epäonneen tuomittua??

kalat ja jousimies

Tästä on näköjään jo puhuttu. Kalat-nainen olen eikä sopivaa miestä tunnu löytyvän. Nouseva merkkini muuten taitaa olla neitsyt...olen lähes varma asiasta, vaikka en minä niitä piirteitä itsessäni havaitse...pelkkiä kalojen heikkouksia. Skorpioni muka sopisi mutta kahdesti olen jo sydänsuruja vain saanut ja epäonnea. Nyt olen tutustunut jousimieheen...hyvin epäilevällä mielellä tosin...kun tulimerkin kanssa olen naimisissa ollut eikä hän ymmärtänyt minua lainkaan. Jousimiestä muutenkin hieman kammoksun, vaikka erittäin hyvä ystäväni on myös jousimies, mutta hänestä olen oppinutkin, että olemme kuin yö ja päivä. Tällä jousimiehellä on jo ikää ja sitoutumishalua, onnettomissa naimisissa on ollut leijonan kanssa, vaikka horoskooppien mukaan he olisivat olleet mitä loistavin pari. Uskallanko edes yrittää...toisaalta on aika kurjaa vain tuijottaa horoskooppia ja sen perusteella hylätä ehkä hyväkin juttu.

3

849

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vaakanainen

   .. Aika tyypillistä ilmeisesti että kalat on yksin kauankin (tai onnettomissa suhteissa) ennenkuin löytää oikeanlaisen kumppanin.

   Isäni (vesimies) näyttää olevan jokseenkin sovelias kumppani äidilleni (kalat), ainakin mielikuvitusta ja boheemiutta löytyy sen selkärangan lisäksi.

   Itse voisin kuvitella että kalat tarvitsisi maamerkin tuomaa turvallisuutta.. esimerkiksi kuu-härkä tai kuu-neitsyt (=tunne-elämä). Isäni on kuu-härkä, samoin minä. Jalat maassa vaikka aurinko on ilman merkissä.

   Mutta älä näihin horoskooppeihin tuijota vaan ihmisen ominaisuuksiin =) Jos löytyy niitä juttuja mitä toivot/koet ihaniksi nii eiköhän sieltä kartaltakin löytyisi tutkittaessa ne yhdistävät tekijät (kokemusta löytyy).

  • ...

   "Uskallanko edes yrittää...toisaalta on aika kurjaa vain tuijottaa horoskooppia ja sen perusteella hylätä ehkä hyväkin juttu."
   Tässä on vastaus itsessään. Itse en kyllä edes useinkaan usko horoskooppeihin (älkää kysykö, en tiedä mitä teen tällä palstalla...), mutta vaikka ainä ilmeisesti niihin uskotkin, niin kannattaako nyt jonkun horoskoopin takia jättää kokeilematta? Go for it!

  • olin

   vuosia avoliitossa jousimiehen kans... Upeaa,mahtavaa,kiihkeää rakkautta ennen kuin loppui. En kadu,koska sellaista tunnetta ei ole ollut muiden kanssa (ja tuska päättymisestä sen mukainen). Onneksi nyt jo yli siitä...ja hymyssä suin muistan ensivuosien onnea..aah. Se nyt kaatui omaan mahdottomuuteensa lopulta. Mut lyhyemmät suhteet ollu vesimiehen ja neitsyen kans... Ei toiminu alkuunkaa. Kahden härän kans treffeillä...booring ja ne oli heti menos naimisiin.
   Sanoisin et anna mennä... joskus epätodennäköisin on just se paras. Ihminen itsessään tärkein!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   145
   1940
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1497
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   92
   1310
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1272
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1225
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   207
   1101
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   47
   1027
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   98
   1017
  9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   204
   992
  10. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   848
  Aihe