Unikulmaan menijälle

vinkiksi

Antaisin tässä kokemuksen kautta oppineena vinkkejä SINULLE, joka olet ostamassa patjaa Unikulmasta.

Ensinnäkin palvelu pelaa! Itse olemme siihen olleet erittäin tyytyväisiä. Ostimme kuitenkin mieheni kanssa pelkät patjat (hinnan takia). Tästä saimme sitten kärsiä yhä suurempia selkäkipuja patjojen ollessa yllättävän jämäkät edellisiin verrattuna (vaikka ovat yksilöllisesti suunnitellut). Emme siis satsanneet tarpeeksi, että olisimme ostaneet myös petauspatjat sieltä. Eli tällainen seikka kannattaa ottaa huomioon, että ostaisiko sitten koko paketin sieltä, ehkä jopa runkosänkyineen. Patjat ovat nimittäin melko jämäkät etenkin herkkäselkäisille ja tuo runkosängyn pohja sitä sitten vähän pehmentää ja lisäksi kunnon petari tuo nukkumamukavuutta.

Kannattaa myös varata 4000-6000 euroa Unikulman kauppareissulle. Unikulmaa kannatan erityisesti siitä syystä, että patjoista saa sitten käydä tekemässä reklamaatiota, mikäli ne eivät asetu muutaman kuukauden aikana. Patjoja muutetaan, mikäli tarpeen.

Halvemmallakin saa hyvän patjan, ihan varmasti, mutta älkää ostako vaahtomuovipetaria!!! Se kuulema pilaa sekä patjan, että nukkuja selän. Selälle todella huono, puhun kokemuksesta.

Esim. Tempurkin varmasti erittäin laadukas, mutta on hyvä muistaa, että niitä ei voi pestä ja ne eivät ehkä kierrätä ilmaa kovin hyvin. Hästensissäkään ei ilmeisesti saa pestyä kaikkea materiaalia.

Tällaisia kokemuksia meillä!

6

1396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vink,vink

      patjojen osto edessä, tosin me ehkä selviämme petarin ostolla. Olen samaa mieltä vaahtomuovipetarista, sellainen on ja erittäin huono selälle!
      Mikä on tuo tempur-petari? Kuka myy ja hinta? Olen katsellut noita lateksipetareita, ovat tosin hinnakkaita mutta ennemmin köyhä kuin kipeä selkä :))

      • kokenut

        Ostin neljä vuotta sitten 105cm leveän sähkösängyn , jossa oli joustinpatja ja lateksinen sijauspatja.Lateksipatja olisi ollut hyvä ,mutta jouduin antamaan sen pois, koska en sietänyt sen hajua, herkkänokkainen kun olen.Se oli sellainen vähän pistävä ja kun sen huomaa eikä sitä pois saa millään konstilla niin piti siitä luopua.
        Ostin tilalle 7cm:n paksuisen Tempur sijauspatjan , johon olen tyytyväinen.Patja on pysynyt siistinä kun käytän kahta aluslakanaa.Se tuntuu aluksi kovahkolta mutta kun on maannut jonkin aikaa niin se muotoutuu selän mukaan.


    • Patjalla nukkuva

      Itsellä Sotkan halvat patjat, eikä selkäkivuista tietoakaan. Tuohon hintaan, minkä aloittaja sanoi 4000- 6000 euroa!!, vaihtaa Sotkan patjat vaikka pari kertaa vuodessa kymmenen vuoden ajan ja loppurahoilla koko perhe käy vielä pari kertaa etelänmatkalla. Eipä hypi ainakaan pölypunkit silmille, kun raskii vaihtaakin patjat vähän useamminkin. Sairasta laittaa tuhansia euroja pelkkään patjaan, mutta toisaalta saahan sitä vaikka lämmittää tuhatlappusia polttelemalla takassa, jos ei rahalle parempaakaan käyttöä keksi.

      • miksi?

        En lähtisi arvostelemaan, jos joku haluaa satsata sänkyyn selkävaivojen takia. Unikulma kuitenkin teettää patjat yksilöllisesti, kun selkäongelmia on. Ja missään muualla et voi mennä valittamaan patjastasi. Olkaamme suvaitsevaisia ja ennemmin tuetaan toistemme ostoksia!!!


      • kjhgkjhgk
        miksi? kirjoitti:

        En lähtisi arvostelemaan, jos joku haluaa satsata sänkyyn selkävaivojen takia. Unikulma kuitenkin teettää patjat yksilöllisesti, kun selkäongelmia on. Ja missään muualla et voi mennä valittamaan patjastasi. Olkaamme suvaitsevaisia ja ennemmin tuetaan toistemme ostoksia!!!

        Sillä patjalla lähde.
        Menee lääkäriin ja loppurahoila ostaa Ikeasta patjat, jotka ovat 10x halvempia ja voittivat vielä testin 10x kaliimat patjat.

        Tyhmä saa olla mutta ei idiootti.


    • hdgdhd

      Säälittävä yritys Unikulmalta pelastaa maineensa tämä avaus. Muista keskusteluista kyllä selviää, millainen firma on kyseessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2419
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2164
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      188
      2098
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1232
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      17
      1204
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe