Hyvää iltaluettavaa....

sasnia

NO MOI KAIKKI MÄ EN TIIJÄ MITEN SAISIN KIRJOTETTUA SEN NOVELLIN NI KIRJOTAN SEN NYT SIT TÄHÄN..


Voi että mulla on kuuma ja väsyny olo.. huhuh..- elina valitteli sannalle kun he saapuivat pukuhuoneeseen raskaan työpäivän päätteeksi. sanna oli jo vaihtanut vaatteensa ja kiirehti antamaan elinalle pusun poskelle lähteäkseen, sanna sanoi soittavansa illalla sopiakseen huomisesta shoppailuretkestä. sitten kuului oven kolahdus ja sanna oli poissa ja elina yksin alusvaattesillaan, elina ei voinut vastustaa kiusausta ja käydä pitkäkseen, pitkälle penkille.. jalkojakin särki niin että.. elina sulki silmänsä ja vaipui unenomaiseen horrokseen.. hmmm.. juuri sieltä.. kosketa mua alempaa..aah.. tuo tuntuu ihanalta! Ops! Elina pomppasi pystyyn ja huomasi olevansa yhä pukuhuoneessa.. mutta se uni.. se oli aivan ihana.. ja aivan pakko toteuttaa.. saska oli tullut siinä unessa häntä vastaan ja napannut elinaa takapuolesta kiinni ja sanonut että nyt loppui kidutus minun on aivan pakko rakastella kanssasi.. olet ollut mielessäni koko ajan! yöllä kun suljen silmäni, päivällä kun ajan autoa moni on tööttäilly minut takaisi nykyhetkeen.. koska elina sinä olet vallannut minun mieleni sinä senkin pieni noita..! mutta nyt et pääse enää pois luotani nyt sinä vietät yön kanssani.. kun he olivat alkaneet kiihkeästi suutelemaan elina oli juuri alkanut kostua kun oli herännyt unesta ja tajusi nukahtaneensa pukuhuoneeseen! hän puki ripeästi vaattensa päälle ja kiiruhti autoonsa.. nyt hänen mielessään pyöri vain se uni.. saska.. mmm... voi että hänen ei olisi ikinä pitänyt tavata saskaa koska siitä hetkestä asti tämä oli ollut hänen mielessään.. joka kerta kun ajatuksilleen antoi vallan niin saska nousi päälimmäisenä hänen mieleensä.. (huokaus..) nyt pitäisi päästä suihkuun.. ja kahvia paljon kahvia..

prrr.prrrr... puhelin soi ja elina juoksi pyyhe päällä vastaamaan siihen.
- elina
- haloo. kuului matalala miehen ääni
Elina tiesi kuka soittajaoli.SASKA! Elinan sydän jätti yhen lyönnin väliin ja hänen käsiä alkoi kihelmöimään, hän yritti kuulostaa viileän normaalilta ja onnistui siinä.
- niin?
-täälä on saska, ajattelin että jos sinulla ei ole mitään täksi illaksi niin voisitko tulla kanssani illalliselle?
ILLALLISELLE?? KUULIKO ELINA OIKEIN? huhhuh.. elina puri alahuultansa ja muisti heti unensa..uskaltaisiko ottaa riskin? yhden sadasosan sekunnin ajan hän päätti lähteä ja lipsautti huuliltansa:
-kyllähän se käy, tuletko hakemaan minut sanotaanko, puoli kahdeksalta?
- reipas tyttö! laita jotakin hienoa päällesi menemme kalliiseen ravintolaan.. mutta nähdään kahden ja puolen tunnin päästä..tulen noutamaan sinut sitten.. muista olla valmiina.. hei sitten..
piip..piipiiip..

Mitä minä menin tekemään?elina manatteli typeryyttänsä.. hän tiesi mihin tämä ilta johtaisi se oli ollut monesti niin lähellä mutta tänään elina ei löytänyt enää pakopaikkaa.. tänään hän rakastelisi saskan kanssa.. siitä ei päässyt yli eikä ympäri!
elina ajatteli laittaa jotain kaunista ja häikäisevää päällensä mutta ei liian paljastavaa.. syvänsininen iltamekko saisi luvan käydä se korostaisi hienosti hänen tumman sinisiä isoja silmiään joita kehysti pitkät ripset.
Kun kello kävi kahtakymmentä yli seitsemän ovikello soi ja saska seisoi oven takana upeasti pukeutuneena suorat mustat housut ja sininen kauluspaita tekivät oikeuksia hänen tummille hiuksilleen ja silmilleen. illallinen alkoi jännittyneissä merkeissä ja he puhuivat enimmäkseen politiikasta kunnes muutaman viinilasin nautittuaan elina alkoi rentoutumaan ja tunnelma vapautui.
illallisen jälkeen saska ajoi elinan, elinan luokse ja elina päätti pyytää saskan kahville ylös vielä ja kiittää illallisesta.. saska suostui menemään mukaan ja kun he olivat kahdestaan hississä kummatkin olivat aivan jännittyneitä odotuksesta ja heti kun he saivat ulko- oven kiinni he syöksyivät kummatkin tulikuumaan suuteluun saska painoi elinan vasten seinää ja jatkoi hyväilyjään käsillä pitkin elinan vartaloa saaden kummatkin tärisemään odotuksesta! saska kuiskaili elinan korvaan eroottisia sanoja ja elina kiihottui siitä vilä tästäkin enemmän eikä malttanut enää odottaa vaan repi saskan paidan niin että pari nappia sinkoili lattialle mutta he eivät jaksaneet välittää siitä hän aukaili saskan vyötä ja tunsi ison paksun kyrvän hänen kätensä alla ja haukkoili henkeään kun ei ollut ikipäivinä tuntenut mitään niin ihanaa. kumpienkin silmät olivat tummuneet niin suuresta kiihkosta että he ei voineet pidätellä enempää. saska riisui elinan kokonaan alasti ja huomasi haukkovansa henkeään kun ei oolut ikinä nähnyt mitään niin ihanaa kuin elinan kauniin ja naisellisen vartalon. saska kiusoitteli elinaa ja alkoi piirellä eroottisia kuvia elinan ihoon kielellään hän imi ja näykki elinan nännejä välillä hän suuteli kaulaa ja siirtyi siitä alemmas vatsaan ja vielä alemmas hän otti kätensä kin mukaan ja kosketti sormillaan elinan tulikuumaa sykkivää klitorista. elina tärisi odotuksesta hän rukoili saskaa jo tulemaan mutta saska halusi nähdä ensin minkä näköinen elina olisi orgasmin saadessaan. hän kutitteli miehekkäillä sormilla elinan häpyhuulia ja klittaa nuoli ja imi, puhalteli ja hieroi silloin hän tunsi kuinka elinan ensimmäiset orgasmin tärisyttävät seikkailut lähtivät kulkemaan kohti huippuaan ja kuinka kauniiltä tämä nainen näyttikään kun pitkät hiukset liimaantuivat otsaan kiinni ja punaiset posket hehkuivat ja aistilliset huulet vaativat lisää nyt saskakaan ei kestänyt enepää hän työntyi elinan sisään täydellä voimalla ja välillä hän liikkui hitaasti sitten taas välillä nopeasti kunes tunsi kohtaavansa huippunsa.. he kumpikin tiesi että tästä yöstä tulisi pitkä ja ikimuistettava.!



Toivottavasti piditte jos haluatte jatkoa niin minulla on kaiken näköisiä tarinoita päässä! olisi kivaa jakaa ne teidän kanssa! kiitos!

2

3309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laze

      lisää!

      • tyttö90

        lisää!!!!ehdottomasti...!!!! onx toi totta? jos ei ni se on kyl tosi hyvin kirjotettu... lukiessa meni kyl paikat "vähä" märäx....;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe