kaunistelematon horoskooppi

kalat xD

KALAT

Kalat ovat yleensä rapajuoppoja, narkkareita ja työttömiä. He esittävät loppuun asti pirteää ja sosiaalista, vaikka mieli on hautonut itsemurhaa jo viimeiset kolmetoista vuotta. Kaloista valitettavasti pidetään, sillä he keksivät aina tekemistä. Usein he keksivät tekemistä, vaikka kukaan ei ole enää edes paikalla. Kalat ymmärtävät vasta kolmen tunnin päästä, että juhlat ovat ohi. Siksi he ajautuvat masennuksissaan juomaan, koska he missasivat hyvät jatkot.

MOTTO: "Meille pääsee!"
TYÖPAIKKA: kiitä onneasi jos on
AUTO: moottoripyörä

19

4634

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sanoja

  • HAH-HAH

   Voi Sinua pikkuista !

  • kalaukkoasi niin

   väärin,kun hänestä juopon olet saanut. Etkö tajuu, että kalaherra tarvii päivittäisen halituokion,koska hellien tunteiden purkautumattomuus aiheuttaa turhautumia ja jatkuessaan pitkään voi aikaansaada vaikka ryyppykierteen tai toisen syliin hakeutumusen. Työttömiä taas nykyään on sosiaalisäätyyn katsomatta joka merkeissä ikärasismistakin johtuen.

   • kalamies onkin

    siitä vekkuli köriläs, että nainen voi kasvattaa hänestä mieluisensa seuralaisen. Jos psykologista silmää tai tahtoa puuttuu, hänestä voi siis saada jopa kännikalan.


   • kkakaakaka

    Toi teksti oli kopioitu yheltä sivustolta, nimeltä "Kaunistelematon horoskooppi", pölvästi.


  • kalanainen 11 v.

   Ihan totta, itse olen Kalat. Feikkaan kavereille ja vanhemmil iloista ja pirteetä vaikka masentaa oikeesti ihan helkutisti. Ja kyllähän minä olen kaveriporukassa se joka keksii tekemistä. Tuon työttömyysjutun allekirjoitan kyllä, opiskelut kun ei liiemmin houkuttele. Mutta olenkos minä muka rapajuoppo ja narkkari? Tai noh, oonhan mä kuitenkin VAIN 11 v. niin mistäs sitä tietää vaikka olisinkin jotain kymmenen vuoden päästä narkkari ja/tai juoppo. Toisaalta olen myös hippiaatteen kannattaja, tuleekohan se vaikuttamaan noitten huumeitten suhteen..?

  • spinaltina

   joo, vekkulisti olet saanut kalat näyttämään.

   mutta ihan inan verran viilaisin tota: minä olen niin perusteellisesti humehia vastaan,senhän sanoo jo raptorikin =}

  • eipä yleistetä.

   Olen kalat(n), mutta kaukana kuvailemastasti tyypistä. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen persoona. Minulla on hyviä ystäviä ja paljon kavereita, joihin olen aktiivisesti yhteyksissä. Ei, en ole rapajuoppo/kännikala vaikka hauskaa osaankin pitää. Kohtuus kaikessa. Lisäksi minulla on jo suunnitelmat tulevaisuuteni varalle, ja motivaatiota sekä pitkäjänteisyyttä löytyy monivuotiseen opiskeluun. Meitä on moneksi. :)

  • hurja-hilda

   Kattos, meillä kaloilla on aina niin kauheesti tekemistä, ja älyttömän hyvä mielikuvitus....

   Ja kauhee into keksiä aina jotain..

   Ei siinä kerkeiä mitään itsareita hautoo..

   Sitäpaitti, ekaks juhlitaan kunnolla, jatkot alkaa vasta sitten..

   Mikä piru laittaa toiset jatkaan, kesken hyvien juhlien, *Wirnistää*

   Muuten Moottoripyörä ei ole auto, se on kakspyöränen pyörä, josson moottori....

   • että itsaria

    voisi hautoa jopa 13 vuotta. Sehän on usein vaan hetken päähänpisto ja alkaa heti kaduttaa jälkeenpäin. Eikä se olisi omaisillekaan kivaa. Jos joku itsaria alkaa hautomaan, on vika kyllä usein syvemmällä eikä siinä aina ammattiapukaan auta.


  • Kalan lumoissa..

   Täysin totta tuo..! Mieheni horoskooppi merkki on kalat ja täytyy sanoa että tuo kuvaus on täysin totta (ainakin hänen kohdallaan). Aivan ihana, romanttinen ja huumorintajuinen ihminen, mutta itse käytännöllisenä neitsyenä en välillä voi käsittää koko ihmistä.. Kalaherraseni odottaa vieläkin että joku tulisi tarjoamaan hänelle töitä hopeatarjottimella, tai että hän löytäisi sateenkaaren toisesta päästä arkullisen kultaa.. Niin vain ei ole vieläkään käynyt. Olen suhteen alusta asti hoitanut meidän raha-asiat, ja pikku hiljaa alkaa tuntumaan kuin hakkaisin vain päätä seinään... :/

  • kalaN

   Mielestäni tuo viestisi on turhaa yleistämistä!
   Varmasti joka merkistä löytyy juoppoja, narkkareita ja työttömiä. Juoppouteen ja narkkaruuteen voi vaikuttaa paljon itse, mutta työttömäksi voi nykypäivänä joutua kuka vaan.
   Itse opiskelen ja kesät töissä, lomailuun ei ole aikaa.
   Kaikenlisäksi en todellakaan voi sanoa olevani juoppo, sillä alkoholia nautin kohtuudella ehkä 3-5 kertaa vuodessa. Minun ei tarvitse ottaa, jos muut ottavat ja voin mennä baariin selvinpäin pitämään hauskaa. Minä todella osaan pitää hauskaa selvinpäin. Totta, että monet viihtyvät seurassani ja olen erittäin sosiaalinen ihminen. Ventovieraan kanssa voin keskustella pitkäänkin erilaisista asioista maan ja taivaan väliltä. Olen ylpeä omasta sosiaalisuudesta ja iloisuudesta, joka huokuu minusta myös ulospäin. Jos olen masentunut niin sen kyllä huomaa heti ilman sanomattakin. Harvoin vain on niin että joku kuuntelisi minun murheitani, mutta minä kyllä tarjoan olkapäätäni aina ystäville, jos heillä on murheita ja haluavat purkaa tunteitaan.
   Joistakin luin että vain neitsyt osaa pitää järjestystä, mutta minun asuntoni ei ole koskaan sekaisin ja kaapit ovat järjestyksessä. Sisään tullessa ei heti uskoisi että minulla on koira ja pieni lapsi, sillä yleis siisteys pitää aina olla.
   Meitä on moneksi ja turhat yleistykset pitää mielestäni jättää pois!
   Jokainen olkoot oman itsensä herra!

   • kalanainen 96

    Ei tosta nyt kannata vetää hernettä nenää. Ei tota ees kuulu ottaa vakavasti, kuten ei horoskooppeja ylensäkään.


  • tyttötötö

   Hassu! :D

   Kaikki kalat jotka on vastaillu tähän ketjuun.. Löysin itseni teidän monen kuvailuista.. Kala N siis täällä :D

   • N 23v.

    mielenkiintoinen tulkinta :) otitko ton jostain sivustolta olis kiva käydä lukemassa myös ton ukkopahasen "hienostelematon" horoskooppi.. tunnistin tietenkin osittain itseni tuosta =) "linkki"??


  • mirbe

   kuulostaa jotenkin tutulta..
   Kivan vitsimäisesti kerrottu, tuli heti mieleen, kun jostain luin joskus, että miten eri tähtimerkit käyttäytyy humalassa.
   Sana tarkasti en muista, jotenkin näin se meni:
   Rakastaa juomista, juo omat ja kaikkien muittenkin viinat, loppu illasta tulee itku ja naapurin varattu tyyppi.
   Valitettavaa, mutta taitaa pitää paikkaansa.

   • tää oli

    jossain lehdessä tai nettisivulla on kaikista horoskoopeista tällaiset versiot, aika hauskoja :)


  • Jossuheippa

   totta ! vaikka oonkin kalat horoskoopissa, nii ei se musta juoppoa tee :D suruun juo moni muukin :) ja tulevaisuuden työ on kaukana sinisen merenrannalla drinkki kädessä.
   Kun oon surullinen, nii miks sen pitäis muille näyttää ja pilata kavereidenkin päivä :)
   Mun elämä ei oo ikinä järjestyksessä ! mut, mulle se käy tosi hyvin! Kivempaa kinastella kavereidenkans, kun makaa sohvalla, vilkuillen joskus ikkunasta ulos, ja haaveilla palmuista ja auringosta. Keskellä talvea !
   Mä juon harvoin! mut, sillon kun juon, nii siitä tietää koko kylä ! Saa kuulla aina jälkikäteen omia mokailua ja uusista poikaystävistä..

  • jk

   eikä ole

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   67
   2023
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1377
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   81
   1310
  4. 50
   1217
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1012
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   1009
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   930
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   891
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   888
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   883
  Aihe