emättimen kova kirvely

klonns

mulla on kipua tai paremminkin kovaa kirvelyä emättimen suulla. pissataan myös koko ajan, vaikka pissaa ei tulekkaan. vaikuttaa aivan virtsaputkentulehduikselta, mutta eikö silloin jos päällä on virtsaputkentulehdus niin pissaaminen sattuu kokoajan kunnes saa lääkkeet?! mulla tällästä kovaa kirvelyä/kipua tulee aina silloin tällöin ja kestää muutamia tunteja. olo on silloin aivan kamala eikä pysty oikeen olemaan.. menen usein suihkuun kuuman veden alle.. näitä "kohtauksia" on ollu reilu puolen vuoden ajan muutaman kerran (joku 8 kertaa).. sukupuolitaudista ei voi olla kyse. Tietäisiköhän kukaan mitä tämä voisi olla?! tiedän että lääkärissä olisi jo pitänyt käydä ja ajoin mennäkki mutta nyt haluan kysyä jos joku tietäisi mistä voisi olla kyse. Voisiko olla virtsaputkentulehdus, vaikka oireita tulee vain silloin tällöin ja lähtee pois? myös hieman alavatsassa tuntuu inhotavalta.. ja kirvely on tuskaista! ja koko ajan on pissahätä toivottavasti joku osaisi kertoa minulle mistä voisi olla kyse. eihän minipillereiden syönti tällaista voisi aiheuttaa?

11

7320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musta tulppaani

      Mene nyt hyvä ihminen hakemaan lähete ja käy virtsakokeissa ja hiivakokeissa. Hiiva saattaa aiheuttaa kirvelyä emättimessä, mutta kyllä sinun vaivasi nyt ovat sen laatuisia että kipin kapin testaamaan. Miksi kärvistellä suotta, kun apua on saatavilla?

      • nalle22

        ei virtsatieinfektiossa välttämättä oireet tunnu koko ajan, mä olen siitä hyvä esimerkki. mulla ei juurikaan oireita enää ollu kunnes sattumalta löyty infektio, ja kaiken lisäks vielä aika erikoinen ja harvinainen, johon antibioottikuurin jälkeen kuuluu antaa uusi näyte että se on parantunu, ku yleensä sitä ei tartte kontrolloida..mut mee heti lääkäriin.


      • asiantuntija
        nalle22 kirjoitti:

        ei virtsatieinfektiossa välttämättä oireet tunnu koko ajan, mä olen siitä hyvä esimerkki. mulla ei juurikaan oireita enää ollu kunnes sattumalta löyty infektio, ja kaiken lisäks vielä aika erikoinen ja harvinainen, johon antibioottikuurin jälkeen kuuluu antaa uusi näyte että se on parantunu, ku yleensä sitä ei tartte kontrolloida..mut mee heti lääkäriin.

        äkkiä lääkäriin jos et oo jo menny, jos kyseessä on esim. virtsatietulehdus se voi levitä ja olla hengenvaarallinen. lääkäriin samantien.


    • kuullut

      monesta suusta, että minipillerit voivat aheuttaa tollasta vaivaa. Itselläni on Cerazette- merkkiset minipilsut ja noi kuvaamasi virtsavaivat alko melkein heti, ku aloin pillereitä popsia. Migreenin takia en ole voinut vaihtaa esim. yhdistelmäpilsuihin, en muutenkaan ole halunnut vaihtaa, koska nämä Cerazetet sopivat minulle muuten erittäin hyvin. Tutkituta toki, onko kyseessä virtsatulehdus. Jollei ole, saattaa vaivasi johtua pillereista, kuten minulla. Se ei ole vaarallista, ja se ei ole jatkuvaa. Sen kanssa oppii elämään, jos haluaa pillereitä välttämättä syödä. Ja välillähän on oireettomiakin aikoja. Sanon vielä, että olen huomannut etteivät kaikki lääkärit osaa yhdistää tällaista oireilua minipillereiden syyksi.

      • vierailija1

        Karpalomehua ja apteekkin,kerro oireesi, minä tein samoin. Tämä on vain kokemukseni. Otin ojat omiin käsiini, ilmeni että on emättimen pakteerit epätasapainossa, eikun ruiskulla emättimeen salvaa lue toiset viestit, tämä emättimen pakteeritasapaino ei näy labralla, eikä lääkäritkään tiedä, kunnes ojensin niitä. lue koko tämä historia läpi saat tietoutta, jota et saa lääkäriltä, tämä on tosi.


    • yksi vierailija

      Minulla oli samat oireet, kävin kolmella eri kynellä,ja pissakokeissa kaikki puhdasta, kirvely emättimessä jatkui, kunnes otin ohjat omin kääsiin ja painuin apteekkiin. Kerroin siellä tilanteeni ja he auttoi sekä vanhin tyttöni. Ostin ruoka kaupasta kefilus tablettia ( saa halvemmalla kuin apteekissa, noin 4.30e suunnilleen) Sitten kefiluskuuria kaksi kertaa emättimeen apteekista yöksi yksi, sitten käytin bepantten emätin kuuriin, onneksi minulla on sellainen ruutta joka on jäänyt jostain emätin puikoista, senhän voi aina käytön jälkeen pestä sillä saa kunnolla emättimeen kunnon annoksen syvälle menemään. Sitten joudun sairaalaan muista syistä että siellä ei ollut vastavaa tuotetta, mutta he hakivat sellaista mitä löytyi Dexpanthonell ratioppharm, 4.50 huomasin että tämähän on pitkäkestoisempaa, minulle ainakin, kerran viikssa puoli ruutallista melkein
      ja on parempaa, mutta kannattaa kokeilla kumpi sopii se ei maksa paljoa ja jos jää on käyttöä monelle alueelle ihottumaa, palovammoihin jos vaikka mihin. samoin luin äsken toiselta alueelta emättimen kuivuudesta, kannata lukea siellä samat oireet kuin täällä. Hormooniton/ Hormollinen, suosittelen hormootiton, on jo valmiiksi kefilusta ja samalla auttaa näihin kirvelyihin ja vastaaviin. Vagisan kosteuttava maitohappoja sisältämän emätin voiteen Apteekista n 19e riittää 20 käsittelyyn, itse en silloin tiennyt tästä, kuin tänään, oli harmin paikka. Minä lopetin hormooni hoidonkin, koska ne uusi heti antiopaatti hoidon jälkeen, nyt ala olla kuivilla. Pelkän maitohappo, sisältä ja ulkoa pain sekä betantten joka ilta ja välillä yö, nyt 4kk jäkeen alan olla kunnossa, mutta on lääkkeitä jemmassa. Kysy apeekista vaikka lääke pipettejä millä saa imaistua näita rasvoja syvemmälle. Kannattaa ne piimä,jugurtti jutut emättimeen laittamatta, ne ei auta ketään, minäkin alussa lankesin mokomaan leikkin, ihminen on hölmö.Yritä saada selvää kun olen väsynyt kun kirjoitan, mutta ota tärkeimmät ylös paperille jos haluat parantua, tämä on tosi, itsekkin kärsineenä tiedän mistä puhun, ja taudin nimi on Emättimen Bakteeritasapainon häiriö, kuivat ohuet limakalvot menee rikki. Ei Kynet eikä labra huomaa emättimen Bakteeritasapaino häiriöö, kirjoitelkaa alkoiko auttamaan.

      • Anonyymi

        Minulla tätä samaa. Mikään ei auta, ei mikään. 11.8.22 vasta naistentaudeille aika. Olen jo lähes luovuttamassa, kun ei auta mikään.


    • sinulle karpalomehua

      Jos on pissarakon tulehdus niin se vaivaa ja kirvelee koko ajan, eikä lopu, muuta hae labrasta pissa näyte putki ja vie se vain sinne ryntään sisään vain kun joku tulee ulos, anat purkin jossa on nimesi ja sotu. Itselläni ollut monta kertaa, terveyden hoitaja myös juomaan karpalo mehua päivittäin se ehkäisee tätä tautia, muuttu jotenkin lääkemmäiseksi elimistössä ja virtsatiessä, sadat ihmiset käyttävät karpaloa tähän vaivaan, lue alla oleva teksti, yksi vierailija sieltäkin saat lisä ohjeita. KARPALOMEHUA, mista.

    • yksi teistä

      klonns kyllä voi aiheuttaa.

    • Turhautunutjakipeä

      Minulla täsmälleen samat oireet nyt ei ole ennen ollut. Voisko aloittaja sanoa mikä oli? Oon nuori 14v enkä viiti sanoa kellekkään..

      • kjhggfgujhghfvhj

        Tälläinen "nettitohtorointi" on huonoa ja pahimmillaan vaarallista. Varsinkin nuorella jolla oireet tulevat ensimmäisen kerran, on syytä käydä ainakin hoitajan juttusilla, mieluiten lääkärillä. Tällä palstalla arvuuttelemalla ei voi koskaan tietää mikä on itsellä vikana.

        Tuollainen ajatusmaailma ettei viitti sanoa kenellekään on vaarallista. Terveytensä puolesta on aina viitittävä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe