NUKKUVA KAURIS

TIMANTTIHANGELLA

ONKO KAURIS LUOTETTAVA

13

2757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ksdsdsd

      Taitaa olla hieman liiankin luotettava.

      • 4.1 kauris

        Kiitos!*repeää*


    • 7.1. kauris

      nukkuva ei "syntiä" tee. ;)

    • .....

      Kaurismies ei ainakaan ole luotettava. Niin kauan kuin kaurismiehessä suinkin henki pihisee, niin hän naiskentelee kaikkea mikä liikkuu.

      • Vanha Kauris

        Kyllä KaurisM kuuluu horoskooppimerkeistä luotettavampaan päähän niin rakkaudessa kuin ystävyydessäkin!

        Ps. oma katkeruus ei ole riittävä syy merkata kaikkia KaurisM:ä epäluotettaviksi!


      • meidät kauriit
        Vanha Kauris kirjoitti:

        Kyllä KaurisM kuuluu horoskooppimerkeistä luotettavampaan päähän niin rakkaudessa kuin ystävyydessäkin!

        Ps. oma katkeruus ei ole riittävä syy merkata kaikkia KaurisM:ä epäluotettaviksi!

        horoskooppimerkeistä luotettavimpaan päähän kuuluvaksi. Näin ollen sinulla täytyy olla tietoa, mitkä merkit kuuluvat epäluotettavimpaan päähän.


      • Vanha Kauris
        meidät kauriit kirjoitti:

        horoskooppimerkeistä luotettavimpaan päähän kuuluvaksi. Näin ollen sinulla täytyy olla tietoa, mitkä merkit kuuluvat epäluotettavimpaan päähän.

        niiden paljastaminen toisi vain pahaa mieltä ja aiheuttaisi turhaa riitelyä. Kaikilla merkeillähän on vahvuutensa ja heikkoutensa.

        Kauris määrittelee luotettavuutensa kumppaninsa mukaan eli oletus on, että myös kumppani (avio-, liike-, työ-, jne.) on luotettava ja toimii rehdisti. Petosta Kauris ei hyväksy ja jouduttuaan sen uhriksi alkaa julma peli, jossa Kauris ei säästele iskujaan.

        Mutta jos Kauris tietää kumppaninsa jo etukäteen ei-luotettavaksi, ei synny kostomentaliteettia vaan se on kahden viekkaan ketun kamppailua oveluudesta ja silloin hävitessään Kauris tunnustaa toisen vain tällä kertaa olleen itseään parempi ja myöntyy tappioonsa - onhan uusinta ottelu aina olemassa ;=)


    • wionax

      riippuu kumppanista

      • kielesi vei

        kun olet noin runsas sanainen vai säästeletkö sanojasi ;=)


    • kivi..

      Mutta naiset ovat kuin tietokoneohjelmat on hyötyä, mutta myös harmia. Ohjelmat joko kaatuvat tai eivät muuten vain suostu toimimaan, virukset uhkaavat ja hermot menevät. Mutta tuskinpa monikaan on törmännyt niin vakavaan ongelmaan kuin erääseen ohjelmistotaloon hädissään yhteyttä ottanut mies. Näin hän kirjoitti: Hyvä tekninen tuki Päivitin viime vuonna Tyttöystävä 1.0 -ohjelman Vaimo 1.0-ohjelmaksi. Pian huomasin, että ohjelma alkoi käyttäytyä odottamattomalla tavalla. Se ryhtyi tekemään lapsia, mikä vei valtavasti kovalevytilaa ja koneen resursseja. Tällaisesta ilmiöstä ei ollut ohjekirjassa minkäänlaista mainintaa. Lisäksi Vaimo 1.0 asentaa itsensä kaikkiin muihin ohjelmiin ja käynnistyy aina, kun kone ladataan. Se on ryhtynyt valvomaan kaikkia muita järjestelmän osia. Sellaiset ohjelmat kuin Pokeri-ilta 10.3 sekä Kaljaretki 2.5 eivät enää toimi, vaan kaatavat järjestelmän aina kun niitä yrittää käynnistää. En voi näköjään myöskään poistaa Vaimo 1.0:aa tietokoneeltani. Olen ajatellut siirtyä takaisin Tyttöystävä 1.0:n käyttöön, mutta Vaimo-ohjelman yhteydessä päivitys ei toimi. Voitteko auttaa minua? Miesparka sai myös vastauksen: Tämä on yleisimpiä ongelmia, joista miehet valittavat, mutta kysymyksessä on täydellinen väärinkäsitys. Monet päivittävät tyttöystävän Vaimoksi luullen, että se on pelkkä hupiohjelma. Vaimo 1.0 on kuitenkin käyttöjärjestelmä ja se on suunniteltu pyörittämään ja valvomaan kaikkia muita ohjelmia. Varoitus!! Älkää yrittäkö poistaa Vaimo 1.0. Siitä syntyy yleensä katastrofi. Jos teette niin, saattaa kiintolevynne ja/tai levykeasemanne tuhoutua. Ette voi palata takaisin Tyttöystävä 1.0 -ohjelmaan, sillä vaimo 1.0 ei ole suunniteltu tekemään sellaista. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Vaimo 2.0, mutta se aiheuttaa enemmän ongelmia kuin alkuperäinen järjestelmä. Katsokaa käsikirjasta kohtaa Elatustuki. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Tyttöystävä 2.0:n pyörimään taustalla, mutta Vaimo 1.0 yleensä saa sen selville ja kone ilmoittaa järjestelmävirheestä. Jotkut ovat yrittäneet asentaa myös sellaisia ohjelmia kuin Avioero tai Syrjähyppy, mutta heidän koneisiinsa on sen jälkeen ilmaantunut hankala virus. Ehdotankin, että pidätte Vaimo 1.0:n ja yritätte sopeutua tilanteeseen. Kehotan teitä myös lukemaan ohjeista kohdan, joka koskee yleisiä suojausvirheitä (YSV). Teidän on otettava vastuu kaikista virheistä ja pulmista, joita ilmaantuu. Paras tapa on painaa heti ohjelman Anteeksi-painiketta, jos järjestelmä menee jumiin. Järjestelmä toimii hyvin niin kauan kuin otatte vastaan kaikki syytökset, joita YSV esittää. Vaimo 1.0 on hieno ohjelma, mutta se vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Toivotamme onnea! Tekninen tuki.

      • very nice

        yks kundi on pihkassa varmaan..tämmöstähän se oli seurusteluaikana. Ostettiin suklaataa, kukkia, vietiin elokuviin jne ja huomioitiin kaikin tavoin. Mutta sitten kaikki muuttui. Loppui hellyys ja miehestä tuli jotain muuta kuin se pihkaantunut kundi. Nyt en puhu omasta elämästäni vaan globaalista instituutiosta nimeltä avioliitto. Kaiken tuon tietokoneohjelma Vaimo 1.0-ohjelman tilalle voi vaihtaa aviomies 1.0-ohjelman. Ja aivan sama tilanne. Vai mitä kanssasisaret?:)


      • Maantuska

        Kaurisnainen on pitelemisessä, ja myös vaikutusvaltainen. Tunnistin itseni kuvauksesta täysin. Toki kyseinen ohjelma itseni kohdalta on jo ohi, mies kun ei tekstissä esittelemääsi asiaa hiffannut. Kymmenen vuotta kesti, ja lapsia pykälsin kuusi kunnes... Jep, meikä otti lähdöt, enkä kadu.

        Kaurisnaiset tarvitsevat tosiaankin miehen, jota katsoa ylöspäin, niin kuin joku tällä palstalla taisi sanoakin.


    • .......

      itse en ole kirjoittanut mutta, selailen silloin tällöin sivustoja ja kappas..
      Luehan tältä samalta sivulta julma ja kylmä- kirjoitus ja kirjoittaja :kokenut
      Allekirjoitan kaiken tuon kirjoittajan kanssa ja kokemuksesta..
      Miksiköhän näillä horoskooppisivustoilla juuri KAURIS on tapetilla ja epäluotettavuuden,pettämisen, kylmyyden ilkeyden,oveluuden takia...surullista :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      337
      3357
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2063
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1652
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1487
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1356
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1101
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1091
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      85
      1064
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      925
    Aihe