S 60

kysymyksiä

No niin volvo miehet, ei volvo ole oikeen koskaan iskenyt, mutta nyt olisi kipinää.

S-60 malli, noita saa kohtuu hinnalla, mutta minkälainen auto on kyseessä?

Kolme minulle tärkeää asiaa pitäisi autosta löytyä tärkkeysjärjestyksessä:

1. Vähävikainen! (Voiko s-60:n volvon unohtaa samantien?)
2. Mukava (ajettavuus, jousitus ym varmaan volvossa kohdallaan :)
3. Kohtuulliset käyttökustannukset, eli paljonko vie sadalla ja missäkin ajossa?

Sitten kiinnostaisi tietää tyyppivioista ja päästöistä..jos tulevaisuus tuo tullessaan päästöjen mukaan määräytyvän autoverotuksen.

Ja moottoriksi 2.4 bensa, ei automaattivaihteistoa.

Olisiko esim tuosta vielä autoa pitkäksi aikaa. Sanotaan nyt vaikkapa tuonne 300-350 tkm:n asti ilman kauheita vikoja. Kuluvia osia toki menee, mutta kuinka paljon ja onko volvoon osat kalliita?


http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1359881

Nykyinen auto luotettavaksi osoittautunut jaappanilainen, sanotaanko näin että en vaihda jos luotettavuudesta joutuu kauheasti tinkimään. Tässä muutamankymmenen tuhannen aikana kun olen vaihtanut vain öljyjä :)

5

2367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peenaa

      Kilometrejä 130tkm. Minun ajamana 65tkm.
      Joku mielipide: Maantiellä helppo ajettava, vakaa ja äänetön. Kaupunkiautona mielestäni vähän sellainen....joo, ei oikein näe muutakuin eteen (tietysti peilithän ovat sitä varten). Itse en myöskään oikein tykkää tuosta kytkin/vaihteisto-asiasta kaupunkiajossa. Niin, vaikka sekin tuossa on kyllä ihan kunnossa. Tietokoneen mukaan keskikulutus 7,8-8,2 minun ajossa. Maantieajossa olen päässyt nätisti ajamalla alle seitsemänkin. Ei paharuokainen tuon painoiseksi minusta. Tuo 140-heppainen ei ole mikään ohjus, mutta kyllä sillä rekasta pääsee ohi kun osaa oikein ajaa. Toinen alapallo vaihdettu 120:n huollossa ja varmaan toinen 140:ssä tulee eteen samoin kuin joku noita "linnunkinttuja". Kaikki huollot uudesta lähtien merkkiliikkeessä ja kun 20tkm:n välein maksaa niille, ei ole muuta tarvinnut kuin bensaa ja lasinpesunestettä, jaa muutama polttimo. Että sellaista....
      Minä jos olisin nyt ostamassa, ottaisin automaattilaatikolla, mutta se on makuasia.

    • kaipailisin

      samanmoisia tietoja ja itsekin olen siirtymässä luotettavasta japanilaisesta luotettavaan(?) Volvoon. Tosin kiikarissa T5 ja automaattilootalla. Olen kuullut jotakin jostakin nivelien kulumisesta, joka ilmeisesti tyyppivika?

    • peenaa

      Vilkaisin tuota nettiauton Volvoa ja minusta ei hinta tunnu pahalta. Pitää tietysti nähdä tarkemmin pellit, sisustus, jne. Ja jakohihnan vaihtovälisuositus on 160tkm tai 4 vuotta. Näin minulle ainakin kerrottiin ja kun en riskeeraa mitään vaihdatin sen jo 80tkm:n huollossa. Ts. tuossa olisi pitänyt jo vaihtaa (turhaa rahastusta, sanoo joku. En ota siihen kantaa:)
      Ja ominisuuksista vielä: Kun etupenkillä on pitkäjalkainen henkilö ja penkki takana, ei takapenkillä ole kovin monen aikuisen mukava matkustaa, vaikka penkit ovatkin hyvät. Toki lastenistuin sinne sopii, mutta jos 5 aikuista kulkee 100 km:n työmatkaa, ei paras mahdollinen peli. Varaosahinnoista en ole ottanut selvää. Näyttää, että joka merkkiin saa nykyisin vähintään 200tkm:ssä palloja, raidepäitä ja noita vakaajan tankoja vähintään laittaa. Uskoisin hyvin huollettuna olevan vielä ryhdikäs auto 300tkm:n jälkeenkin.

      • kulkee

        vielä 15 vuoden jälkeenkin katukuvassa, mutta moni muu automerkki on jo silloin väsähtänyt ja autojen hautausmaalla... Volvo rules!


    • tumppi101

      Itseänikin kiinnostaa s60:nen ja on tuossa yks 2.4T tiedossa, mutta arveluttaa kun se on automaatti. Itse en ole perehtynyt vielä paljon aiheeseen, mutta kaveri varotteli ostamasta automaatilla. Jossain vaiheessa kuulema laukeavat. Pitääkö paikkaansa?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe