Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tiukkuudesta

Mä vaan

Pelaanko liian tiukkaa jos pelaan 10 hengen no limitti pöydissä, vaan AA,KK,QQ. sit AK ja JJ hyvästä positiosta. Pelaan pieniä tasoja.

6

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The Rat

      AK on kyllä sellainen käsi jolla minä pelaisin jo vähän huonommastakin positiosta. Kymmenen hengen pöydässä katsoisin vielä hyvästä positiosta usein Ax -suitteritkin, mahdollisuus salettiväriin on toki pieni, mutta voitto usein suuri.

      Eilen törmäsin limittipuolella tyyppiin, joka ei koko session aikana innostunut kuin kerran pelaamaan. Kädessä sillä oli AA ja aina vuoron tullessa tuli raise. Ihan hyvä, paitsi että itsellä oli värin ja suoran veto flopista eteenpäin. Tällä kertaa ei natsannut, mutta kuitenkin (ja tarkennetaan vielä, floppi oli suittareita - korotin siinäkin vaiheessa sen bb:n).

    • Näin meillä

      Pelaat liian tiukkaa vain noita odottamalla valutat kyllä blindeina rahasi pois.

      Kannattaa hakea vaikka kirjastosta tai imet netistä jonkun pokerikirjan ja tutustut sieltä aloituskortteihin ja milloin ja miten niitä pelataan.

      Nuo sanomasi pelataan mistä tahansa positiosta sen lisäksi tarvitset valikoimaasi kortteja jotka toimivat multiway poteissa elikkäs suittareita pikkupareja jne.

      10 pöydässä hyvä pf seen on noin 20-25 % sinä jäät pelkästään noi pelaamalla paljon alle.

    • pelattavaksi

      Kannattaa pelata aina myös:

      Pikkuparit 22-1010 (olitpa sitten missä positiossa tahansa). Jos tulee peruskorotus niin maksat, jos liian suuri niin foldaat, muuten vain limppaat sisään (voit tehdä korotuksenkin mutta helpoimmalla selviät pelkästään limpatessa). Jos floppaat kolmoset niin olet yleensä hyvin todennäköinen voittaja.

      Ax(suited). Pelaan nämäkin kädet lähes poikkeuksetta varsinkin pienemmissä limiiteissä. Varsinkin jos on 2-3 limppaajaa niin yleensä kannattaakin. On mahdollisuus kaksoispariin tai sitten salettiväriin.

      6,7(connector suited). Nämäkin kannattaa yleensä pelata lähes poikkeuksetta.

      6,7off. Pelailen off-kortteja silloin jos limppaajia on paljon esim. 3-5 (tai olen pikkublindissä, jakajan paikalla). Monesti suorilla voi saada isotkin potit.

      Tuossa nyt joitakin käsiä. Yleensä kannattaa tehdä peruskorotukset noilla käsillä jotka sanoit pelaavasi ja sen lisäksi voit tehdä peruskorotukset myös AQ,AJs(offillakin mahdollinen),1010,99 käsillä.

      • säätöö

        Ihan pelikäsiä kaikki, mutta muutama pilkun viilaus/oma mielipide sekaan.. :-)

        Pienien parien pelaamista kannattaa välttää jos korottaja pelaa pienellä stäkillä ja on melkein täysin varmaa että joutuisit pelaamaan pelkästään häntä vastaan. Tämä sen takia että jos vaikka floppaisitkin setin ja saisit varmuudella kaverin kaikki rahat keskelle, et välttämättä saa kuitenkaan implareita pf-maksulle ja silloin kyseinen peli on pitkässä juoksussa tappiollista.

        Axs -käsien pelaaminen on sitä huonompi idea, mitä enemmän pelaajia on vielä jäljellä oman vuoron jälkeen, koska kyseiset kädet eivät ole korotuksen maksamisen arvoisia.
        Mutta niinkuin kirjoititkin, niin sitten kun ollaan loppupositiossa ja edellä on useampia limppaajia, niin ne voi hyvinkin pelata.
        A3s, tyyppisillä käsillä kannattaa olla varovainen jos sattuu floppaamaan kärkiparin, koska mikropöydissä monet limppaavat mukaan myös joillain A8o-käsillä..

        Keskikokoisten/pienten suittareiden pelaaminen taitaa olla makuasia. Jotkut pelaavat niillä positiosta riippumatta, kun taas toiset (niinkuin minä) pelaavat ne(kin) vain loppupositiosta korottamattomaan pöytään useita limpaajia vastaan.

        Pelkät konnektorit taas pelaan pelkästään blindeistä jos kukaan ei ole korottanut, tai poikkeustapauksissa co:sta tai napilta jos limpaajia on mukana todella paljon.

        Loppupositiosta kannattaa korottamattomaan pottiin ilman muuta reissutella AJ, AQ, 99 ja TT -käsillä.

        Alku-/keskipositiosta AJ:n ja AQ:n pelaaminen on melko hankalaa.
        Jos kyseisillä käsillä pelkästään limppaa, on vaarana että joutuu pelaamaan useaa pelaajaa vastaan huonosta positiosta ja flopin osuessa jotenkin, se saattaa tuottaa vaikeuksia jos vihulaiset pyristelevät mukana.

        Toinen huono puoli limppauksessa on se, että joku takana tulevista pelaajista saattaa korottaa ja joku AJo käsi ei kyllä ole maksamisen arvoinen. Lisäksi jos sinun ja korottajan välissä on yksi tai usemapi limppaaja, voi olla että maksaessasi et edes pääse pelaamaan yksin korottajaa vastaan.

        Myös korottaminen alku-/keskipositiosta AQ tai AJ-kädellä tietää usein vaikeuksia jos joku/jotkut päättää maksaa korotuksesi.
        Jos floppaat vaikka kärkiparin, teet jatkolyönnin ja joku/jotkut maksavat senkin, et välttämättä pysty enää jatkossa hallitsemaan potin kokoa. Ja koska pelkällä kärkiparilla isosta potista pelaaminen ei ole kovinkaan viisasta, joudut erittäin vaikeaan tilanteeseen seuravilla panostuskierroksilla.


    • masasa

      Jossain Pokerilehden viimeisimmistä numeroista sanottiin, että AA, KK, QQ, JJ, AK, AQ ja AJ muodostaa noin 5% kaikista mahdollisista käsistä, eli joku noista tulee kerran 20 jaossa. Siinä ajassa häviää 3 isoa blindia jo pelkästään niitä makselemalla. Eli kerran 20 jaosta sun olis keskiarvoisesti voitettava yli 3 bb:tä pelataksesi voitollisesti. Se ei ole mahdollista.

      • AAAKK

        Muistetaan nyt se, että puhuttiin pikkupöydistä. Paljon jää tietysti valueta ottamatta pelaamalla vain nuo muutamat huippukädet, mutta varmasti pystyy voitolliseen peliin tuollakin tavalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe