epäonneen tuomittua??

kalat ja jousimies

Tästä on näköjään jo puhuttu. Kalat-nainen olen eikä sopivaa miestä tunnu löytyvän. Nouseva merkkini muuten taitaa olla neitsyt...olen lähes varma asiasta, vaikka en minä niitä piirteitä itsessäni havaitse...pelkkiä kalojen heikkouksia. Skorpioni muka sopisi mutta kahdesti olen jo sydänsuruja vain saanut ja epäonnea. Nyt olen tutustunut jousimieheen...hyvin epäilevällä mielellä tosin...kun tulimerkin kanssa olen naimisissa ollut eikä hän ymmärtänyt minua lainkaan. Jousimiestä muutenkin hieman kammoksun, vaikka erittäin hyvä ystäväni on myös jousimies, mutta hänestä olen oppinutkin, että olemme kuin yö ja päivä. Tällä jousimiehellä on jo ikää ja sitoutumishalua, onnettomissa naimisissa on ollut leijonan kanssa, vaikka horoskooppien mukaan he olisivat olleet mitä loistavin pari. Uskallanko edes yrittää...toisaalta on aika kurjaa vain tuijottaa horoskooppia ja sen perusteella hylätä ehkä hyväkin juttu.

3

841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaakanainen

      .. Aika tyypillistä ilmeisesti että kalat on yksin kauankin (tai onnettomissa suhteissa) ennenkuin löytää oikeanlaisen kumppanin.

      Isäni (vesimies) näyttää olevan jokseenkin sovelias kumppani äidilleni (kalat), ainakin mielikuvitusta ja boheemiutta löytyy sen selkärangan lisäksi.

      Itse voisin kuvitella että kalat tarvitsisi maamerkin tuomaa turvallisuutta.. esimerkiksi kuu-härkä tai kuu-neitsyt (=tunne-elämä). Isäni on kuu-härkä, samoin minä. Jalat maassa vaikka aurinko on ilman merkissä.

      Mutta älä näihin horoskooppeihin tuijota vaan ihmisen ominaisuuksiin =) Jos löytyy niitä juttuja mitä toivot/koet ihaniksi nii eiköhän sieltä kartaltakin löytyisi tutkittaessa ne yhdistävät tekijät (kokemusta löytyy).

    • ...

      "Uskallanko edes yrittää...toisaalta on aika kurjaa vain tuijottaa horoskooppia ja sen perusteella hylätä ehkä hyväkin juttu."
      Tässä on vastaus itsessään. Itse en kyllä edes useinkaan usko horoskooppeihin (älkää kysykö, en tiedä mitä teen tällä palstalla...), mutta vaikka ainä ilmeisesti niihin uskotkin, niin kannattaako nyt jonkun horoskoopin takia jättää kokeilematta? Go for it!

    • olin

      vuosia avoliitossa jousimiehen kans... Upeaa,mahtavaa,kiihkeää rakkautta ennen kuin loppui. En kadu,koska sellaista tunnetta ei ole ollut muiden kanssa (ja tuska päättymisestä sen mukainen). Onneksi nyt jo yli siitä...ja hymyssä suin muistan ensivuosien onnea..aah. Se nyt kaatui omaan mahdottomuuteensa lopulta. Mut lyhyemmät suhteet ollu vesimiehen ja neitsyen kans... Ei toiminu alkuunkaa. Kahden härän kans treffeillä...booring ja ne oli heti menos naimisiin.
      Sanoisin et anna mennä... joskus epätodennäköisin on just se paras. Ihminen itsessään tärkein!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1482
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1309
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1152
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1109
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      901
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      52
      685
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      626
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      617
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      614
    Aihe