta josta uskonsuuntanne on poikennut ja johtaa teitä harhaan. Uskot, uskomukset jne jotka kieltävät Jumalan antamat ja Jeesuksen vahvistamat lait tulevat olemaan heikoilla. Kyllä te sen ymmärrätte mutta saatanalle perkeleen perisynti kasteessa annettu pikkurilli on sieluttomien hallinnassa ja ohjaa teitä vaikka luulette olevanne oma herranne!

      1. Piet. 1:7
      Että teidän uskonne koettelemus paljoa kalliimmaksi löydettäisiin kuin katoova kulta, joka tulessa koetellaan, kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi, koska Jesus Kristus ilmaantuu,
      1. Piet. 1:9
      Ja käsitätte teidän uskonne lopun, sieluin autuuden,
      1. Piet. 4:17
      Sillä aika on, että tuomion pitää Jumalan huoneesta alkaman. Mutta jos se ensin meistä alkaa, minkäs lopun ne saavat, jotka ei Jumalan evankeliumia usko?
      ==========
      Tuossa lopussa oleva "usko" sanalla tarkoitetaan selvästi "tottele, totella, jne.. " tai vastaava mutta SILLÄ EI TARKOITETA (KRISTIN)USKOA.
      Usko sanan tulkitseminen tulee suorittaa huolella Jumalan ja Jeesuksen tahdon näkökulmasta koska sanalla usko on useita merkityksiä, se on mm. miehen etunimikin. Mielestäni usko on sana ei koskaa esitä, tuo esiin tai ole varma tai varmuus vaan aina epävarmuuden ilmaisu raamatussa.
      Jos jollakin on synonyymit hallinnassa niin laittakoon esille asian tulkinnan kieliopillisesti helpottamiseksi.
      ########

      • ininää!


      • ????????

        Lopeta sinakin se saarnaaminen ja mene nukkumaan.

        On sitä tapettu kristinuskon nimissä historiansaatossa niin paljon, ettei hirviä
        ajatella, mutta eivat ne välttämättä ole nämä palstalla olijat sitä tehneet.
        On valehdeltu, on varastettu, on sanottu väärää todistusta, koko ajan täälläkin vain haukutaan toisia, kaikki on näitä tehneet, Mutta niin varmaan on joskus käynyt myös sinulle.

        Kas , kun ollaan kaikki vaan ihmisiä, sinäkin.
        Ja nyt LOPPU, onko selvä.


    • Jumalan lapsi

      Eniroon päin minäkin olen tästä ongelmasta useamman kerran huudellut. Jos siellä olisi tervettä harkintakykyä tämän tapauksen selvittämiseksi.

      Tällä okkultismia harjoittavalla kirjoittajalla ei ole kyllä pienintäkään Jumalan sanan kunnioitusta. Hän sekoittaa Jumalan sanaa omaan ulosteeseensa ja pursuttaa tuollaista kitkeränkarvaista lientä joka avaukseen.

      Niin väkevä viha häntä hallitsee, että hän valehtelee kristityistä täällä ihan mitä sylki suuhun tuo. Hän pilkkaa estoitta Pyhää Raamattua, Pyhiä Sakramentteja ja kaikkia armovälineitä.

      Hän ei ole kiinnostunut Jumalan armahtamaksi tulemisesta lainkaan, mikä viittaisi mielestäni Pyhän Hengen pilkkaan.

      Hänen vihansa malja vuotaa ylitse päivästä toiseen täällä, ehtymättä kuin lähde. Ilmeisesti niin kauan kun hänellä elämää riittää?

      Joka tapauksessa hän häiritsee Jumalan sanaan kohdistuvilla räikeillä panetteluviestellään keskustelua tärkeästä pelastuksen tiestä.

      Maailmassa on oikeasti hätä, monella hyvin paha ja ahdistunut olo, se on varsin ymmärrettävää tänä aikana.

      Okkultisni ei sitä pahaa oloa ainakaan paranna, pikemminkin päinvastoin. - Voi Matti ressukkaa.

      • teutatess

        Tuo nimitys on liian hieno , yhteis nimitys okkultteja , eli salattujen tieteiden asioita , siis sellaisia joita , joita tavanomaiset aistimme ei tavoita .
        Hän on rikkuri se nimitys hänelle annettakoon . sitä hän kyllä tekee . Hänellä on käärmeen aivotkin tamalmus ei muuta


    • Tässä olemme hengellisen ongelman äärellä.
      Voimme ottaa oppia. Kiusauksen tullessa emme selviä, jos alamme neuvotella kiusaajan kanssa.

      Emme myöskään selviä, jos käymme omassa voimassa kiusaajaa vastaan lihalliseen taisteluun.

      Siinä vain turmeltuu itse.

      Ainoa mahdollisuus on jättää sota Hänelle, joka on jo lyönyt pahan vallan. Siitä vain kiittelemme Herraa. Kiusaaja riehuu, koska aikaa on vain vähän ja sitten alkaa iankaikkisuus.

      • Jumalan lapsi

        Autuutemme oerustuu kokonaan siihen että Jumala on Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa armahtanut jokaisen syntisen, joka uskoo evankeliumin sanoman syntiensä anteeksiantamisesta todeksi.

        Nimenomaan evankeliumi Kristuksen sovintokuolemasta ja sovintoverestä häirikköämme suututtaa.

        Yllättävää on se että se suututtaa monen sellaisen joka elää esikoislestadiolaisuuden keskellä. He suuttuvat siitä kun evankeliumin pelastava sana on kaikille julistettu samanlaisena ja yhtä voimallisena, eikä vain heille itselleen ja heidän uskonnolliselle viiteryhmälleen.


      • turha kinaaminen
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Autuutemme oerustuu kokonaan siihen että Jumala on Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa armahtanut jokaisen syntisen, joka uskoo evankeliumin sanoman syntiensä anteeksiantamisesta todeksi.

        Nimenomaan evankeliumi Kristuksen sovintokuolemasta ja sovintoverestä häirikköämme suututtaa.

        Yllättävää on se että se suututtaa monen sellaisen joka elää esikoislestadiolaisuuden keskellä. He suuttuvat siitä kun evankeliumin pelastava sana on kaikille julistettu samanlaisena ja yhtä voimallisena, eikä vain heille itselleen ja heidän uskonnolliselle viiteryhmälleen.

        Jumalan asiaa ei edistetä alentumalla samalle tasolle kiin MESimonhgeimo.
        Lihan hengessä kinaaminen ei edistä mitään.
        MES pitää jättää yksin hörhöilemään.


      • Jumalan lapsi
        turha kinaaminen kirjoitti:

        Jumalan asiaa ei edistetä alentumalla samalle tasolle kiin MESimonhgeimo.
        Lihan hengessä kinaaminen ei edistä mitään.
        MES pitää jättää yksin hörhöilemään.

        Ensimmäisen kerran Kristuksen todistamista nimitetään kinaamiseksi jonku messin kanssa.
        Messi on okkultisti, minä kirjoitin avaajalle viestin. Tämä seikka olisi ollut hierarkiasta hyvin havaittavissakin!?!


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4594
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      28
      2875
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      93
      1959
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1895
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1825
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      39
      1713
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1623
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      110
      1424
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1319
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1292
    Aihe