Muistiinjäävä ennakoiva teksti

Hei,

varmasti moni teitä on törmännyt netissä tilanteeseen, jossa kirjoittamanne teksti jää ikään kuin selaimen muistiin. Kun olette kirjoittanut jonkin sivun tekstiluukkuun jotakin, seuraavan kerran sinne kirjoittaessanne luukuun tulee näkyviin kaikki kirjoittamanne otsikot, jotka alkavat samalla alkukirjaimella kuin ensimmäinen uuden otsikkonne eka kirjain. Siispä, kun aloitatte kirjottamaan boksiin ja lyötte ekaksi kirjaimeksi m, se tuo esille kaikki m-alkuiset kirjoituksenne boksiin eli esim: Moi, moikka, mitä kuuluu, milloin nähdään, missä olet... Googlen hakuluukussa on sama ilmiö, mutta se on helppo tyhjentää hiiren oikealla näppäimellä. En vain ole löytänyt muiden sivujen kohdalla tällaista tyhjennysvalikkoa.

Miten se tehdään, saako muistin säädettyä pois jotenkin internet-asetuksista?
4360
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 4

Vanhimmat

Ei voi tietää ellet kerro selainta, ei viitti eikä osaa ees jokaiseen selaimeen kertoa miten saa pois, Lomaketiedot nuo kumminkis ovat.

Äänestä
  • Joo, siis kerroin ilmisöstä joka tapahtuu kun esim. kun kirjautuu s24 sähköpostiin ja kirjoittaa käyttäjän kohdalle nimeään. näyttöön tulevat sta kaikki mahdolliset hutilyönit,joita on joskus tarjonnut sille.

    Internet Exploreriahan minä käytän

    Äänestä

  • >Työkalut
    >Internet-asetukset
    >Yleiset välilehti
    >Selaushistoria->poista
    >LOMAKETIEDOT

    He o hii

    Äänestä

Kommentoi aloitusta


help me kirjoitti:

Hei,

varmasti moni teitä on törmännyt netissä tilanteeseen, jossa kirjoittamanne teksti jää ikään kuin selaimen muistiin. Kun olette kirjoittanut jonkin sivun tekstiluukkuun jotakin, seuraavan kerran sinne kirjoittaessanne luukuun tulee näkyviin kaikki kirjoittamanne otsikot, jotka alkavat samalla alkukirjaimella kuin ensimmäinen uuden otsikkonne eka kirjain. Siispä, kun aloitatte kirjottamaan boksiin ja lyötte ekaksi kirjaimeksi m, se tuo esille kaikki m-alkuiset kirjoituksenne boksiin eli esim: Moi, moikka, mitä kuuluu, milloin nähdään, missä olet... Googlen hakuluukussa on sama ilmiö, mutta se on helppo tyhjentää hiiren oikealla näppäimellä. En vain ole löytänyt muiden sivujen kohdalla tällaista tyhjennysvalikkoa.

Miten se tehdään, saako muistin säädettyä pois jotenkin internet-asetuksista?

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu