Erilainen verenpainemittaus

J & H

J:

Oli paska aamu. Vettä satoi ja oli muutenkin pimeätä ja synkkää ja töihin meno tuntui todella vastenmieliseltä. Ainoa positiivinen seikka oli tälle päivälle sovittu terveydenhoitajan luona käynti Espoossa.

Hieman ennenkuin lähdin bussilla Espooseen tuli terkkarilta yllättävä tekstiviesti: Lääkärikeskuksessamme oli yöllä vesivahinko, joten joudun tekemään verenpainemittauksesi kotonani.

Wau ajattelin minä, sillä terkkarini oli juuri minuun makuuni oleva nainen ja käynti hänen kotonaan mittauksessa paransivat päivän kertalaakista. Heitin töistä lähtiessäni kravatin pois ja lisäsin hieman partavettäni, sillä eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka verenpainemittaus kestäisikin tällä kertaa hieman pidempään.

Saavuin perille 10 minuuttia etuajassa, mikä oli täysin epätyypillistä minulle, alituiselle myöhästyjälle. Soitin hieman hermostuneena ovikelloa ja aikuisten oikeesti olin aika jännittynyt, ettei vaan verenpaine ollut juuri nousussa.

H:

Ovikelloni soi. Pahus, mieshän oli 10 minuuttia etuajassa enkä ollut vielä valmis. Olin laittanut miehen kännykkään tekstiviestin, että työpaikallani muka olisi ollut vesivahinko -no, onneksi hän ei ollut tarkistanut asiaa... Joonas oli käynyt luonani muutaman kerran aiemmin, mittauttamassa milloin hemoglobiinia, milloin verenpainetta tai sokeria. Ihmettelin, ettei niin namulla ollut sokerikin korkealla.

Toisella tapaamisellamme olin jo huomannut lupaavan kohouman puvunhousujen etumuksessa ja olin alkanut pikku hiljaa epäillä hänen antavan pistellä itseään ihan muista kuin terveyssyistä. Siitä olin ajatellut tänään ottaa selvää.

Olin pukeutunut tavanomaisten vaatteideni (joita työpaikallani käytetään) sijasta netistä hankkimaani hoitsuasuun, jossa oli valkoinen läpikuultava, rintojen kohdalta liiankin tiukka, paita ja lyhyehkö valkoinen hame ja päässäni oli valkoinen hilkka punaisella ristillä. Kengät eivät varmaankaan olisi hoitotyössä kovin hyvät, mutta minulla olikin jotain muuta mielessäni, eikä kaapistani edes löytynyt järkeviä jalkineita -olin siis laittanut jalkaani korkeat piikkarit.
Sipaisin huuliini vielä kiiltoa, vilkaisin itseäni peilistä ja oioin väkisin ylöspäin nousevaa hamettani ja menin avaamaan oven.

Joonas seisoi oveni takana selvästi hermostuneen oloisena, ja kun hän näki minut -vai asuni- hän häkeltyi. Tervehdittyämme pyysin häntä seuraamaan minua olohuoneeseen ja käymään sohvalle. Ohimennen kumarruin oikomaan muka rypistynyttä torkkuhuopaa ja annoin hänen kurkistaa paitani sisään. Hymyilin poispäin kääntyneenä, kun huomasin, minkä vaikutuksen
jo pelkkä rintavaon näkeminen mieheen teki. Ajattelin itsekseni, että tästä voisi tulla kimuistoinen verenpaineen mittaus.

J:

Yllätys olikin melkoinen kun ovi avautui. Yksityishoitajani avasi ovensa pukeutuneena paria numeroa liian pieneen hoitsuasuun ja sieltä hänen hyvät muotonsa tervehtivät minua samanaikaikaisesti houkuttelevan hymyn saattelemina. Päätin välittömästi että tänään pitää selvittää onko mitään mahdollisuuksia päästä läheisempään tuttavuuteen hoitajattareni kanssa,
sillä olin jo mitä naurettavimmilla tekosyillä käynyt aina välillä hänen luonaan piristämässä työpäiviäni.

Istuiduin sohvalle ja heti kättelyssä sain hyvän näköyhteyden noihin kiinnostaviin umpareisiin, kun hän nojautui alaspäin mukamas vilttiä korjatakseen. Suoristin hieman selkääni jotta olisin nähnyt vielä pidemmälle, mutta hymystä päätellen kiinnostukseni huomattiin myös vastapuolella.

Tunsin veren valuvan päästä alapäätä kohti ja veijarini heräsi välittömästi henkiin muodostaen vasemman taskuni kohdalle huomattavan kohoutuman. Jottei yli-innokkuuttani heti alkajaisiksi olisi huomattu, kysyin flunssan torjuntaan hieman kuumaa juotavaa, mielellään glögiä kiitos. Hoitsuni kävellessä keittiötä kohti tarkkailin hänen kiinnostavaa hametta ja korkeita piikkareita. Ei voinut kyllä olla vahinko, että pukeutuminen oli hänellä noin seksikästä tällä
kertaa. Juomaa odotellessani riisuin päältäni neulepuseroni, kun olo alkoi lämmetä jo alkumetreillä ja varmuuden vuoksi paidastanikin avasin pari ylänappia. Otin sohvalla rennon asennon ja jäin odottelemaan mitähän seuraavaksi tulisi tapahtumaan.

H:

Sanoin miehelle, että hän voisi hiukan rentoutua ja menin keittiöön lämmittämään glögiä. Olin jo laittamassa juomaan terästystä, kun muistin, että joudun menemään vielä töihin ja varmaan samoin mieskin. Noh, eihän tässä viinaa tarvittaisi.

Huomasin sivusilmällä, että Joonas katseli minua sohvalta, kumarruin ottamaan alakaapista kattilaa tarjotakseni hänelle nähtävää. Olisihan ylempänäkin ollut, mutta kuin ajatuksissani hivelin kaulaani ja rintojeni kaarta ja kyselin muina naisina, halusiko potilaani glögiinsä mantelia ja rusinoita. Mielessäni hymähdin, kun ajattelin rusinoiksi kovettuneita nännejäni.

Tilanne oli outoudessaan niin kiihottava, että tunsin pitsipikkarieni alkavan kostua... Kaadoin glögin laseihin ja peppuani keikuttaen kannoin juomat olohuoneeseen. Ojensin toisen juoman ja istahdin muka huolimattomasti toiselle sohvalle niin, että mies varmasti näkisi hameeni alle.

Juttelimme niitä näitä, molemmat tuntuivat olevan tietoisia, mitä tulisi tapahtumaan, mutta vielä leikimme kissa ja hiiri - leikkiä. Vahingossa mies läikytti hiukan glögiä sohvalle ja pyyteli anteeksi. Totesin, ettei haittaa ja menin kuivaamaan sohvaa, taas hiukan liikaa kumartuen.

Huomasin, että mies katseli käteni liikettä ja katsoin häneen. Näin kohouman selvemmin, mieshän räjähtäisi, ellen hiukan helpottaisi hänen oloaan. Otin verenpainemittarini, istuuduin hänen viereensä ja asetin käteni hänen reidelleen, ihan pullistuneen kohdan viereen. Kysyessäni, oliko hän varmasti nyt rentoutunut, hän vastasi "enpä taida olla ihan vielä". Kysyin, miten voisin häntä auttaa liikuttaen samalla kättäni hänen reidellään.

J:

Tarkkailin kiinnostuneena hoitsuni liikkeitä hänen kaataessaan glögiä lasiin, ja huomasin kyllä, etten selvästikään ollut ainut, joka halusi tälle iltapäivälle muutakin kuin verenpainemittausta. Hänen seksikkään liikkeensä ja avujensa puolivahingossa esittely olivat kyllä selviä merkkejä siitä.

Hoitsuni tuli mittarinsa kanssa viereeni ja samalla liikutteli kättä reidelleni. Pelivälineeni oli siinä vaiheessa jo sitä paljon jäykistynyt, että se näkyi varmasti hänellekin, sillä hän kiinnostuneena
tuijotteli housuni pullistumaa aina vähän väliä. Itsekään en jaksanut enää esittää viilipyttyä, vaan nostin oikean käden hänen harteilleen ja silittelin sillä hiuksia ja niskaa. Toisella kädellä aloin avaamaan hoitsuni puseroa, sillä hänen upeat rintansa olivat aivan liian puristuksissa liian tiukassa puserossa ja nännitkin näyttivät olevan aivan kovettuneina jo tässä vaiheessa.

Pusero jouti kokonaan sivuun ja tartuin molemmin käsin hänen rintoihinsa ja suutelin niitä. Mietin kuinkahan varovasti olisi hyvä edetä, ettei tulisi mitään väärinkäsityksiä yli-innokkuudesta, jos sellaista riskiä nyt ylipäätään oli olemassakaan. Nännit tuntuivat kivikovilta ja ne olivat tosi kiihottavan tuntuiset. Samanaikaisesti hän hyväili housujeni kohoumaa ja toisella kädellä avasi housujeni vyötä.

H:

Mies näytti miettivän tilannetta vain hetken, kun kosketin hänen reittään, sitten hän selvästi teki päätöksen ja alkoi hyväillä niskaani. "Mmm... hitto, tää tietää tarkkaan, mitä tekee" ajattelin ja kun hän riisui paitani ja tarttui rintoihini, tiesin, ettei paluuta vanhoihin rooleihin enää olisi. Hengitin raskaammin ja aloin avata hänen housujaan. Kirosin vyöt alimpaan helvettiin, oli hankalaa sivellä kivikovaa elintä ja yrittää saada toisella kädellä vyötä auki.

Lopulta onnistuin avaamaan vyön ja housut. Siirsin miehen kädet rinnoiltani ja laskeuduin matolle polvilleni hänen eteensä. Ujutin housuja alemmaksi ja sain käteeni vihdoin hänen kivikovan elimensä. Nuolaisin terskaa varovasti ja hivelin kiveksiä, aloin nuolla vartta pitkillä, leveillä lipaisuilla. Tunsin miehen upottavan kätensä hiuksiini, pitäen niistä vaativasti kiinni... Kiersin kielelläni terskaa ympäri ja lopulta upotin komeuden syvälle suuhuni - en kokonaan, siihen olisi pystynyt ainoastaan Linda Lovelace. Liikutin suutani pitkin kyrvän pintaa edes takaisin, välillä otin suuhuni ainoastaan terskan, puristin huulillani sykäyksittäin... Kuulin, miten hänen hengityksensä tiheni ja syveni ja tiesin olevani aivan märkä.

J:

Peli eteni niinkuin olin salaa toivonutkin. Rintojen hyväily aikaansai naisessa juuri sitä mitä alusinkin eli vapauttavan elimeni housujeni sisällä olevasta puristuksesta. Taitavin ottein hän alkoi hyväillä ja imuttamaan sitä kauniiden huuliensa välissä. Hieman mielessäni manainlin, miksi ihmeessä en ollut aikaisemmin saanut tätä projektia tähän tilanteeseen, mutta hyvä näinkin.

Hänen huulityöskentelynsä alkoi saavuttaa jo sellaisen tahdin, että nyt oli korkea aika vaihtaa rooleja. Pyysin häntä nousemaan ylös ja ottamaan itse istuma-asennon sohvalla. Kohotin hänen kaunista hamettaan ja riisuin varovasti jo kosteaksi käyneet pikkarinsa pois. Näky jalkojenvälissä oli yhtä taivaallinen kuin arvelinkin. Levitin hieman hänen jalkojaan, siirsin pääni alemmas ja upotin kieleni hänen
jalkoväliinsä. Punainen kostea liha tuntui kielen päässä hyvältä ja tunsin, kuinka hän lähes kehräsi pää taaksepäin kääntyneenä, samalla kun kielenkärjelläni tein tutkimusmatkaani hänen aarrekammiossaan.

H:

Huomasin, ettei miehen laukeaminen ollut kaukana... Verenpainemittari putosi pöydältä, kun hän käski minut sohvalle istumaan. Saatuani märät pikkarini pois hän levitti jalkani ja alkoi nuolla minua. Mehuni
valuivat jo kohti sohvaa, kun hän ujutti kielensä sisälleni. Tuntui niin hyvältä, että voihkin nautinnosta. Minun olisi pakko kohta saada.

Mies alkoi nuolla pitkin, levein vedoin koko matkalta ja työnsi sormensa syvälle pilluuni. Hän liikutti sormiaan välillä hitaasti kokonaan ulos ja takaisin sisään, välillä nopeasti sisälläni. Toisella kädellä hän hyväili rintojani vuorotellen, silitti ja välillä puristi nännin tiukasti sormiensa väliin. Voihkin ja osittain jo
huusinkin kiimaani, kun hän yllättäen lopetti juuri, kun olin laukeamassa... "Ei ihan vielä", hän sanoi.

J:

Hoitsuni nuoleminen teki älyttömän hyvää ja huomasin hänen jo melkein laukeavan sormityöskentelyyni. Omat panohalut olivat kuitenkin niin kovat, etten voinut enää jatkaa sekuntiakaan pidempään käsipeliä, vaan halusin laittaa kullini hänen kosteaan mättääseensä.
Nousin ylös polviasennostani ja käänsin hänet sohvalle makuuasentoon. Mielessä vilahti kysyä mitenkäs meillä on ehkäisyn laita, kun en ollut osannut varautua verenpainemittaukseen kondomeillakaan, mutten kiimassani pystynyt miettimään asiaa sekunnin murto-osaa kauempaa. Asetuin hänen taakseen polviasentoon ja laitoin kivikovan kullini hitaasti sisälle hänen ihanan kosteaan pilluunsa. Molemminpuolinen kiima oli niin maksimissaan, ettei kestänyt kauaa kun molemmat vikisimme nautinnosta.

H:

Olisin voinut itkeä, kun mies lopetti. Olin ollut jo aivan orgasmin reunalla, kun hän veti minut takaisin. Hän käänsi minut makaamaan sohvalle peppu pystyssä ja koko kroppani odotti vain sitä, että hän tulisi sisälleni. Vihdoin tunsin kullin koskettavan minua ja kiduttavan hitaasti painautuvan sisääni. Hän piti pienen tauon puolivälissä ja työnteli hetken aivan pienillä liikkeillä elintään sisälläni. Vinguin häntä antamaan jo kunnolla ja lopulta hän tuli yhdellä rajulla työnnöllä pohjaan asti... Huusin suoraa huutoa, niin ihanalta se tuntui. Mies hyväili toisella kädellä rintojani ja nai minua takaapäin rauhallisin, hitain liikkein... Vikisimme kiimaamme ja minä voihkin ja huusin nautintoani... Yhtäkkiä hän alkoi kiihdyttää vauhtiaan ja läimäytti peppuani napakasti. Sävähdin, mutta huomasin, ettei se varsinaisesti tuntunut pahalta. Hän jatkoi ja läimäytti vielä muutaman kerran ja huomasin alkavani jotenkin oudosti pitäväni siitä. Lopulta hän aloitti syvät, pohjaan asti ulottuvat työnnöt ja aloin laueta... Pilluni värähteli hänen elintään puristaen, kun hänkin alkoi purkautua sisääni.

J:

Pillu tuntui tosi tiukalle ison kaluni liikkuessa siellä edestakaisin ja yritin aluksi työnnellä vain hitain liikkein, jottei tuntuisi kipua. Kauaa en kuitenkaan pystynyt jatkamaan hitaita liikkeitä vaan läimäytin muutaman kerran peppuun napakasti ja aloitin voimakkaat pohjaan asti ulottuvat työnnöt. Nautinto oli aivan maksimaalista ja tunsin kuinka pillu alkoi allani värähdellä. Mieletön ihanuus tuntui kullissani, kun pillu orgasmin yhteydessä puristi sitä ja samanaikaisesti purkauduin itse koko lastin hänen sisällensä. Värähtelimme molemmat nautinnoista raukeina ja spermaa valui hänen reisiään pitkin sohvalle.

"Nyt olen riittävän rento verenpainemittaukseen" sain vaivoin sanotuksi, kun hän kädellään hyväili pehmenevää kaluani ja nuolaisi viimeiset tipat siitä pois

3

12479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalukoova

      Tämä tarina oli aivan loistava nimenomaan tuon "epänormaalin" kerrontatavan vuoksi, jossa on molempien osapuolien näkökulmat. Muutenkin ihan verenpainetta kohottava (ainakin jalkovälissä) tarina.

      Ja plussaa hyvästä kappalejaosta ja vähäisestä kirjoitusvirheiden määrästä =)

      • stoori jossa pääasia

        oli paketoitu aistikkailla yksityiskohdilla.

        Itse olen nainen 50 v pk-seudulta ja fantasioin nähdessäni työmatkoilla ihania h&m alusvaatemainosten naisia ... tällöin olen nuori kovakaluinen mies jolle hmn "neitsyt" on pukeutunut seksikkästi ja joka kiimaisena antaa parastaan pukumiehelle ...


      • Nainen 25v.
        stoori jossa pääasia kirjoitti:

        oli paketoitu aistikkailla yksityiskohdilla.

        Itse olen nainen 50 v pk-seudulta ja fantasioin nähdessäni työmatkoilla ihania h&m alusvaatemainosten naisia ... tällöin olen nuori kovakaluinen mies jolle hmn "neitsyt" on pukeutunut seksikkästi ja joka kiimaisena antaa parastaan pukumiehelle ...

        Hieno kerronta oli, alussa näin yhden kirjoitusvirheen ja ajattelin, että se siitä, mukava yllätys kuitenkin oli, ettei virheitä pahemmin ollut. Täytyy sanoa, etten yhdellä kertaa voinut aivan loppuun lukea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe