Jos resetoin reitittimen, häviävätkö kaikki asentamani verkot? Menin asentamaan useammankin päällekkäisen verkon ja haluaisin ylimääräisistä eroon.
Pikainen kysymys
TeRo33
2260
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Kyllä, yleensä reititin palaa tehdasasetuksiin resetoinnin yhteydessä. Useimmissa malleissa on jonkinlainen asetusten tallentaja, kun purkki on säädetty oikein, tallennetaan asetukset ja resetoinnin jälkeen asetukset voidaan ottaa vaivattomasti käyttöön, lataamalla suoraan tiedostosta.
Kiitos!