Kala N ja oinas M.. Tomikoo parisuhde?

epäilevä:/

Mielipiteitä/ kokemuksia kalanaisilta

11

2301

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kolme kuukautta

   Olen tapaillut/seurustellut oinaan kanssa muutaman kuukauden. Suhde on toiminut hyvin sillä en ole antanut itselleni "lupaa" rakastua liikaa. Oinaani on aika "meneväinen" veijari ja huomioi kaikki ympärillään olevat ihmiset. Olen itsekkin ulospäin suuntautuva ja tulen jutuun kaikkien kanssa. Mutta kun pohdin suhdetta eteenpäin ehkä kaipaan kumminkin enemmän kahdenkeskisiä asioita ja koti iltoja.Mutta en nyt ala hosua ettei mustasukkaisuuteni pääse esille.

  • mph

   oinas on aina hankala kumppani, koska ei pysty pysähtymään ja jakamaan huomiota vain yhdelle. yleensä he ovat sellaisia halivilivoo-tyyppeja, mutta varmasti poikkeuksiakin on:)

  • KalaN-

   Itse ainakin olen todella tyytyväinen mieheni ja minun suhteeseen, tunteet jatkuneet jo kauan aikaa korkealla ja molemmat rakastamme toisiamme todella lujaa.
   Olen lukenut horoskooppikirjoista, ettei oinas ja kalat sovi yhteen, mutta se ei pidä paikkansa. Tunnen muutaman parin (kala ja oinas) joilla on takana jo pitkä liito.
   Itselläni on takana kuitenkin käyty kaikki muut horoskoopit paitsi rapu, ja täytyy todeta, että oinas on paras; huomioi ja rakastaa koko sydämellään.

  • Kukka

   Meille oli vaikea se seitsemäs vuosi, joka kuulemma on useille pareille se eron vuosi. Nyt olemme rakastuneempia kuin koskaan. Oinas on ollut myös uskollinen kumppani. Työ vie välillä mennessään mutta oinas haluaa pitää huolta perheestään myös rahallisesti.

   • Kukka

    Tarkkaile myös kiinalaista horoskooppia. Me sovitaan siinä kyvin yhteen. Lohikäärme ja Kukko.


   • nsty
    Kukka kirjoitti:

    Tarkkaile myös kiinalaista horoskooppia. Me sovitaan siinä kyvin yhteen. Lohikäärme ja Kukko.

    pettää jättää ja panee kaikkea mikä liikkuu ja hengittää heti kun silmäsi käännät.

    kalat n


  • kala n

   Oinas mieheni haluaa puhua kaikki asiat läpi halki ja poikki, on todella vaativa naisensa suhteen, mustasukkainen, sanoo asiat kaunistelematta, omistava, lyhyt vihainen, perhekeskeinen, huolehtii naisestaan ja tykkää lapsista, rehellinen, haluaa auttaa, lojaali, kalalle hyvä vastakohta, mutta tulee olemaan vaikea suhde. Ei oikein suostu ja osaa antaa sitä tilaa kalalle, mitä kala tarvitsisi. Kala kyllä vahvistuu ja oppii paljon oinaasta ja toisin päin, mutta kalaa silti ahdistaa ja oinas meinaa tulla hulluksi, kun kala ei osaa olla tarpeeksi 'vahva'. Silti heillä on syvä ja intohimoinen suhde.

  • hauki_on_kala!

   Itsellä tässä on muutaman kuukauden kokemus ja täytyy sanoa, että ei voisi paremmin mennä!
   Ja ihmiset hyvät, muistakaa aina ottaa selville myös kyseisen henkilön nousevamerkki ja kuumerkki. Ne vaikuttavat myös tod. paljon! Ei saa katsoa merkkejä niin yksiselitteisesti!
   Jos Oinaasi sattuu olemaan nousevalta merkiltään vaikkapa Neitsyt, luulempa että suhde on katastrofi!

   • oinas-neitsyt

    >Jos Oinaasi sattuu olemaan nousevalta merkiltään vaikkapa Neitsyt, luulempa että suhde on katastrofi!
    No etpä kovin hyvin ole astrologiaasi lukenut... taidat olla nainen, sitäpaitsi.

    Nimenomaan, jos kala-aurinkomerkin kumppanin nouseva merkki on neitsyt (polaarimerkki), yksi suhteen tärkeimmistä ja koossapitävimmistä elementeistä on kunnossa. Polaarimerkit vetävät toisiaan vahvasti puoleensa, ja on todettu, ja tunnettu tosiasia että tämä 180 asteen aspekti on usein juuri monissa pitkäaikaisissa suhteissa läsnä.

    Jos tämä on mielestäsi "katastrofi" (???) ...
    T: oinas-aurinko/neitsyt nouseva merkki, ja kala-aurinkomerkin pitkäaikainen kumppani.


  • NonzillaAH

   Olin 3 vuotta oinasmiehen kanssa, naimisissakin ja yksi lapsi. Alussa olin onneni kukkuloilla, ekan vuoden. Lähes kaikki toimi kuin unelma. Taisin tosin sulkea silmäni monilta tosiasioilta. Mies hoiti raha-asiansa päin peetä, vaihtoi työpaikkaa monta kertaa (yli 10 krt kolmessa vuodessa), hävisi viikonlopuiksi eikä hoitanut lasta. Jätkä joi vikat ruoka- ja vaipparahat ja petti sen minkä kerkesi. Sain myöhemmin tietää asioista, ja kun lopulta jouduin masennuksen takia sairaalaan, hän vain totesi, ettei voi näin heikon ihmisen kanssa olla. Jätti minut, vauvan ja koiransa.

   Meni ja teki lisää lapsia muualle. Tuuliviiri, joka ei kestä ensimmäistäkään parisuhdetta pettämättä toista. Kalana en kestänyt enkä halua enää oinasta. Vaikka ei se kyllä horoskoopista kiinni ole...

   • Kalanais ja oinasmies=katas...

    Näinpä meilläkin,viimeinen pisara tuli,kun muuten kivan illan päätteeksi tuli kännissä kotiin ja hetken mielijohteesta hakkasi minut oikein kunnolla,aamulla ei edes muistanut ja yritti kammeta jalkojen väliin lepyttelemään,kun muistuttelin.Nyt muutto omaan,uuteen,ihanaan kotiin kuukauden päästä,saan viimeinkin alkaa elää pelkäämättä ja olla sellainen,kuin olen.Huom! KOSKAAN en ole miestä pettänyt,en edes epäilyille antanut aihetta,mutta silti äijä sekosi aina,kun lähdin viettämään tyttöjen iltaa.Itse hän on kyllä loikkinut vieraissa,vaikka yrittää kieltää.Heikko raukka ja luonnevikainen oli tämä oinas,ehkä joskus saan tutustua toisenlaiseen,niitäkin on,ystäväni sai ihanan oinasmiehen!!!Siis eipä vaivuta epätoivoon!!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tapio Suominen on kuollut

   Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
   Maailman menoa
   71
   5632
  2. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   8
   2723
  3. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   62
   2255
  4. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   79
   1432
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   18
   1286
  6. Nainen haluaisitko

   Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
   Sinkut
   36
   1125
  7. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   61
   1087
  8. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   1082
  9. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   61
   1002
  10. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   44
   976
  Aihe