Tietoa Pekka Eric Auvisen SSRI-pillereistä:

VIRGINIA,JOKELA,columbine...

Tietoa Pekka Eric Auvisen SSRI-pillereistä:

http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php

http://www.ssristories.com/index.php

columbine:

http://www.breggin.com/luvox.html
http://www.happinessonline.org/BeTemperate/p1.htm

virginia tech:
http://www.prisonplanet.com/articles/april2007/190407mindcontrolled.htm
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=1 02932
http://thetruthproject.us/2007/04/15/va-tech-massacre-has-federal-fingerprints/

Amish killer:
http://www.prisonplanet.com/articles/april2007/190407mindcontrolled.htm
http://thetruthproject.us/2007/04/15/va-tech-massacre-has-federal-fingerprints/


Sanna sillanpää.

http://www.whale.to/b/school_shootings.html

PSYKIATRIA TAPPAA!

PSYKIATRIT VALVONTAAN!

Onko psykiatreille valvontaa?

14

1199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekka Eric Auvinen SSRI
      • lääkkeiden vaikutusta...

        ...yllättäviin surmiin ja itsemurhiin. Aina kun joku riistää täysin käsittämästi hengen toiselta tai itseltään, on hän käyttänyt psykiatrisia lääkkeitä!!! Nämä lääkkeet ovat huumaavia ja aiheuttavat henkilöissä hallusinaatioita ja todellisuuden rajan häiritymistä. MILLOIN ASIAA ALETAAN TUTKIA POLIISIN TOIMESTA, JONA TEHTÄVÄNÄ ON SUOJATA KANSALAISIA??? MILLOIN SINÄ - JUURI SINÄ, JOKA LUIT TÄMÄN KIRJOITUKSEN - VOIT KOHDATA TÄMÄN ASIAN SILMÄSTÄ SILMÄÄN? VASTA SITTEN KUN LÄHEISESI TEKEE ITSEMURHAN TAI HÄNET TAPETAAN TÄYSIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ SYYSTÄ???


    • ElmeriHautamäki

      Tämä häröily johtunee amfetamiinista. SS upseereita koko Suomen Sosiaalihuolto.

      • valviranasia

        Väistämättähän tulee sellainen ajatus, että tällaista lääkitystä käytetään sota-aseena suomalaisia - ja muitakin - vastaan, jos ko. lääkeyrityksiä voidaan kutsua järjestäytyneeksi rikollisuudeksi ja aivan terveet - ja vain lääkekokeilussa mukana olleet henkilötkin - tappavat itsensä, otettuaan ko. ainetta.

        Onhan se aivan käsittämätöntä, että tällaista saa tehdä julkisen terveydenhuollon piirissä kenenkään puuttumatta. Useat lääkkeet esim. Yhdysvalloissa on kieletty, mutta Euroopan puolella niitä saa määrätä ihan miten vaan.

        Mutta samahan se oli, kun koko kansalle jaettiin sikainfluenssarokotus, jonka vaarat tiedettiin jo muualla maailmassa, ja nyt Suomen valtio maksaa korvauksia yli 100 miljoonaa euroa vuodessa. Myöhemmin selvisi sitten, että mikä rahakytky THL:n rokotusten tilaajalla (salaisella muistiollla tilattu) oli lääkefirmaan.

        Tässä yksi lääke, jota tiedän määrätyn Suomessa aivan pienellekin lapselle, jolla ei ole edes mitään tähän sopivaa diagnoosia.

        "USA:n Elintarvike- ja lääkehallinto Food and Drug Administration (FDA) on varoittanut julkisesti, että Seroquel (vastaava suomalaisvalmiste Ketipinor) saattaa aiheuttaa alle 24-vuotiaissa vakavia itsetuhoisia ajatuksia ja käytöstä. FDA on sallinut lääkkeen käytön skitsofrenia- ja bipolaarilääkkeeksi, ei muuhun käyttöön.

        Mikä oikeastaan on Seroquel, yksi Yhdysvaltain myydyimmistä lääkkeistä, jota lääkeyritys AstraZeneca myi lähes 6 miljardilla dollarilla koko maailmassa vuonna 2011? Vain vuotta aiemmin AstraZeneca yritys oli maksanut 520 miljoonan dollarin sakot markkinoituaan Seroquelia nuorille ja vanhuksille – eli potilaille, joiden kohdalla lääkkeelle ei ollut USA:n liittovaltion (FDA) hyväksyntää.

        Entä mikä on Ketipinor, tuo suomalaisen lääkeyritys Orionin kopiolääke, joka oli apteekeissa 40 prosentin alennuksella vuonna 2007, jolloin Seroquelin peruspatentti raukesi Suomessa? Pilleripelin kovennuttua Orion joutui oikeusriitaan AstraZenecan kanssa.

        Ketipinoria on määrätty kymmenille tuhansille suomalaisille, mutta käyttäjäkokemuksista ei kerrota laajasti.

        Professori Gøtzsche väittää psykiatrian olevan pahempi rikollisjärjestö kuin mafia tai Helvetin enkelit. Hän sanoo muun muassa, että Zyprexa on tappanut yli 200 000 ihmistä maailmassa. Gøtzshen mukaan mielialalääkkeet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat."

        - See more at: http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/ketipinorin-vaaroista-vaietaan-suomessa#sthash.GyifPkJq.dpuf- See more at: http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/ketipinorin-vaaroista-vaietaan-suomessa#sthash.GyifPkJq.dpuf

        Ajatelkaa, edellä olevat kirjoitukset ovat jo 9 vuoden takaa, ja sama meno jatkuu entistä pahempana. - On vaikea käsittää, että miten tämä on mahdollista. Ja henkilö ottaa vastaan lääkereseptin ja luottaa auktoriteetteihin, niin eihän hänellä tule edes mieleen, että mitä ne aineet voivat aiheuttaa.


      • mafiatoimintaa

        Toinen seikka on se, että aikaisemmin normaaleiksi luokiteltuja olotiloja onkin ryhdytty muuttamaan lääkitystä vaativiksi diagnooseiksi. Lukee artikkelissa.

        Tästä seuraa, että myös kasvatuksellisia asioita lapsilla hoidetaan nykyään psyykelääkkeillä, kun vanhemmat ovat joutuneet uusavuttomuuden tilaan yhteiskunnan ja yhteisön painostuksen alla, kun keinot lastenkasvattamiseen on rajattu ja kaikki mahdollinen muutettu lapsen pahoinpitelyksi.

        Lopulta vanhemmat epätoivoisina luottavat sitten lääkäreihin ja alkaa psyykelääkekierre - ensin mahdollisella ADHD-diagnoosilla, joka käytös on luokiteltu aivan normaaliksi aikaisemmin, joka vain pahenee lääkkeiden sivuvaikutusten seurauksena. Lääkitystä lisätään kunnes nuori päätyy itsemurhaan. Järkyttävää.

        Aivan varmasti samaa tehdään vanhuksillekin - kuten artikkelista selviää. Kuinka monta vanhusta on nyt Suomessa tapaettu näillä lääkkeillä?

        Kaikki eivät tarvitse edes lääkityskierrettä, vaan edellä mainitun kirjan kirjoittanut professori kertoo tapauksista, joissa terveetkin ovat tehneet itsemurhan saatuaan lääkettä vain koemielessä.

        Ihmiset kertovat lääkitysosiossa täälläkin juuri näistä kokemuksista, että miten pakonomainen tarve tuli tappaa itsensä lääkityksen seurauksena, mutta he eivät ensin ymmärtäneet, että se johtuikin lääkkeestä, ennen kuin kovalla työllä pääsivät eroon niistä.

        Viittaahan tuo erittäin outo diagnoosien muuttaminen luokitteluun jo lääkefirmojen mafiaan. Itse olen löytänyt erään tällaisen täysin neurologisen oireen kohdalla tehdyn muutoksen, joka yht äkkiä onkin muutettu luokitteluun lääkitystä vaativaksi käytöshäiriöksi.


      • tupakanterveellisyys

        Miten käy tämän valvontapuolen ylipäätään, kun uusi Sote-uudistus saadaan aikaiseksi, ja kaikki siirtyy yksityistettyyn systeemiin - suomalaisia saa tappaa entistä enemmän kenenkään pystymättä vaikuttamaan mihinkään tai mitenkään? Toisaalta tuntuu, ettei nytkään ole olemassa enää mihinkään mitään asiallista valvontaa, vaan voidaan tehdä ihan mitä lystää. Ai niin, mutta muistakaa tupakoinnin vaarat! - Toisaalta tästähän voisi suorastaan tulkita, että se auttaakin pitämään ihmisiä hengissä ja irti psyykelääkkeistä, koska sitä vastaan on niin kovat kampanjat menossa!

        Tästä muuten onkin eräs tarina sota-aikana polioon sairastuneesta miehestä, jolle lääkäri määräsi - aikaisemmin tupakoimattomalle miehelle - hoidoksi tupakoinnin, jolla kertoja väitti isänsä parantuneen.


    • Voikoniinväärässäolla

      Suomessa Gøtzshen linjoilla on ollut mm. psykologi Aku Kopakkala. Hän on jo vuosia kritisoinut yletöntä psyykenlääkkeiden määräämistä ja keskusteluhoidon ja terapian epäämistä tai vähentymistä. Häntä taas on suurimmalla äänellä kritisoinut, loukannut julkisesti ja haukkunut epäpäteväksi psykiatri Hannu Lauerma. Tämän hän on tehnyt useissa artikkeleissa ja jopa omassa kirjassaan, jossa hän kirjoitti kokonaisen luvun Kopakkalan haukkumisesta.

      Kun Gøtzshen kirja on julkaistu, on Lauerma ollut hiljaa... Suunnittelee tietysti uutta vastaiskua.

      On muitakin asioita, joita Lauerma kiivaasti vastustaa ja on ilmeisesti yhtä väärässä kuin tässäkin.

      Lauerma on itse kertonut psykopaatin tunnusmerkit: Vakuuttavuus, tietty charmikkuus, tittelinkipeys, tittelit voivat olla myös täysin tekaistuja, huomionhakuisuus...

      Miettikääpä mitkä näistä osuvat suoraan Lauerman suoneen?
      Kenellä muulla lääkärillä tai psykiatrilla on julkisesti netissä oma cv, jossa on mainittuna pillkulleen jokainen lehtiartikkeli, jokainen tv-esiintyminen? Yleensä nämä mainitaan vain tyyliin "lukuisia tv-esiintymisiä" tai muutoin yhtenä könttinä.

      • tottanäinon

        En tunne kovin hyvin Lauerman tapausta, mutta merkilliseltähän tuo kuulostaa, ja ilman muuta Kopakkala on täysin oikeassa!

        Mutta on sanonta, että totuuden soihtua ei pysty väkijoukon keskellä kantaa niin, etteikö joidenkin parrat kärventyisi. Toisaalta on sanonta, että hyökkäys on paras puolustus, ja voidaankin kysyä, että mitä Lauerma puolustaa?

        Eikö hän ole asemassaan juuri määräämässä kyseisiä lääkkeitä, ja näkee niiden sivuvaikutukset, hänellä on myös aivan loistava puolustuskyvytön potilasaines, ja hän pystyy toimimaan ikään kuin Suomen Mengelenä: tekemässä tieteellistä tutkimusta, että mitä kaikkea voidaan saadakaan aikaiseksi moisella lääkityksellä? Erittäin vaarallinen ala, jossa kohteena oleva henkilö on täysin puolustuskyvytön koko järjestelmää vastaan!

        Onko Kopakkala hän, joka menetti työnsä Mehiläisessä, kun otti tämän psyykelääkeasian esille?

        Nyt sitten hallituksesta poliittinen henkilö on siirtymässä juuri Mehiläiseen yksityistettyyn työhön, kun siellä tietysti kieli pitkällä odotetaan soteuudistuksen yksityistettyä verotusrintamaa terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella. Tästähän lehtiotsikot ovat kirkuneen viime aikoina, että pitäisi olla tällaiseen siirtymiseen jopa karenssi - siis vuoden palkallinen loma, jonka me maksaisimme. Ja siitäkö tilanne paranisi?!

        Tästä kohdasta liittyen Kopakkalaan:

        "Hän on jo vuosia kritisoinut yletöntä psyykenlääkkeiden määräämistä ja keskusteluhoidon ja terapian epäämistä tai vähentymistä."

        Mielestäni tuolla lääkitysosiossa sanottiin, että mitään keskusteluapua tai terapiahoitoa ei saa, ellei ota vastaan lääkitystäkin.

        Näin saattaa olla, mutta muistutan, ettei silti kukaan pakota tai valvo näiden myrkkypillerien nielemiseen - siis voihan silmää räpäyttämättä ottaa reseptin vastaan ja hyödyttää lääkemafiaa, jos valtio on suuressa viisaudessaan näin päättänyt, ja sitten käyttää myönnetty terapia hyväksy.

        Pakko kai tuota peliä on sitten vain pelata, jos tarvitsee apua, mutta jotakin vikaahan systeemissä on oikein pohjia myöden - se on selvä, ja jos olisi maa, jossa olisi valvonta, niin tähän olisi puututtu, ja vastuussa olevat henkilöt laitettu syytteeseen jo ajat sitten.


      • missämeidäntulevaisuus

        Sieltä vuodelta 2007 - isoin kirjaimin ja aiheellisesti:

        "MILLOIN ASIAA ALETAAN TUTKIA POLIISIN TOIMESTA, JONA TEHTÄVÄNÄ ON SUOJATA KANSALAISIA??? MILLOIN SINÄ - JUURI SINÄ, JOKA LUIT TÄMÄN KIRJOITUKSEN - VOIT KOHDATA TÄMÄN ASIAN SILMÄSTÄ SILMÄÄN? VASTA SITTEN KUN LÄHEISESI TEKEE ITSEMURHAN TAI HÄNET TAPETAAN TÄYSIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ SYYSTÄ???"

        Ihmisten on vaikea uskoa ja mieltää jotakin näin järkyttävää - aivan kuin natsi-Saksassa - ihmiset haluavat puolustaa omaa maataan, ja uskoa sen auktoriteetteihin.

        Niin halusivat uskoa aikoinaan juutalaisetkin Saksassa - olivat erittäin vihaisia, jos joku yritti kertoa, että mihin ne hienolle hotellilomalle menevät junat todellisuudessa vievät, joihin juutalaisia houkuteltiin hienoin, painetuin esittein ilmaisesta täysihoitolomasta. Sanoivat, että hehän ovat Saksan kansalaisia, maksavat veronsa - miksi Saksa tekisi heille niin?!

        Systeemi pääse todella pitkälle ennen kuin koko kansan silmät aukeavat, ja he lopettavat kannattamasta tällaista järjestelmää. Toisaalta systeemi lykkää syljettäväksi kaiken mahdollisen - viimeksi nyt pakolaiset, ennen sitä työttömät ja sosiaalitukia saavat muka luusereina, jotta kansalaiset saadaan tappelemaan keskenään, ja vastustava rintama hajoaa. Kaikki on pelkkää propagandasotaa.

        Toinen asia on se, että on onnistuttu vakuuttamaan typerä kansa sanalla "salaliittoteoria", jos joku epäileekään auktoriteettien päämääriä, joten kaikki tuokin kiljuminen foliohatuista, intiaaneista kanootissa tai kynistä penaaleissa hyödyttämään vain samaa systeemiä, kun estetään tiedottaminen. Se on oikea salaliittoteorioiden äiti!

        Tuo poliisitoimi, joka suojaa mielestäsi kansalaisia kuvaillaan Suomessa jo 1994 olleessa HS:n artikkelissa tällä tavalla:

        https://poliisirikollisena.wordpress.com/1994/06/24/hamaramiesten-ja-poliisin-kytkyt-synnyttivat-suomalaisen-mafian-poliisijohdon-makeat-vuodet/


      • mutsisonmulhaajapelvo

        Psykopaatille tunnusomaista on myös pyrkimys loisivaan elämäntapaan.

        Sopisiko Aueriin, joka parhaillaan loisii veronmaksajilta nyhdetyillä tapporahoilla sekä hyödyntää taloudellisesti itse aikaansaamaansa tragediaa piittaamatta mulhalesken muistelmien seurauksista lapsilleen (entisille lapsilleen). Joutuvat vielä pilkan kohteeksi: mutsis on mulhaajapelvo.

        Uhrien kylmäveristä hyväksikäyttöä tämäkin.

        Eikun lisää rahhoo vaan pitää kinuta.


    • tulikinmieleen

      Käyttääköhän auerska SSRI-pillereitä, voisi käyttää lieventävänä asianhaarana kun saa murhatuomion.

      • etköymmärrävai

        Mistä se nyt murhatuomion saisi?! Juttuhan on loppuunkäsitelty?!


      • jatkuujatkuujatkuu
        etköymmärrävai kirjoitti:

        Mistä se nyt murhatuomion saisi?! Juttuhan on loppuunkäsitelty?!

        Murha ei vanhene koskaan, auerska on löysässä hirressä kunnes silmukka kiristyy.


    • Anonyymi

      Myös lääkkeiden lopettamisoireita vähätellään yleensä. Kun tutkii tätä aihetta, selviää että moni on myös itsenäisesti lopettanut lääkityksensä, ehkä iskenyt vieroitusoireet päälle ja johtanut tekoihin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe