Laukaa on huono paikka!

Yksi tyyppi vain!

Laukaa on oikeasti ihan huono paikka! Siellä ihmiset kyttää toistensa tekemisiä ja juoruillaan IHAN PIENISTÄ ASIOISTAKIN Esim."Kun tuokin meni nyt tuossa kauppaan". VOI ELÄMÄ!! EIKÖ SIIS IHMISILLÄ OLE SIELLÄ ELÄMÄÄ? Et voi edes mennä kauppaan rauhassa kun siitäkin jo kulkee juoruja! Valitetaan JOKA asiasta ja ihmiset on niin kylmiä ja inhottavia siellä! Ja kylä on muutenkin kuolemassa pois kokonaan, eihän siellä ole edes kunnon vaatekauppaa! No voihan sitä tietysti käydä ostamassa JKL:stä vaatteet ja muut, MUTTA YLEISESTI OTTAEN SE KYLÄ KUOLEE! Aina samat naamat, aina samat ihmiset, siellä koskaan ole mitään tapahtumia. Joulunavajaisissakaan ei ammuta ENÄÄ edes rakettejakaan niinkun ennen ja kaikenlisäksi oli sillon ennen KUNNON joulunavajaiset, nyt vaan saat kuppasen piparin jota imeskelet koko illan ja kuuntelet joululauluja ja samat joulukatuvalot kun aina ennenkin! EI KOSKAAN MITÄÄN UUTTA!

Jos hyvä ihminen olet ettimässä hyvää paikkaa/kylää jossa olisi tekemistä ja tapahtumia ja ei jää kyhjöttämään paikalleen ja mihin muutat, älä hyvä ihminen muuta AINAKAAN LAUKAASEEN! PAHIN KYLÄ KOKO SUOMESSA!

25

2351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KierreKasi

      Laukaassa niin empä tiedä koko kunnastakaan, joku on tainnut sanoa, että Laukaa kierrä kaukaa.

    • huono itsetunto

      ompa sulla huono itsetunto kun noin ahistaa tavalliset maalaisihmiset ja maalaiskylä.

      • "Nimimerkin tulee sisä...

        Niin on Laukaa lähellä Jyväskylää että näitä samanlaisia vaikutuksia on havaittavissa paljoltikin täällä Jyväskylässäkin.
        Toisten kyttäämismentaliteetia tapaa täällä jokapaikassa.Se taitaa olla tämä Keski-Suomalainen perimä.Ei ole oikein murretta eikä luonnetta minkäänlaista olemassa. No,---sehän näkyy sitten just tuollaisena pahansuopaisuutena ,kateutena,ryppyotsaisuutena,
        jäykkyytenä jne. Kaikesta huolimatta uusi polvi eli nuoret ehkäpä tulee muuttamaan tätä vakavailmeisyyttä hieman valoisampaan suuntaan.
        Toivotaan näin...


    • unto kita

      käsittänyt ihan väärin , kyllä laukaa on oikeesti hyvä , ellei paras paikka suomessa . jos laitat esim. 200:n litran jätesäkin päähäsi , (joka sinulla pitäisi olla päässäsi jo yksistään ulkonäkösi puolesta ) , niin kukaan ei pääsisi sanomaan naapurin rinkelikeuhkolle , että Rötkö Topi on nyt mennyt pistäytymään kiljavaisen lesemyyntiliikkeessä . mitä tulee ampumisiin uudenvuoden yönä , niin eihän tästä öle montaa vuotta , kun siellä ammuttiin pari sukukypsää isäntää pystyyn . joten pieniä ovat murheet kanahäkkigangsterilla norsuihin verrattuna .

      • Rötkön Topi

        Mitä helvettiä sä sekoilet?!
        Ota lisää viinaa ni juttuihis saa jotain tolkkuu,-------rinkelikeuhko? .... Kirjavaisen lesemyyntiliikkeessä.....Heh,heh,,---%¤#&%=()/


      • yleensäkin...
        Rötkön Topi kirjoitti:

        Mitä helvettiä sä sekoilet?!
        Ota lisää viinaa ni juttuihis saa jotain tolkkuu,-------rinkelikeuhko? .... Kirjavaisen lesemyyntiliikkeessä.....Heh,heh,,---%¤#&%=()/

        on ahdasmielistä ja ilotonta porukkaa. Itse kauempaa muuttaneena tämä kulttuuri on todella masentava. Olen luonteeltani iloinen, riehakas elämänmyönteinen rohkea ja henkisesti voimakas niinkuin siellä ollaan mistä tänne jyväskylään tulin. Oli shokki tulla tänne sillä täällähän ei ihmiset tervehdi toisiaan.. ei puhuta tuntemattomille, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Täällä säikähdetään ja katsotaan oudosti jos alat puhuun jollekin vieraalle :) Pelokasta kansaa nämä keskisuomalaiset.


      • Avaa jo silmät
        yleensäkin... kirjoitti:

        on ahdasmielistä ja ilotonta porukkaa. Itse kauempaa muuttaneena tämä kulttuuri on todella masentava. Olen luonteeltani iloinen, riehakas elämänmyönteinen rohkea ja henkisesti voimakas niinkuin siellä ollaan mistä tänne jyväskylään tulin. Oli shokki tulla tänne sillä täällähän ei ihmiset tervehdi toisiaan.. ei puhuta tuntemattomille, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Täällä säikähdetään ja katsotaan oudosti jos alat puhuun jollekin vieraalle :) Pelokasta kansaa nämä keskisuomalaiset.

        Mä asun nyt siellä mistä sä tulit ja saman voi sanoa sikäläisistäkin. Se on vaan sen merkki, että kummallakin seudulla asuu i h m i s i ä .


      • nyt ,,,,
        Avaa jo silmät kirjoitti:

        Mä asun nyt siellä mistä sä tulit ja saman voi sanoa sikäläisistäkin. Se on vaan sen merkki, että kummallakin seudulla asuu i h m i s i ä .

        tiedä mistä kaupungista tulin tänne.... etkö parempaa keksi, no joka tapauksessa jyväskylä on yleisilmeeltään jo niin ruma kaupunki, että sekin vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen :D... mua ihan oikeesti naurattaa tää kylä ja sen ihmiset... koittakaa nyt ihmees jo tulla ulos kuoristanne.


    • ...noin?

      Miten tuo kuvaamasi poikkeaa muusta Suomesta??
      On tullut asuttua idässä ja lännessä, etelässä ja pohjoisessa, sekä Laukaassa. Suomalaisia ollut kaikkialla. Ja kotoisaa.

      • jyväskylässähän ...

        on ihan oma kultturiinsa, jos olet koskaan kuullut tuota sanaa nimittäin ...kulttuuri.... eikö se sano sinulle mitään .. taidat sitten olla paljasjalkainen
        keskisuomalainen :D ja olet sitten lapsuudessas käynyt vähän äiskän ja iskän kanssa lomareissulla muualla..


    • vankilalle

      Siis sehän on rötösteliöille hyvä säilömispaikka jos kaikki vahtivat toisiaan,

    • home is where your heart is

      Muutimme Laukaaseen muutamia vuosia sitten pienemmästä naapurikunnasta ja voin sanoa että oon kanssasi täysin eri mieltä! Ollaan viihdytty loistavasti ja kaikki tarpeellinen on täällä. Ja äkkiäkös sitä Jyväskylään hurauttaa, jos ei näistä kaupoista saa mitä tarvitsee. Kodin löysimme upealta paikalta Saraveden rannalta, emmekä parempaa voi juuri toivoa. Kaikista paikoista löytyy hyvät ja huonot puolensa, niin se vaan on. Mutta oma maa mansikka, muu maa mustikka :)

    • Nii!!

      Ite muutin muutama vuos sitte rovaniemelt Laukaaseen ja musta vähä tuntuu ku itte oon kaikille ystävällinen ja juttelen nii sillo neki on ystävällisii ja juttelee.. kannattais joskus vähä kattoo eka peilii ja sillee.. tää kylä on muutenki iha tarpeeks sopiva, löytyy kauppoja josta saa arjen tarpeet ja jos haluaa jotain isompaa nii ei todellakaa oo pitkä matka ajjaa Jyväskylään

    • trokari

      no laukaa on aivan samallainen kuin muutkin pienet kylät jossa enemmistönä on alkuperäisväestö,mutta tee kateellisista juoruajista oma tutkimus.toisten asioista huolehtija yrittää puheillaan viedä huomion itsestään pois,mitä suurempi ongelma sen enemmän huolehtii toisten asioista.pitää aina muistaa että ei terve ihminen sekaannu toisten asioihin.kaikista pahinta on kun tälläinen juoruilija rupeaa itse keksimään jutun aiheita,joita keksii omassa sairaassa päässä,joita sitten puhuu totena,eli päästään pehmenneet puhuvat,yksinkertaiset uskovat,kaappihomot puhuvat totena,näin ollaan viety huomio taas pois itsestä.tälläisiä martta kerhoja on huoltoasemat pullollaan,missä munattomat (miehiäkö muka)puhuvat peräsuoli pitkällään paskaa toisista senkuin vaan kerkiävät,ja sitten lähetäänki poikakaverin kanssa kalaan tai metsälle,ja kun marttamieskerho taas kokoontuu huoltsikalla puhutaan taas paskaa jostain ettei kukaan kiinnitä huomiota siihen että missähän nuo olivat.näitä asoita kun rupeat esim. seuraamaan niin tiedät minkä takia huolehditaan toisten asioista niin paljon.

      • naarattaa

        olipa aiheellinen kirjoitus,siinähän tuli oikeasti esiin se mistä ja minkä takia kaikennäköisiä huhuja liikkuu.


    • Kalosch

      Laukaan ympäristösihteeri sai potkut, kun kuvitteli että hänen tehtävänsä on todella suojella ympäristöä. Hänen olisi pitänyt vain antaa se vaikutelma, että Laukaassakin suojellaan ympäristöä.

    • Kyllästynyt!!!

      No et ole varmaan kovin monessa paikassa kerennyt asua jos pidät Laukaata suomen pahimpana kylänä :D Voi voi! Avaahan silmäsi ja katsele vähän muuallekkin. Ei se ole missään vähän pienemmässä paikassa sen kummempaa! Aina tätä ainaista valitusta, muuta pois!!!!!

      • mariannT

        Kalosch puhuu asiaa ja varmaan viestiketjun aloittajakin, vähänkin on jyvällä asioista niin kyllä laukaa on syvältä (laukaa sanaa en kirj isolla koska se ei ansaitse sitä) joskus kesällä haavelimme että muutamme laukaaseen mutta ehkä kun on nähnyt näitä juttuja niin paras että emme edes haaveile oman talon rakentamisesta laukaaseen, ehkä johonkin muualle mieluummin.


    • laukaako

      miten määritetään että jos joku paikkakunta on huono paikka:D ?

      ite asunu laukaassa koko ikäni ja koskaan en oo joutunu mihinkään baaritappeluun enkä muuhunkaan vaaratilanteeseen vaikka asun laukaan taajama-alueella joka on jopa paikkakuntalaisten mielestä huonointa seutua täällä päin.

      ihan rauhassa on saanut olla että siinä teille :)

    • kokoomus tuhoaa

      Odottakaas vaan kun hyvin itsenäisesti toimeen tuleva Laukaa pakkoliitetään Jyväskylään,että saadaan Anderssonille palkkaa lisää?
      Sitten vasta hulina alkaa kun mamuja alkaa pyörimään kylällä,silloin ei nuoriso varmasti ajele enää pelkän kaljan voimalla?

      Kiitoksia kokoomukselle ja keskustalle.

    • tossupohja

      Kuinka on mahdollista, että varakkaana esiintyvä Laukaa on vielä pahempi kriisikunta kuin Jyväskylä? Siellä on melkein kaikki mitttarit punaisella. Moni on kakku päätlä kaunis.

      • sefsefsef

        esitä jotain konkreettista älä jauha paskaa siellä...


    • Laukaaonlestamesta

      Laukaa on edelleenkin aivan paska paikka ja samat naaman pyörivät vuodesta toiseen. Ukot kierrättävät akkoja ja akat ukkoja, oikeen parinvaihtoa sillä kylällä! Kyllä kuppa ja kuus muuta leviää oikein, yhtälailla niinkun lestadiolaisetkin lisääntyy tuolla kyläpahasessa. Kunnon juoru ja lestamesta!

    • Siistimpää

      Kehnoa seutua ei kelpaa edes vangeille .

    • löfldföö

      Mitä tulee kyttäämiseen, niin ei pidä olla niin omahyväinen, että kuvittelee, että muut ihmiset vahtivat juuri minua. Miksi sinä olisit niin kiinnostava?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe