Epätodellinen olo!

eijaksa.

Hei! Onko ketään muita jotka kärsivät epätodellisesta olosta?Itselläni näitä "oloja" tulee sillointällöin...Nyt on ollut päällä jo parisen viikkoa.Pelottaa kovasti! :( Mulla on diagnisoitu vaikeasteinen paniikkihäiriö ja lievä masennus.Lääkkeenä menee seroguel ja sepram.Opamox tarvittaessa.onko kukaan halukas vaihtamaan ajatuksia sähköpostilla? Jos on kohtalotovereita niin laitelkaa mailiosoitetta niin otan yhteyttä! Helpottais tavallaan kun tietäisi ettei ole yksin.

5 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Mulla on ihan sama juttu... syönyt reilu kaksi viikkoa citalapran lääkkeitä ja tuntuu ettei auta millään. Sekoamisen tunne on hirveä! tässä mun sähköposti osoite jos haluat kirjoittaa heluna2@hotmail.com

 • kokeile rystysillä hieroa päälaen keskikohtaa edestakaisin liikkein vähän voimakkaammin koko tuota aluetta noin 2-3 minuutin ajan tauotta! Kerro sitten auttoiko, on osa akupainanta ohjelmaani ?

  • ...minulle varsin tuttu ja inhottava oire. Tuntuu, että sekoan tuolloin. Mutta en ole seonnut ja järjissä ollaan. Älä keskity oireisiisi liiaksi. Käy vaikka lääkärin luona.
   Olisiko lääkityksen vaihdosta tai annoksen muuttamisesta apua...tsemppiä!


 • Minullekin tuli epätodellista oloa kovan reissurypyn jälkeen. Sitä kesti yli kahden viikon. Se oli todella inhottavaa, en ollut varma mistään. Pelotti pahasti mitäs jos en pystyisi elämään normaalia elämää..
  Pitkä alkoholilakko auttoi paljon ja epätodellinen olo hävisi täysin.. Viime aikoina aloin juoda taas joskus, ahdistukset ja masennus palasivat. Kyllä se alkoholi tekee päät paskaksi.
  tuli mieleen vaihtoehtoiset hoidot, kuten akupunktio, EFT (www.eft.fi), silmänliikkeet, ruokavalio jne.
  Itse kokeilin kalaöljyä ja eftiä, ne helpottivat paljon..
  Kannattaa kokeilla kaikenlaisia vaihtoehtoja, vaikka kuulostaisi typerältä. Ei siinä ainakaan menetä mitään paits terveyttäsi jos et hoida mitään itseäsi. En käyttänyt mitään lääkkeitä..

 • Mulla aivan sama juttu oli jopa monta kuukautta et oli lähes koko ajan epätodellinen olo ja se oli kauheaa..;( siis todellakin tiedän miltä se tuntuu..;( mut jos haluut jutella lisää niin tässä maili osoitteeni:dark.angel1@luukku.com

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.