Minulla on kone jota käyttää kaksi käyttäjää. Aiemmat asennukset kysyivät asennetaanko kaikille käyttäjille. 2.3 ei kysy eikä toinen,joka ei ole pääkäyttäjä, saa enää ohjelmia käyntiin.
En löydä mistään paikkaa mistä valita tällaista.
En löydä mistään paikkaa mistä valita tällaista.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Asennuksen yhteydessä kun kirjoitetaan käyttäjä tietoja on ruksattavat ympyrät yhden tai useamman käyttäjän profiilit. Asenna pääle uudelleen ohjelma ja laita ne ruksit oikein. Jos asennuksen aikana on ollut yksi käyttäjä profiili ei vältämättä kysy mitään.Onko toinen käyttäjä luotu asennuksen jälkeen.