Kauris(N)&Neitsyt(M)

herkkä kauris

Kommentteja tällaisesta yhdistelmästä? Mistä asioista tulee mahd. erimielisyyksiä ja mitkä asiat taas saavat nämä kaksi jatkamaan yhteiseloa?

8

1306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauriin paluu

      Mulla ei neitsytmiehistä ole kokemusta, mutta meillä ainakin homma toimii. Oon siis itse kaurismies ja naiseni on neitsyt.

      Erimielisyyksiä ei ainakaan vielä ole juuri ilmennyt. Tämä on tosin vielä niin tuore juttu, että kaikki vaan on niin mukavaa ja hauskaa. :)

      Meillä on molemmilla sellainen ironinen ja vähän kiero huumorintaju. Nauretaan paljon yhdessä. Kumpikaan ei ole mikään hirveä örveltäjä eli ei pidetä semmosesta armottomasta kännäämisestä vaan ollaan molemmat mieluummin suht selvinpäin. Rauhallisia ollaan molemmat, tosin neitsytmussukkani väittää tykkäävänsä musta just sen takia, että olen kuulemma hieman kiivasluontoinen ja tulinen. Oon kyllä itekkin rauhallinen, mutta ehkä hän on sitten vielä rauhallisempi ja hillitympi. Molemmat pidetään kovasti urheilemisesta, leffoista, musiikista ja kokkaamisesta.

      Ja tietenkin loistavaa seksiä ;) Neitsytnainen on ihanan naisellinen ja sensuelli.

    • kokemuksen syvä rintaääni

      kitupiikki ja säästää kaikessa, siis kaikessa:) Muuten luonteet sopivat yhteen melko hyvin, vaikka välillä tekisi mieli lyödä leima otsaan ja palauttaa alkuperäiselle omistajalle:)
      Nimim. Return to sender

      • vieläkin syvemmän kokemukse...

        Kauris on neitsyttäkin säästeliäämpi ja varsinainen nuukailija, kitupiikkiäkin pahempi.
        Sopivat kyllä yhteen, mutta niitä yhteenottojakaan ei pysty välttämään. Tosin ne tuovatkin suhteeseen sitä haastetta, josta molemmat pitävät.

        Kauris ja Neitsyt siinäkin mielessä hyvin samanlaisia, että tavallaan piilottavat Tunteet ja Oikean minän... molemmat hyvin seksuaalisia ja nautinnonhaluisia, sitä vaan eivät näytä päällepäin.

        Ihan hyvä yhdistelmä... vaikka koko Elämäksi ja sen jälkeenkin !


    • NeitsytMan

      sille pitäisi olla kaikki lähes täydellistä. Muuten se on huumorinen, kiltti ja ahkera. En jaksa aina kaurisnaisen kanssa, tekisi mieli vaihtaa nuorempaan...

    • sisko ja sen mies

      sopivat hyvin yhteen, ne voivat elää sekä askeettia että ylellistä elämää. Molemmat ovat sopeutuvaista lajia ja valmiita luovuttamaan vaikka puolet huonompiosaisille. Näin sisareni ja hänen miehensä.

    • kauriit

      ovat suht. koht. rehellisiä ja reiluja ihmisiä moniin luihuihin verrattuna. Loppupeleissä rehellisyys tulee esiin, jos ei ennen. Siksikin nämä kaksi voivat elää tasapainoista elämää
      yhdessä.

      • meillä ei

        Olen kauris nainen ja minulla oli neitsyt mies .....Yhteiseloa riitti 24v ja lapsiakin on kolme.Mieheni kuoli runsas vuosi sitten,näin jälkeenpäin arviota tehdessä.Kauris ja neitsyt ei ole paras yhdistelmä.Itse olen ylöspäin kapuava kauris ja myös erittäin itsepäinen. Neitsyt miehei oli hiljainen asioista puhumaton ja paikoilleen jämähtävä.Kauriina olen hyvin avomielinen ja ulospäin suuntautuva. Harkitsen tarkkaan suuremmat hankinnat mutta uskallan ottaa vastuuta hyvinkin haastavista asioista.


    • Moukku

      Joo-o. Seurustelin aiemmin Neitsytmiehen kanssa, jonka kanssa oli todella ihanaa, suhteemme loppui eri kansalaisuuteen ja kummankin haluttomuuteen luopua omasta elämänpiiristä, ystäviä tosin olemme vieläkin, ja hän saa minut aina nauramaan.
      Nyt minulla on on-off-ja off- suhde neitsytmieheen. Meillä on samanlainen huumorintaju, ja keskinäinen vetovoima on aivan valtaisa, tästä huolimatta suhde kuitenkin tökkii. Suhteessamme on jotain sellaista, joka pushes buttons kummassakin. En ole kenenkään kanssa aiemmin kilahdellut tällä lailla, enkä toisaalta ollut niin onnellinenkaan. Ei nyt ainakaan mitään kovin tasaista ole:) tylsäähän se ois.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe