Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Eximian oikeustieteen valmennuskursseista?

Juridus

Hei. Onko kukaan osallistunut Eximian valmennuskursseille pyrkiessään Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen? Ovatko tiivistelmät valintakoekirjoista olleet kunnollisia sekä oikeustapaustehtävien tarkistukset hyödyllisiä? Voiko Eximian tarjontaan luottaa? Vaihtoehtona Eximialle olen miettinyt Valmennuskeskusta.

Asiallisia vastauksia toivoen,

Oikeustieteiden opinnoista motivoitunut hakija.

7

1371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukaan sisäänpäässyt

      Ollaan juteltu siitä, että minkä kautta ihmiset on tänne Helsinkiin tulleet sisään. Ylivoimaisesti suurin osa on tullut Pykälän kursseilta (meidän tutor-ryhmästä kahta lukuunottamatta kaikki), pari itsekseen ja pari Valmennuskeskuksen kursseilta. Eximiasta oli joillain kokemusta ja se oli erittäin huonoa: eivät päässeet sisään ja vaihtoivat Pykälään seuraavaksi vuodeksi.

      Pykälä on muutenkin ollut kiva vaihtoehto, pääsi tutustumaan ihmisiin jo ennen sisäänpääsyään ja tiesi ainakin, että kurssiin käytetty raha ei mennyt bisnesmiehille, vaan siitä saa nyt sisällä ollessaan itselleen etua.

      • Sikamaista jeesustelua

        "Pykälä on muutenkin ollut kiva vaihtoehto, pääsi tutustumaan ihmisiin jo ennen sisäänpääsyään ja tiesi ainakin, että kurssiin käytetty raha ei mennyt bisnesmiehille, vaan siitä saa nyt sisällä ollessaan itselleen etua."

        Hauskaa kun kirjoitat noin. Itse kun olet valmis juristi viet vaikka viimeisen leivän mummon suusta!


      • mitä katkeruutta
        Sikamaista jeesustelua kirjoitti:

        "Pykälä on muutenkin ollut kiva vaihtoehto, pääsi tutustumaan ihmisiin jo ennen sisäänpääsyään ja tiesi ainakin, että kurssiin käytetty raha ei mennyt bisnesmiehille, vaan siitä saa nyt sisällä ollessaan itselleen etua."

        Hauskaa kun kirjoitat noin. Itse kun olet valmis juristi viet vaikka viimeisen leivän mummon suusta!

        ja tietämättömyyttä.

        Suuria palkkioita nostavat juristit toimivat liike-elämän, erityisesti rahoituksen parissa, eivät mummojen kanssa.

        Mummojuristien palkkiot ovat hyvin kohtuullisia, jopa pieniä, joten ainakaan heistä johtuvista syistä ei mummoilta leipä lopu..


      • niin totta
        mitä katkeruutta kirjoitti:

        ja tietämättömyyttä.

        Suuria palkkioita nostavat juristit toimivat liike-elämän, erityisesti rahoituksen parissa, eivät mummojen kanssa.

        Mummojuristien palkkiot ovat hyvin kohtuullisia, jopa pieniä, joten ainakaan heistä johtuvista syistä ei mummoilta leipä lopu..

        Muutenkin yleinen käsitys siitä, että juristit jotenkin veisivät toisten rahoja tai olisivat jotenki kiillotettuja ahneita rahakoneita, on vähän hassu. Ehkä ulkomailla, mutta Suomessa asianajotoimistot eivät edes mainosta perusjäppisille.

        Suurin osa tavallisten ihmisten asioista, avioerot, lasten huoltajuudet, ositukset, perinnönjaot tai rikosjutut, eivät koskaan edes päädy juristin työpöydälle. Jos päätyvät, kyseessä on ihmisten oma ahneus tai katkeruus (asioista ei kyetä sopimaan, vaan on pakko antaa asiat jonkun muun selvitettäväksi). Perustestamentin voi teettää kahden kampaamokäynnin hinnalla.

        Asianajaja muuten tekee keskimäärin 45 tunnin työviikkoa ja tienaa ehkä 3500 euroa, joten tuntipalkka ei kovin hääppöiseksi nouse muihin korkeakoulutettuihin verrattuna. Toimistot nostavat isoja palkkioita, mutta ne tulevat yleensä esim. yritysjärjestelyistä yms. mitenkään yksityishenkilöitä koskemattomista asioista.

        Muista juristeista suurin osa sijoittuu jonnekin perustehtäviin, syyttäjäksi, verottajalle, kelaan, kuluttajavirastoon, ministeriöön ja homma on niin tylsää ja tavallista kuin olla voi eikä palkkakaan päätä huimaa.

        Reality check voisi olla paikallaan.


    • tärkein

      Ratkaisevaa on motivaatio, kyky ymmärtää ja soveltaa lukemaansa sekä olennaisen hahmottaminen.

      Sisäinen asenne ratkaisee. Jos meinaat päästä sisään, niin silloin luotettavaa valmennuskurssia ei ole olemassakaan, on vain huonoja tai tosi surkeita. Sillä ei ole sisäänpääsyn kannalta mitään merkitystä, minkä niistä valitset tai käytkö sellaista ollenkaan. Muista kuitenkin olla kiitollinen järjestäjille, jos valitset tosi surkean, sillä he tekevät parhaansa. :)

      Vastaustekniikkakurssi on syytä käydä, koska siitä puolesta ei kerrota pääsykoekirjoissa.

    • peksu89

      sisäänpääsy on varmasti älyttömän hankalaa. Sen verran oon juttuja kuullut. Mun yks kaveri pääsi tosin just eximian kurssin avulla sisään ja kehui mm. vastaustekniikan opetusta.

      Itsekin mietin vielä pitäisikö hakea oikikseen vai johki muualle. Tulee vaan toi kevät niin nopeasti ja se mitä oon kuullut niin ihmiset lukee hirveesti että en tiä onko musta siihen ruljanssiin... Mutta varmaan kurssi toisaalta myös motivoisi lukemaan.

    • ehdottomasti

      pykälän valmennuskurssit. www.pykala.fi. Paras ja edullisin, katso tilastoja. Muita ei edes kannata harkita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe