härkä ja kauris

härkä

Tietääkö joku miten kaurismies ja härkänainen sopivat?

4

1497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • horoskooppikirja

      Maallinen, juureva ja hedelmällinen, sellainen on tämän maaparin yhteiselo. Rakkauselää on kiihkeää ja aistillista ja sosiaalinen elämä vakaata ja vaurasta.

    • Nimetön

      voin kertoa kokemuksesta että eivät tosiaan sovi yhteen , kokeiltu on kahteen kertaan....

    • Vanha Kauris

      Voin allekirjoittaa otsikon hyvillä mielin, vaikka olenkin eronnut HärkäN:ni. Olihan meillä runsaasti hyviä, antoisia vuosia, jolloin opiskeltiin, rakennettiin perhettä (4 yhteistä lasta), luotiin työuraa jne. Yhteinen vanhuus ei vain kuulunut "elämänsuunnitelmaan", mutta olemme yhä hyvät ystävät ja toistemme tukena.

      Mitä olen sitten HärkäN:sani rakastanut - älykkyyttä, jalat maassa oloa = elämä ongelmat ovat luotu voitettavaksi, hyvää ja virkistävää seksielämää jne.

      Mitkä sitten olivat erottavia tekijöitä: Kauriin ja Härän ehdottomuus, Härän pyrkimys asettaa aineellinen hyvä aina ensisijalle, Kauriin askeettisuus, Härän ajattelemattomuus ja nopeat ratkaisut vastaa Kauriin pitkät pohdinnat ja joskus päättämättömyys jne.

    • cauris

      Itsellä kokemusta 5 vuotta härkämiehestä, itse olen kaurisnainen. En voi sanoa, ettäkö olisi mitenkään helppoa aina ollut, mutta olemme saaneet hienon mahdollisuuden kasvaa yhdessä ja sitä kautta myös rakentaa yhteistä elämää. Mielestäni meillä on erittäin ihana suhde monella tapaa, täydellisyyttä ei kai olekaan olemassa, kaikissa suhteissa on omat ongelmansa. Meillä kuitenkin peruselementit kuten arjen pyöritys, yhteiset menot, seksi, yhdessäolo ja harrastaminen jne. toimii erittäin hyvin yksiin.Meillä ehkä suurin ongelma on siinä, että ymmärrämme herkästi toisiamme väärin joissakin tilanteissa ja kun puheyhteys ei heti aukea, saattaa syntyä kipakoita riitoja. Puhumalla ja avoimuudella on voitettu paljon ja uskon eläväni elämääni juuri sen ihmisen kanssa, jonka kanssa oli tarkoitettu.

      Olen aina kokenut härkänaiset jokseenkin erilaisempina kuin härkämiehet,sama pätee myös kaurismiehiin. Yksikään tuntemani kaurismies ei ole tippaakaan minun kaltaiseni, olen tavannut kuitenkin joitakin kaurisnaisia, jotka ovat minun kaltaisiani. Härkämiehet ovat mielestäni rauhallisempia ja leppoisampia kuin härkänaiset.
      Olisiko sukupuolieroja kuitenkin olemassa myös horoskoopeissa.

      Minä kuitenkin sanoisin, että pitäisi toimia, vieläpä erittäin hyvin. Ota kuitenkin huomioon teidän nousevat merkkinne jne. niillä on myös aina vaikutusta.

      Meillä on merkkeinä minulla aurinko (päämerkki) kauriissa, nouseva jousimies (tämä aina osa persoonallisuutta), kuu (tunne-elämä) kaloissa ja venus (rakkauselämä) vesimiehessä. Kiinalaisessa olen vuohi.

      Miehellä aurinko siis härkä, nouseva kaksonen, kuu kaksonen, venus rapu. Kiinalainen jänis.

      Meillä sopii yhteen melkolailla kaikki aspektit kiinalaista myöten. Tunne-elämässä erilaisuutemme näkyy eniten rakkauden osoittamisen saralla, itse en ole lepertelijätyyppiä mikä varmasti osittain vesimiehen pilkkaa. Suhtaudun myös kalan vaikutuksen takia asioihin hyvin tunneperäisesti ja minulla tuppaa olemaan hyvin vilkas mielikuvitus.

      Miehellä rapu kaipaa hoivaa ja tuo herkkyyttä, loukkaantuminen myös herkkää kyyneliin saakka, kaksonen tuo miehen luonteeseen leikkimielisyyttä, mutta valitettavasti myös hieman kaksinaamaisuutta, josta alkuaikoina taistelimme paljon.

      Tähitaivaan perusteella meillä on kuitenkin erittäin hyvin yhteen sulautuvat merkit, mutta timantti, joka kaipaa välillä pientä hiontaa.

      Voisitte tutustua myös teidän tähtikarttoihin, sieltä voi löytyä lisää eväitä.:)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      165
      6911
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4087
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2065
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1591
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      20
      1564
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe