Ilman huomiota parisuhteessa.

Yksinäinen mutta ei yksin.

Olen parisuhteessa elävä kahden pienen lapsen äiti. Lasten isä on yrittäjä juuri siinä pahimmassa mahdollisessa muodossa eli elää vain työlleen. Päivät täyttyvät minulla ja lapsilla normaalista arjesta, isä tulee ja menee töiden takia lähes koko ajan, jopa viikonloput ovat hänellä pääosin työtä. Ja kaikki se ihan omasta valinnastaan. Tuntuu että minä yksin kasvatan lapset, käyn töissä (onneksi osa-aikainen työ) ja kaikki kotihommat luonnollisestikkin ovat minun harteilla. Taloudellisesti ei ongelmia ole mutta tunnepuolen vajaus on aivan liian suuri!
Poden välillä huonoa omaatuntoa koska varmasti monella asiat ovat paljon huonommin mutta ei sille huomiontarpeelleen kuitenkaan mitään voi.
Voi niitä ihania öitä kun joskus näkee unta jostakin ihanasta miehestä joka HUOMIOI minut. Siitä on pelkkää tuskaa herätä arkeen :( Tätäkö tämä arki tulee olemaan lopun elämää vai mitä ihmettä teen?
Tilanne kun on sen verran kauan jo tässä jamassa ollut etten itsekkään halua miestäni lähelle koska ainoa hetki kun hän tulee lähelle on se kun hän haluaa seksiä. Ja sitä sitten harrastetaan minun puolelta "pakolla" koska tunteettomuus muussa elämässä on niin vajaata ettei se voi herätä pelkästään sängyssä, päin vastoin se suututtaa koska se on ainoa hetki kun mulla on hänelle jotain "virkaa". Taidanpa sanoa että en kovin herkästi enään tuomitse ihmisiä jotka hairahtuvat syrjähyppyyn, se on tällaisessa tilanteessa hyvinkin herkässä. Kiitos kun sain tänne "purkautua", jo tämä kirjoittaminen vähän helpotti kun saa ajatukset päästä ulos. Eli onko tämä nyt sitten sitä normaalia arkea vai huono suhde??

5

832

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minun..

      näkemykseni asiasta. En usko että huonommillaankaan ns. normaali arki on tuollaista, eli jossain muussa sen vian täytyy olla, vaikka sitten siinä, että elät huonossa suhteessa.
      En tahdo masentaa sinua enempää, mutta näyttää siltä että tilanne jatkuu hamaan tulevaisuuteen samanlaisena.

    • arkea

      Ajattelin piristää sinua.

      Minulla ei ole yrittäjä miestä. Mieheni tekee toimistotöitä. Vaihdoimme aikoinamme paikkakuntaa sen vuoksi, kun mieheni teki jatkuvasti töitä ja töiden lisäksi työmatkat olivat NIIN pitkät, että hän lähti aamulla töihin ja palasi kotiin nukkumaan. Minulla oli myöskin silloin kaksi pientä lasta, eikä sukulaisia mailla halmeilla auttamassa. Erona se, että olin suosiolla kotona, töissä käymiseni niissä olosuhteissa olisi ollut meille kaikille mahdotonta.

      Pari vuotta tällä uudella paikkakunnalla meni ok. Ja nyt on miehen sukulaisetkin lähellä. Käyn töissä ja mieheni on vaihtanut työtä taas sellaiseen, että tekee työtä aamusta iltamyöhään. Mutta se on nyt toistaiseksi projektiluontoista. Hän ei ole vielä tunnustanut tietävänsä, että tilanne ei helpommaksi tule muuttumaan. Minä näen sen. Olemme koettaneet sopia sen verran, että saamme arjen kulkemaan, hän ei olisi niin pitkää päivää kun minä olen töissä. Minäkin teen osa-aikaista.

      No, ensi vuonna meidän nuorin menee kouluun. Näen sieluni silmin, kuinka työt kasaantuvat ja mieheni innostuu tienaamaan. Hän haaveilee isommasta asunnosta, vaikka tämäkin riittäisi. Rahaa pitää saada. Sitten se asunto, jossa on tilaa tehdä... mutta tosiasia, milloin? Hänhän on aina töissä. Hyvä kun lomaa ehtii pitämään.

      Olin silloin yksin. Olen yksin jälleen. Vaikka vannoin, että enää en siihen suostu!

      Ja seksi on juuri kuvailemasi kaltaista sekin. Jos satumme kotiin samaan aikaan, mieheni istuu sohvan toiseen reunaan jättäen ison välin minuun. Kun koskettaa, siinä on vaatimus. Kun lähtee baariin, kertoo tanssittavansa muita naisia ja sanoo, että pettämisen raja kulkee seksissä. Sitä ei harrasteta. Vaikka ei sitä muutakaan ole tullut tehdyksi. (Mitäköhän sekin tarkoittaa?)

      Olen miettinyt, ehkä kaltaisilleen miehille pitäisi olla puolisoksi uraohjus. Mutta minä asetan perheen etusijalle, haluan olla lasteni elämässä läsnä. Kuunnella, jutella, olla. Antaa aikaa olla lapsi.

      Ehkä joskus osuu kohdalleni joku, joka ajattelee asioita toisin. Eikä ole alkoholisti tai narsisti. Tavallinen mies tavallisessa työssä. Raha ei ole se, joka ratkaisee, vaikka sitäkin elämässä tarvitaan.

    • ...

      Voiko asiasta keskustella varovasti että saisiko mies organisoitua työtä erilailla. Että olisi mukavaa olla/tehdä yhdessä jotain, sitten kun mies jaksaa. Sellaista mikä kumpaakin kiinnostaa.

      • kokemuksesta kerron...

        että ex veti herneet nenään,ehdotin että hän voisi esim. vaihtaa alaa ettei terveys mene. töissä pyöri nuorikko johon sitten hurahti kun en enää jaksanut olla piikana ja tanssia hänen pillin mukaan.


      • ymmärrän sua
        kokemuksesta kerron... kirjoitti:

        että ex veti herneet nenään,ehdotin että hän voisi esim. vaihtaa alaa ettei terveys mene. töissä pyöri nuorikko johon sitten hurahti kun en enää jaksanut olla piikana ja tanssia hänen pillin mukaan.

        että hän nimenomaan haluaa tehdä pitkiä päiviä että ei tarvitsis olla kotona teidän kanssanne ja osallistua arjen hoitoon ja antaa vaimolleen huomiota. Ja vaikka vaimo ei saa huomiota, hän pakotta itsensä antamaan miehelleen seksiä koska pelkää että muuten mies pettää. Ja paha olo sen kuin kasvaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe