Laukaa on huono paikka!

Yksi tyyppi vain!

Laukaa on oikeasti ihan huono paikka! Siellä ihmiset kyttää toistensa tekemisiä ja juoruillaan IHAN PIENISTÄ ASIOISTAKIN Esim."Kun tuokin meni nyt tuossa kauppaan". VOI ELÄMÄ!! EIKÖ SIIS IHMISILLÄ OLE SIELLÄ ELÄMÄÄ? Et voi edes mennä kauppaan rauhassa kun siitäkin jo kulkee juoruja! Valitetaan JOKA asiasta ja ihmiset on niin kylmiä ja inhottavia siellä! Ja kylä on muutenkin kuolemassa pois kokonaan, eihän siellä ole edes kunnon vaatekauppaa! No voihan sitä tietysti käydä ostamassa JKL:stä vaatteet ja muut, MUTTA YLEISESTI OTTAEN SE KYLÄ KUOLEE! Aina samat naamat, aina samat ihmiset, siellä koskaan ole mitään tapahtumia. Joulunavajaisissakaan ei ammuta ENÄÄ edes rakettejakaan niinkun ennen ja kaikenlisäksi oli sillon ennen KUNNON joulunavajaiset, nyt vaan saat kuppasen piparin jota imeskelet koko illan ja kuuntelet joululauluja ja samat joulukatuvalot kun aina ennenkin! EI KOSKAAN MITÄÄN UUTTA!

Jos hyvä ihminen olet ettimässä hyvää paikkaa/kylää jossa olisi tekemistä ja tapahtumia ja ei jää kyhjöttämään paikalleen ja mihin muutat, älä hyvä ihminen muuta AINAKAAN LAUKAASEEN! PAHIN KYLÄ KOKO SUOMESSA!

25

2531

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • KierreKasi

   Laukaassa niin empä tiedä koko kunnastakaan, joku on tainnut sanoa, että Laukaa kierrä kaukaa.

  • huono itsetunto

   ompa sulla huono itsetunto kun noin ahistaa tavalliset maalaisihmiset ja maalaiskylä.

   • "Nimimerkin tulee sisä...

    Niin on Laukaa lähellä Jyväskylää että näitä samanlaisia vaikutuksia on havaittavissa paljoltikin täällä Jyväskylässäkin.
    Toisten kyttäämismentaliteetia tapaa täällä jokapaikassa.Se taitaa olla tämä Keski-Suomalainen perimä.Ei ole oikein murretta eikä luonnetta minkäänlaista olemassa. No,---sehän näkyy sitten just tuollaisena pahansuopaisuutena ,kateutena,ryppyotsaisuutena,
    jäykkyytenä jne. Kaikesta huolimatta uusi polvi eli nuoret ehkäpä tulee muuttamaan tätä vakavailmeisyyttä hieman valoisampaan suuntaan.
    Toivotaan näin...


  • unto kita

   käsittänyt ihan väärin , kyllä laukaa on oikeesti hyvä , ellei paras paikka suomessa . jos laitat esim. 200:n litran jätesäkin päähäsi , (joka sinulla pitäisi olla päässäsi jo yksistään ulkonäkösi puolesta ) , niin kukaan ei pääsisi sanomaan naapurin rinkelikeuhkolle , että Rötkö Topi on nyt mennyt pistäytymään kiljavaisen lesemyyntiliikkeessä . mitä tulee ampumisiin uudenvuoden yönä , niin eihän tästä öle montaa vuotta , kun siellä ammuttiin pari sukukypsää isäntää pystyyn . joten pieniä ovat murheet kanahäkkigangsterilla norsuihin verrattuna .

   • Rötkön Topi

    Mitä helvettiä sä sekoilet?!
    Ota lisää viinaa ni juttuihis saa jotain tolkkuu,-------rinkelikeuhko? .... Kirjavaisen lesemyyntiliikkeessä.....Heh,heh,,---%¤#&%=()/


   • yleensäkin...
    Rötkön Topi kirjoitti:

    Mitä helvettiä sä sekoilet?!
    Ota lisää viinaa ni juttuihis saa jotain tolkkuu,-------rinkelikeuhko? .... Kirjavaisen lesemyyntiliikkeessä.....Heh,heh,,---%¤#&%=()/

    on ahdasmielistä ja ilotonta porukkaa. Itse kauempaa muuttaneena tämä kulttuuri on todella masentava. Olen luonteeltani iloinen, riehakas elämänmyönteinen rohkea ja henkisesti voimakas niinkuin siellä ollaan mistä tänne jyväskylään tulin. Oli shokki tulla tänne sillä täällähän ei ihmiset tervehdi toisiaan.. ei puhuta tuntemattomille, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Täällä säikähdetään ja katsotaan oudosti jos alat puhuun jollekin vieraalle :) Pelokasta kansaa nämä keskisuomalaiset.


   • Avaa jo silmät
    yleensäkin... kirjoitti:

    on ahdasmielistä ja ilotonta porukkaa. Itse kauempaa muuttaneena tämä kulttuuri on todella masentava. Olen luonteeltani iloinen, riehakas elämänmyönteinen rohkea ja henkisesti voimakas niinkuin siellä ollaan mistä tänne jyväskylään tulin. Oli shokki tulla tänne sillä täällähän ei ihmiset tervehdi toisiaan.. ei puhuta tuntemattomille, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Täällä säikähdetään ja katsotaan oudosti jos alat puhuun jollekin vieraalle :) Pelokasta kansaa nämä keskisuomalaiset.

    Mä asun nyt siellä mistä sä tulit ja saman voi sanoa sikäläisistäkin. Se on vaan sen merkki, että kummallakin seudulla asuu i h m i s i ä .


   • nyt ,,,,
    Avaa jo silmät kirjoitti:

    Mä asun nyt siellä mistä sä tulit ja saman voi sanoa sikäläisistäkin. Se on vaan sen merkki, että kummallakin seudulla asuu i h m i s i ä .

    tiedä mistä kaupungista tulin tänne.... etkö parempaa keksi, no joka tapauksessa jyväskylä on yleisilmeeltään jo niin ruma kaupunki, että sekin vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen :D... mua ihan oikeesti naurattaa tää kylä ja sen ihmiset... koittakaa nyt ihmees jo tulla ulos kuoristanne.


  • ...noin?

   Miten tuo kuvaamasi poikkeaa muusta Suomesta??
   On tullut asuttua idässä ja lännessä, etelässä ja pohjoisessa, sekä Laukaassa. Suomalaisia ollut kaikkialla. Ja kotoisaa.

   • jyväskylässähän ...

    on ihan oma kultturiinsa, jos olet koskaan kuullut tuota sanaa nimittäin ...kulttuuri.... eikö se sano sinulle mitään .. taidat sitten olla paljasjalkainen
    keskisuomalainen :D ja olet sitten lapsuudessas käynyt vähän äiskän ja iskän kanssa lomareissulla muualla..


  • vankilalle

   Siis sehän on rötösteliöille hyvä säilömispaikka jos kaikki vahtivat toisiaan,

  • home is where your heart is

   Muutimme Laukaaseen muutamia vuosia sitten pienemmästä naapurikunnasta ja voin sanoa että oon kanssasi täysin eri mieltä! Ollaan viihdytty loistavasti ja kaikki tarpeellinen on täällä. Ja äkkiäkös sitä Jyväskylään hurauttaa, jos ei näistä kaupoista saa mitä tarvitsee. Kodin löysimme upealta paikalta Saraveden rannalta, emmekä parempaa voi juuri toivoa. Kaikista paikoista löytyy hyvät ja huonot puolensa, niin se vaan on. Mutta oma maa mansikka, muu maa mustikka :)

  • Nii!!

   Ite muutin muutama vuos sitte rovaniemelt Laukaaseen ja musta vähä tuntuu ku itte oon kaikille ystävällinen ja juttelen nii sillo neki on ystävällisii ja juttelee.. kannattais joskus vähä kattoo eka peilii ja sillee.. tää kylä on muutenki iha tarpeeks sopiva, löytyy kauppoja josta saa arjen tarpeet ja jos haluaa jotain isompaa nii ei todellakaa oo pitkä matka ajjaa Jyväskylään

  • trokari

   no laukaa on aivan samallainen kuin muutkin pienet kylät jossa enemmistönä on alkuperäisväestö,mutta tee kateellisista juoruajista oma tutkimus.toisten asioista huolehtija yrittää puheillaan viedä huomion itsestään pois,mitä suurempi ongelma sen enemmän huolehtii toisten asioista.pitää aina muistaa että ei terve ihminen sekaannu toisten asioihin.kaikista pahinta on kun tälläinen juoruilija rupeaa itse keksimään jutun aiheita,joita keksii omassa sairaassa päässä,joita sitten puhuu totena,eli päästään pehmenneet puhuvat,yksinkertaiset uskovat,kaappihomot puhuvat totena,näin ollaan viety huomio taas pois itsestä.tälläisiä martta kerhoja on huoltoasemat pullollaan,missä munattomat (miehiäkö muka)puhuvat peräsuoli pitkällään paskaa toisista senkuin vaan kerkiävät,ja sitten lähetäänki poikakaverin kanssa kalaan tai metsälle,ja kun marttamieskerho taas kokoontuu huoltsikalla puhutaan taas paskaa jostain ettei kukaan kiinnitä huomiota siihen että missähän nuo olivat.näitä asoita kun rupeat esim. seuraamaan niin tiedät minkä takia huolehditaan toisten asioista niin paljon.

   • naarattaa

    olipa aiheellinen kirjoitus,siinähän tuli oikeasti esiin se mistä ja minkä takia kaikennäköisiä huhuja liikkuu.


  • Kalosch

   Laukaan ympäristösihteeri sai potkut, kun kuvitteli että hänen tehtävänsä on todella suojella ympäristöä. Hänen olisi pitänyt vain antaa se vaikutelma, että Laukaassakin suojellaan ympäristöä.

  • Kyllästynyt!!!

   No et ole varmaan kovin monessa paikassa kerennyt asua jos pidät Laukaata suomen pahimpana kylänä :D Voi voi! Avaahan silmäsi ja katsele vähän muuallekkin. Ei se ole missään vähän pienemmässä paikassa sen kummempaa! Aina tätä ainaista valitusta, muuta pois!!!!!

   • mariannT

    Kalosch puhuu asiaa ja varmaan viestiketjun aloittajakin, vähänkin on jyvällä asioista niin kyllä laukaa on syvältä (laukaa sanaa en kirj isolla koska se ei ansaitse sitä) joskus kesällä haavelimme että muutamme laukaaseen mutta ehkä kun on nähnyt näitä juttuja niin paras että emme edes haaveile oman talon rakentamisesta laukaaseen, ehkä johonkin muualle mieluummin.


  • laukaako

   miten määritetään että jos joku paikkakunta on huono paikka:D ?

   ite asunu laukaassa koko ikäni ja koskaan en oo joutunu mihinkään baaritappeluun enkä muuhunkaan vaaratilanteeseen vaikka asun laukaan taajama-alueella joka on jopa paikkakuntalaisten mielestä huonointa seutua täällä päin.

   ihan rauhassa on saanut olla että siinä teille :)

  • kokoomus tuhoaa

   Odottakaas vaan kun hyvin itsenäisesti toimeen tuleva Laukaa pakkoliitetään Jyväskylään,että saadaan Anderssonille palkkaa lisää?
   Sitten vasta hulina alkaa kun mamuja alkaa pyörimään kylällä,silloin ei nuoriso varmasti ajele enää pelkän kaljan voimalla?

   Kiitoksia kokoomukselle ja keskustalle.

  • tossupohja

   Kuinka on mahdollista, että varakkaana esiintyvä Laukaa on vielä pahempi kriisikunta kuin Jyväskylä? Siellä on melkein kaikki mitttarit punaisella. Moni on kakku päätlä kaunis.

   • sefsefsef

    esitä jotain konkreettista älä jauha paskaa siellä...


  • Laukaaonlestamesta

   Laukaa on edelleenkin aivan paska paikka ja samat naaman pyörivät vuodesta toiseen. Ukot kierrättävät akkoja ja akat ukkoja, oikeen parinvaihtoa sillä kylällä! Kyllä kuppa ja kuus muuta leviää oikein, yhtälailla niinkun lestadiolaisetkin lisääntyy tuolla kyläpahasessa. Kunnon juoru ja lestamesta!

  • Siistimpää

   Kehnoa seutua ei kelpaa edes vangeille .

  • löfldföö

   Mitä tulee kyttäämiseen, niin ei pidä olla niin omahyväinen, että kuvittelee, että muut ihmiset vahtivat juuri minua. Miksi sinä olisit niin kiinnostava?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   154
   2582
  2. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   82
   1899
  3. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1797
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   96
   1575
  5. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   98
   1476
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   9
   1354
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   66
   1198
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   1074
  9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   114
   1053
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   45
   1024
  Aihe