Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Eläinrakkaat allergiset

Akupunktiosta saa apua!

Täytyypä laittaa teille tietoa tänne, kun lääketiede ei asiasta tunnu tietävän. ELi akupunktiolla voidaan hoitaa allergiaa, mysö eläinperäistä. Allergiasta ei välttämättä parane kokonaan, mutta niin paljon kuitenkin, että voi pitää lemmikkiä ja olla samassa tilassa. Ja voi olla, että hoitoa täytyy uusia silloin tällöin. Itse olen kyllä valmis maksamaan sen, sillä oma kissani on minulle niin rakas, ei tulisi mieleenikään hävittää sitä, kun konstit on kerran keksitty.

Edellytyksenä hoidon onnistumiselle on se, että hoitaja on todellakin asiantuntija, eli opiskellut kiinalaista lääketiedettä, vuosia. Pelkkä muutaman päivän kurssi ei siis riitä, vaan kannattaa nähdä vaivaa hyvän hoitajan löytymiseen. Heitä on kyllä Suomessa, mutta välttämättä he eivät pidä itsestään suurta meteliä.

Itse en ole varsinainen allergikko, mutta saan kumminkin oireita mm. kissasta ja koirasta. SUrin asiaa pitkään, kunnes joku älysi suositella minulle ko. hoitoa. Nyt olen lähes terve ja minulla on kissa. Olen ärsyyntynyt siitä, että tietoa akupunktion vaikutuksista ei jaeta ihmisille, siksi kirjoitan siitä tänne. Asiasta ei ilmeisesti ole SUomessa riittävästi tietoa ja ihmiset uskovat sokeasti kaiken, mitä lääkärit sanovat. Ovathan he yleensä oikeassa, mutta kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoita he kaikki eivät suinkaan ole. (Pieni osa on, onneksi!)

2

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lukekaa ensin
      • mutta en muistanut mainita ...

        KOiran suhteen ilanne oli tosi paluksi tosi paha, en kestänyt edes nukkua koiraperheiden talossa, vierailukin teki tiukkaa. Nykyään oirehdin lievästi, pystyn elämään normaalia elämää, mutta en ole uskaltanut ihan itselleni koiraa ottaa, ulkokoiraa olen harkinnut, ehkä sellaisen hankinkin vielä mieheni kanssa mutta silloin hoitovastuun täytyy olla meillä molemmilla. Olen kuitenkin onnellinen, että pystyn pitämään kissaa, edes jotain lemmikkiä, tätä en olisi uskonut todeksi vielä n. 5 vuotta sitten.

        On totta, että kirjoitin tuon viestin myös hajustepuolelle. Samassa rytäkässä sairastuin molempiin, tilanne oli täysi katastrofi. Tiedän molempien vaikutukset elämään. Siksi haluankin auttaa teitä kaikkia kertomalla, että apua ihan oikeasti voi löytyä. Mikään simsalabim-hoito ei akukaan tietysti ole, mutta itse ainakin olen parantunut erittäin paljon alkuajoista lähtien, oireet ovat vain murto-osa siitä, mitä ne olivat aluksi. Kannattaa ihan oikeasti kokeilla!

        En todellakaan hyödy tästä itse millään tavalla, en vain voi olla hiljaa, kun ihmiset kärsivät. Se artikkeli hajusteallergikosta, jonka kirjastossa luin, toi mieleeni omat ongelmani silloin aiemmin ja aloin melkein itkeä, kun ajattelin haastateltavan elämää. Todennäköisesti olisin itse nyt samassa tilanteessa, jos työkaverini ei olisi minua hoitoon pakottanut. Lehti oli muistaakseni uusin Kaksplus tai jotain... Juttu kertoi riipaisevan tarinan erään hajusteallergikon elämästä, mm. töissä hän ei voinu enää käydä.

        Se, miksi kirjoitin myös tänne, on, että olen itse erittäin eläinrakas ihminen ja tiedän todellakin, miltä tuntuu, jos eläin on pakko antaa pois tms. Siksi olenkin todella kiitollinen avun löytymisestä, oma rakas kissani nukkuu nytkin sylissäni, on suoranainen ihme, että pystymme olemaan samassa talossa, yöllä jopa samalla tyynyllä.

        Lääkärit eivät todellakaan tiedä akupunktiosta juuri mitään, oletettavasti siksi suurin osa heistä on hiljaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe