Heps
Miten TB:ssä saa pois liitetiedostojen tallennuksen lähetetyistä viesteistä? Kun lähetän liitetiedoston jollekin niin seuraavassa vaiheessa TB tallentaa minun lähettämäni liitetiedoston lähetetyt kansioon. Joudun lähettelemään suuria tiedostoja ja tämä vaikeuttaa työskentelyäni, koska joudun aina ensin odottamaan liitetiedoston siirtymisen lähetetyt kansioon ja sen jälkeen poistamaan ko. viestin. Samalla katoaa mukana lähenyt teksti mikä saattaisi olla säilyttämisen arvoinen. Toivottavasti joku tietäväinen sai selvää mitä yritin ajaa takaa.
Miten TB:ssä saa pois liitetiedostojen tallennuksen lähetetyistä viesteistä? Kun lähetän liitetiedoston jollekin niin seuraavassa vaiheessa TB tallentaa minun lähettämäni liitetiedoston lähetetyt kansioon. Joudun lähettelemään suuria tiedostoja ja tämä vaikeuttaa työskentelyäni, koska joudun aina ensin odottamaan liitetiedoston siirtymisen lähetetyt kansioon ja sen jälkeen poistamaan ko. viestin. Samalla katoaa mukana lähenyt teksti mikä saattaisi olla säilyttämisen arvoinen. Toivottavasti joku tietäväinen sai selvää mitä yritin ajaa takaa.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Koska liitetiedostot tallennetaan osaksi viestejä, en usko, että liitetiedoston tallentamista saa mitenkään estettyä.
Liitetiedoston voi tietenkin poistaa viestistä sen jälkeen kun se on lähetetty. Mene lähetetyt kansioon, valitse viesti mistä haluat poistaa liitetiedoston, klikkaa liitetiedostoa hiiren oikealla näppäimellä viestin esikatseluikkunassa ja valitse "Poista" tai "Poista kaikki", jos useita liitteitä.