Becel vs Benecol

Mistähän johtuu, että Benecol on 2 kertaa kalliimpaa kuin esim Becel? Ravintoarvot näyttäisi olevan lähes samat. Ainoastaan kertatyydyttämättömiä oli Benecolissa muostaakseni enemmän.

16

12026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huijausta

      Sehän on liiketaloudellinen juttu. Uskotellaan ihmisille, että kun syöt tätä, verenpaineesi laskee, vai en minä muista, mihin sitä olikaan markkinoitu, vai kolesteroliin. Olen kerran ostanut rasian, ja todennut, että siinä vasta huijaustuote on. Mutta jokainen saa tunkea rahansa mihin lystää, se ei mua liikuta.

      • molemmat...

        Ja lisäksi kamalan makuisia, aivan keinotekoisia. Kyllä oivariini on voin jälkeen parasta. Ja vähiten lisäaineita.


      • Asioihin perehtynyt

        Mitenkähän sinä muka yhden paketin ostettuasi olet "todennut että siinä vasta huijaustuote on?" Mitä laajoja kliinisiä tutkimuksia sinä sillä yhdellä rasialla teit, että pystyit osoittamaan tiedemiesten tekemät tutkimukset vääriksi?

        Tieteelliset tutkimukset osoittavat kiistattomasti, että kasvisstanoli alentaa kolestoroolia. Juuri siksi lääkärit suosittelevat sen käyttöä.

        Mitä tulee väitteeseen, että Benecol olisi kaksi kertaa kalliimpaa kuin Becel, niin sekään ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Kun itse aloin käyttää Benecolia, vertailin hintoja tarkkaan. Totesin, että lähikaupassa Benecol on itse asiassa hieman halvempaa kuin Becel ProActiv. Ero on kuitenkin pieni, vain pari prosenttia, ja jossain toisessa kaupassa hintaero on päinvastoin. Paljon enemmän kilohintaan vaikuttaa rasian koko.

        Itse käytän mieluummin Benecolia kuin Beceliä, koska haluan suosia suomalaista. Ja koska kasvisstanoli on Raision keksintö ja ulkomainen Becel on jäljittelijä.


      • RAL-

        Mitkä tieteelliset tutkimukset? Eivät nuo Raision rahoittamat tutkimukset ole puolueettomia. Raha puhuu. Puolueetomia tutkimuksia ei löydy.


    • kolesteroli..

      Benecol alentaa kolesterolia, koska sisältää kasvisstanolia. Ainoa vaan, että margariini ei minulla tehonnut, koska käytän hyvin vähän margariinia leivän päällä.
      Benecol-jogurtti päivässä laski arvoni niin etten enää kolesterolilääkitystä tarvitse enää.

      • RAL-

    • Kolesteroli korkea

      Hakemalla hain netistä tarkkaa ja selkeää tuoteselostetta tuotteista BENECOL ja BECEL. Valmistajilta mainoksia vain. Tarkkaa tietoa ei saa.

      Hain muuualta netistä., sama juttu. Ei selvää kuluttajaystävällistä tietoa.
      WIKIPEDIA selosteli kyllä BECELiä mainitsematta nimeltäkään BENECOLIA?.

      Mistään ei sitä tietoa, paljonko ja pitäisi ja pitäisikö saada noita stanoleita ja steroleita noista rasvavalmisteista?

      Jos popsin kuusen ja männyn neulasia, eikö vaikutus ole vähintää yhtä hyvä?

      Ja varoitus!!! Älkää luomuinnossanne panko suuhunne tuijien oksasia tai varsinkaan marjakuusen, joka on hyvin, hyvin myrkyllinen! Kuitenkin sitä on alettu suositella pihapuuksi.
      Tuijaa on alettu suosia helposti saatavana ja helppohoitoisena.

      On kuitenkin syytä valvoa, etteivät lapsoset keitellessään noita leikkikeitoksiaan, pane kurasoppaa suuhunsa, jos "vihanneksina" on vaikkapa pihatuijan tai marjakuusen kerkkiä!

      • xyymilla

        Olen syönyt noin vuoden verran välillä ostan isomman rasian Benecol johon on lisätty kasvistanoliesteriä ja välillä pro Activ courmet margariinia.Kolestroli on alentunut yhdessä vuodessa 6.4 ja nyt on 5.4.Aika todennäköistä on että molemmat tuotteet ovat tehonneet.Käytän myös välillä voita esim.kalan paistoon ja kesäisin enemmän uusien perunoiden kanssa.Suosittelen kokeilemaan.


      • Anonyymi
        xyymilla kirjoitti:

        Olen syönyt noin vuoden verran välillä ostan isomman rasian Benecol johon on lisätty kasvistanoliesteriä ja välillä pro Activ courmet margariinia.Kolestroli on alentunut yhdessä vuodessa 6.4 ja nyt on 5.4.Aika todennäköistä on että molemmat tuotteet ovat tehonneet.Käytän myös välillä voita esim.kalan paistoon ja kesäisin enemmän uusien perunoiden kanssa.Suosittelen kokeilemaan.

        Älä tuhoa suotta terveyttäsi benecolilla tai muilla samankaltaisilla tuotteilla. Syö reilusti voita, kalaa, pähkinöitä ja d-vitamiinia.
        Kolesterolia ei tarvitse eikä saisikaan laskea ollenkaan, paitsi joissain harvinaisissa tapauksissa, kuten fhk.


    • ei margariinia
    • elintavatkuntoonn
    • becelproactivsärkee

      Mulla tuli becel,benecol jne rasvoista pitkään syötynä selkä, hartia ja päänsärkyä. Ravat otin ihan ruuasta. Mutta sit aattelin kokeilla voita pitkästä aikaa, niin 2 viikossa hävinny selkäkivut hartia ja päänsärky puolittunut. Nyt 2 päivänä syöny becel margariinia alentaa kolestorolia mukamas, niin ylläty pääkipu ja niskä särky palasi. Onko muilla samoja kokemuksia.

      • Anonyymi

        Enpä ole mokomaa kuullut edm..rasvojen aiheuttamista kivuista ! Eläinrasvat pahentavat, nostavat kolesterolia.


    • Padawax

      Margariinit on terveysvaikutuksiltaan millin päässä muovista.
      Sopivat lähinnä kenkien kiillotukseen.

      • Anonyymi

    • LauriVaari

      Benecolissa on kasvistanoliestereitä jotka alentavat kolestrolia, Becel Pro Activissa on kasvisteroleja jotka alentavat kolestroleja. Molemmat ovat Raision kehittämiä tuotteita, mutta Raisio patentoi vain kasvistanoliesterin, kustannussyistä jätti kasvisterolit patentoimatta ja kas, Unilever äkkäsi pian tämän ja lanseerasi Becel Pro Activin markkinoille. Molemmat tuotteet ovat yhtä tehokkaita kolestrolin alentamiseen - jos nyt joku haluaa nivel ja lihaskipuja lisää itselleen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe