Kertokaapa

viisaammat

Vajaan vuoden olen pelannut nettipokeria, seuraavassa havaintoja peleistä. Pienillä limiiteillä 0.05/0.10 - 0.10/0.20 pelatessa ei voi pelata voitollista peliä kuin tuurilla, panostamisen vaikeus tulee eteen kun on huippu aloituskortit QQ-AA tai ylikortti/monsteri suittareita niin tilanne on omalla kohdallani ollut seuraava, jos panostat aikaisesta positiosta 3-5 kertaa BB:n, niin et saa maksajia, jos panostat 4-8 kertaa BB:n myöhäisestä positiosta, niin ehkä yks maksaa mutta sekin sitten chekkaa ja foldaa.

Mahtava juttu, voitin jonkun 4-7 BB:tä

Niin, ja sitten jos hyvillä aloituskorteilla ei panosta aikaisesta positionista, vaan koitta rakennella jotain hassuja ansoja tms, niin käsi kusee sata varmasti. :)

Ainut tapa millä minä olen jotain voittanut pienistä limiteistä on se että jos tulee käteen hyvät kortit QQ-AK tai siltä väliltä, niin ei muuta kuin all-in, joku kuitenkin maksaa jollain vitosparilla tms, joskus käy niin että se vitospari ajaa ohi, mut yleensä ei ja kestää sitä joskus 100 BB hävitäkin.

Parhaiten olen pärjännyt 2/4 limiitissä, jossa jo jotain taitoakin tarvitsee ja siellä alkaa jo positiot näytellä suurta osaa pelaamisessa.

Varsinaiseen kysymykseen, miten pikkupöydissä pitää pelata jos siel meinaa voittaa normaalilla pelillä eikä millään aalinnillä?

3

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeOn

      Oppikirjapokeri ei mielestäni ole mitenkään huono tapa pelata, jos et saa maksuja korotuksillesi, olisiko pöytäimagosi niin "tiukka" ettei maksajia löydy?
      Tarkoitatko 2/4 limit vai nl holdemiä, mutta jos pärjää sillätasolla ei kai ole tarvetta pelailla pienemmissä limiiteissä, ellei ajankuluksi ilman paineita..

    • Näin meillä

      No ei toi 2/4 fixu vielä kauhean korkea tasoista ole sekään. Samalla lailla rätkijöitä kun pienissä NL pöydissä. Ei sillä että haittaisi.

      Mutta siis periaatteita pikku Nl iin pelaan tosin isompia mutta siltikin. Aivan varmasti pienissä NL ssä pitää olla helposti voittava pelaaja pärjätäkseen isommissa. Voi olla että pitää pelata itse vähän eri tyylillä mutta tyyliä pitää vähän pöydän löysyyden/tiukkuuden mukaan passata.

      - Pelaa muutamaa yhtäaikaa ettet pitkästy. Kärsivällisyyttä.
      - Elä bluffaa tai bluffaa vain harvoin/harkitusti. Jos kaveri pelaa lähes kaiken häntä on turha bluffata. Tiukkiksia bluffataan ei näitä. Katso aina pelaajan statseja tietääkseni minkälainen kaveri vastassa.
      - Jos suurin osa pöydästä pelaa millä vaan se ei oikeuta sinua pelaamaan tyhmillä käsillä. Pelaa samat kädet kun yleensä. Ei arvonta käsiä eikä ihme floppien hakua vaikka muut niitä hakeekin.
      - Olet varmaan tutkinut aloituskorttitaulukoja ja osaat pelata position mukaisesti aloituskortteja. Aivan normaalisti siis karsit porukkaa käsillä jotka pelaa parhaiten yhtä kahta vastaan ja taas vetokäsillä katsot että porukkaa on mukana. Kymppipöydässä hyvä flop seen prosentti sulle on reilut 20 prossaa. Tuota pienempi niin jätät pelattavia käsiä turhaan pois valikoimasta ja tuota paljon isompi niin pelaat liikaa käsiä. Kannattaa muistaa että ei se AA lla saatu blindit nyt niin kamala juttu ole kyllä tuolla kädellä pystyy paljon hävitäkkin ja helposti.
      - Foldaa/foldaa/foldaa eli kaikki pöydässä käytännössä voittavat pitkässä juoksussa periaatteessa yhtä paljon käsiä. Eli opettele foldaamaan monesti nl ssä rahat kiertävät rinkiä pelaajat voittavat ja häviävät vuorotellen. Elä katsasta epävarmoja käsiä loppuun foldaaminen ei ole syntiä. Riittää kun viet näissä potteja yhtä paljon kun muut mutta et hölmöile pottien välissä.
      - Pf korotukset ja jatkolyönnit samansuuruisina riippumatta osuiko vai ei. Elit ei niin että lyöt 8,8 parilla edestä 2xbb ja AA lla 8xbb. Aina se stanu 4xbb muutat tuota vain sen mukaan jos pöydän löysyys vaatii isompaa pf lyöntiä.

      Kertauksena eli jos kaveri pelaa 50-70 prosenttia käsistä ja sinä 25 niin et voi olla voittamatta. Kummallakin on ne voittavat kortit pitkässä juoksussa yhtä useasti sun vaan pitää tietää mitkä ne kortit on ja milloin ne pelataan. Siis ei mitään AA,KK odottelua ja sitten sillä all in. All in muutenkin kertoo lähinnä siitä että kaveri ei osaa pelata pf jälkeistä aikaa. Kortteja pitää pelata laajemmalla scaalalla. Noita kyttääjiä näkee useasti mutta eivät heidän voittonsa mitenkään ihmeellisiä ole suurin osa tappiolla trackerin mukaan. NL än etu on siinä että jos et hölmöile välissä muutama käsi riittää sen 70 vol kaverin putsaamiseen.

      Mutta puheet siitä että pikku Nl ssä on mahdoton voittaa ovat ihan höpölöpöä. Aloittelijoiden kanssa vaan pitää muistaa että ei heillä ole käsitystä tapahtumien todennäköisyyksistä pelattavista korteista tai mikä käsi on riittävä ja käyttää hyödykseen heidän kokemattomuuttaan.

      • äglämöö

        Pikkulimiteissä ei todellakaan voi voittaa kuin tuurilla. Pelaan itse nykyään 3/6 ja 4/8 nl ja sielläkin ohivetoja tapahtuu tämän tästä. En oikein tiedä, kuinka isoja pitäisi pelata voittaakseen. Ohivedot nimittäin syövät kassan, niille hävitään eniten rahaa.

        Esmierkki. QQ kädessä. Korotusta koko ajan, ja kaveri maksaa 57 ja saa täyskäden.....flopilla tuli 5Q, turnilla 7 ja riverillä 7.. 3/6 pöytä ja potti 700e.
        Pitäisi siis seuraavaksi voittaa 1400 potti. Saattaa mennä aikaa.

        Sitten, netissä on niin paljon pelaajia, että ottaa kokolailla paljon aikaa että pelaat taas seuraavan kerran samaa vastaan..
        Voi mennä viikkoja, joten et voi odottaa voittavasi takaisin, ainakaan pian, vaikka kaveri pelaisi kaikki kortit ja sinä vain ässät.

        Että tämmösiä, tänään pari ohivetoa tullut taas tänään, pitäisi saada reilut 600, jotta olisi saldo oikein..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe