Katseleminen kun kumppani panee vierasta

bööööö

Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä jo 10v ja jotain piristystä olisi kiva saada. Minä olen mieheni ensimmäinen seksikumppani ja hänellä olisi halua kokeilla toista naista. Fantasioi siitä. Minä kiihotun ajatuksesta että mieheni panisi toista naista. Tahtoisin itse katsella.

Kokemuksia? Ajatuksia?

40

19494

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinä

      Minä taas kiihotun ajatuksesta että minä ja sinä kohdattaisiin jossain salaisessa paikassa,rakasteltaisiin paljaalla ja lopuksi laukeaisin sisääsi?

    • Mieheni katselee

      Meillä oli samantapainen ongelma. Olin miehelleni ensimmäinen, mutta minä oli pannut aika paljon ja useiden poikien kanssa. Mieheni alkoi jutella, että haluaisi katsella minun naivat vieraita miehiä, ja vajaan kymmenen aviovuden jälkeen se sitten toteutettiin ensimmäisen kerran. Iskin miehen tansseista. Nyt vieraita miehiä on käynyt meillä paljon ja jotkut montakin kertaa. Mieheni katselee vieressä ja runkkaa. Vieraan kanssa paneminen on ihanaa vaihtelua, ja saan yleensä ainakin yhden orgasmin. Kun vieras nousee pois päältäni ja vitun aukosta valuu spermaa, mieheni tulee liukkaille ja minä saan poikkeuksetta parhaan orgasmin.

      • kapsa

        Me pariskunta n 43 ja minä 51 tapaamme ensi viikonloppuna 28v miehen, joka panee vaimoani. Olemme kokeilleet aikaisemminkin ja suosittelen kaikille. Parasta on kun pääsee liukkaille.


    • Kyllä kiihotti

      Meille kävi samalla tavalla. Taitaa 10 aviovuoden jälkeen olla tavallinen ilmiö. Mieheni halusi vierasta naista, mutta sellaisen löytäminen ei ollut helppoa. Lopulta sopiva nainen oli meillä, ja katselin heidän hyväilyjään. Kun mentiin makuuhuoneeseen oli sairaan kiihottunut. Kun paneminen alkoi työnsin käden hameen alle ja aloin sormettaa. En kahdannut riisuutua heidän edessään, vaan menin toiseen huoneeseen ja aloin alastomana masturboida. Näin mielikuvituksissani heidän panevan ja kuulin kaikki äänet. Laukesin monta kertaa, ja lopulta havahduin siihen, että he seisoivat huoneen ovella alastomina ja katselivat kun tyydytän itseäni. Nainen on tulossa meille uuden kerran, ja yritän olla katselemassa koko ajan, kun he panevat.

    • Kiihotti

      Vieraiden miesten pyytäminen panemaan minua oli mieheni ajatus, mutta olen tyytyväinen, että empimisen jälkeen suostuin siihen. Meillä on käynyt useita miehiä, mutta yksi on jäänyt mieleen erityisesti. Hän oli pukeutunut siististi ja toi minulle kukkia. Olin myyty nainen. Olohuoneen sohvalla pelkästään sormileikein laukesin ensimmäisen kerran. Hän pani minua ihanasti, ja imin ja nuolin hänet heti uuteen vauhtiin. Mieheni sanoi, ettei ole koskaan nähnyt minua yhtä kiihkeänä ja "kullia haluavana". Valitettavasti se jäi ainoaksi kerraksi sen miehen kanssa.

    • halukas....

      Hmm..voisin olla kenties se nainen jota miehesi panisi sinun katsellessa,jos päätätte ryhtyä tuumasta toimeen.Mistä suomea te olette?? Jos asuttaisiin lähellä toisiamme voisimme kenties tavata ennen ja katsoa miten meidän kemiat kohtaa.Onko teillä ikätoiveita naisen suhteen??

    • Minä voin..

      Olen myös fantasioinut sellaisesta että mua naisi mies jonka vaimo katsoisi vierestä....voisipa osallistua miehensä hyvänä pitoon mun kanssa...
      Missä päin asutte?? Minkä ikäistä naista olette ajatelleet??? Voisin olla halukas tulemaan teidän luo tai voisimme tavata hotellissakin..Riipuen kuinka meidän kemiat kohtaa..

    • Himoittaa ajatus

      Hei ,,olen halukas olemaan sen nainen jota miehesi kenties naisi ...jos vaan kemiat meillä pelaa...mua on on himoittanut olla naitavana miehellä kun oma vaimo katsoo vieressä..

      • Anonyymi

        Me ollaan vaimon kanssa vapaamielisiä seksin suhteen,Oltiin Radisonin terassilla illalla ja vaimo kävi tupakalla välillä tuli sitten naisen kanssa joka oli yksin ja vaimo houkutteli meidän pöytään, puhe meni seksiin kertoi ettäollut pitkään ilman kun oli eronnut. Siirryttiin ylös naiset kuun teli musiikkia ja alkoivat tanssimaan, kerooin olette kyllä seksyjä kun tansitte noin, pitivät kaloista kiinni ja kohta minua kiusatakseen hyväilivät toisiaan. Minun vuorolla vaimo hieroi lantiotaan kaluun, kuiskas nyt tanssitat Kirsiä kun olet noin !! Kun Kirsi tuli lähelle ja tunsi kalun puristi kyljistä kunnolla. Vaimo tuli viereen laski Kirsin mekon ja oli pikkareissa, pyöritti kunnolla lantiota kalua vastaan. Vaimo taputti Kirsi suuteli kunnolla laskeutui alas otti kalun suuhun vaimo tuli viereen imi kaverina, Kirsi jumalauta kun on kova. Käännin Kirsin sängylle vaimo suuteli rintoja minä suutelin pillua Kirsi vaikeroi levitin haarat ja panin sängyn reunalla polvillaan vaimo antoi kieli pusuja Kirsille , Kirsi itki kun oli niin hyvä olla vaimo halasi Krsin pillu puristi välillä kunnolla kun yritin hidastaa älä älä tule minuun tule nyt,saatiin yhtä aikaa orgasmi, maattiin kirsi meidän välissä. Kävimme ulkona tupakalla ja Kirsi meinas lähteä, vaimo pyysi tule, hississä suutelivat kunnolla. Huoneessa Kirsi tunnusti ei ole koskaan suudellut naista ja ollut niin. Katsoin tuolista kun naiset rakasteli se on kaunista kun halusta rakastellaan. Myöhemmin yöllä oltiin kolmistaan. Kirsistä tuli hyvä ystävä muutenkin tavataan silloin tällöin mutta yhdessä.


    • kokeileminen

      Meidän fantasiaa on myös jos pääsisi seuraamaan kun puoliso kokeilisi luvan kanssa vierasta , esim laivalla tai hotellissa. toteutus on vaan vaikeaa .

    • toteutettiin

      Elokuvissa on vaikka kuinka paljon kohtauksia, joissa aviomies katselee salaa vaimon paneskelua. Me päätimme toteuttaan. Meillä on käynyt aikaisemminkin vieraita miehiä naimassa vaimoani, ja olen katsellut sitä samassa huoneessa ja liittynyt myöhemmin mukaan. Nyt olin koko ajan piilossa. Kun vaimo tuli miehen kanssa makuuhuoneeseen, menin vaatekomeroon ja jätin oven raolleen. Siinä sitten lähes käden ulottuvilla vieras mies pani vaimoani, ja kumpikin laukesi äänekkäästi, vaimoni ehkä vähän teeskennellen. Vaikka idea oli muualta kopioitu, oli katseleminen näin harvinaisen kiihottavaa. Miehen lähdettyä jatkoimme vaimon kanssa sänkyhommia.

    • Tyttökaverini kanssa

      Tulimme tyttökaverini kanssa suoraan töistä meille. Lähdin kauppaan ja sinä aikana mieheni oli tullut kotiin. Kun tulin kassien kanssa kaupasta, en nähnyt ketään mutta kuulin ääniä. Makuuhuoneessa mieheni makasi alla ja tyttökaverini päällä ja laukeaminen oli lähellä. Katselin oven suusta kaiken loppuun asti ja kiihotuin. En osannut suuttua, sillä mieheni yllätti minut kerran samantapaisessa tilanteessa.

    • tirkistelijäi

      Poikani nai vaimoani kun sammuin,heräsin yöllä ja sohvalta ja kuulin makuuhuoneesta naimisen ääniä kävin katsomassa ovelta salaa oli kyllä kiihottavaa katsella salaa oltiin kaikki otettu kyllä aikalailla mutta minä eniten

    • Anonyymi

      Meillä oli jo 20v takana yhteistä ja haettiin virkistystä viikonloppuna. Kävimme kylpylässä ja olimme illalla tansseissa. Sanoin vaimolle käy naimassa jotain. HÄH oletko hullu noin vain antaisin pillua jollekkin. Tanssitin vaimoa ja hyväilin pöydässä kun saatoi huomaamatta tehdä. Kerroin vaimolle että tuo mies joka on tiskillä sillä on iso mulkuu. No sillekkö pitäis antaa ja sinä odotat täällä, voin tansittaa naisia odotellessa. Vaimo meni tiskille hakeen paukkua, mies keskusteli vaimon kanssa ja menivät tanssimaan vaimo tansii liki, oikein liki. Huomasin kun poistuivat aulaan. Vaimo tuli jonkun ajanpäästä menimme tanssimaan kuiskasi oli mieletöntä imeä vierasta mulkkua ja se oli iso. Aluksi halusi naida edestä sai imeä nännejä olin haleta kun nai, käänsi kontalleen sain monta orkkua kun pani kunnolla ja kun laukesi spermaa tuli pitkään. Mies jäi huoneeseensa, menään nyt naimaan. Naitiin eri asennoissa ja koko ajan oltiin älyttömän kiimaisia. Aamulla kuiskasin, kulta ja hyväilin häpyä, haluatko sitä eilistä. Tule nyt ja nai mulla tykyttää pane kovaa. Vaimo nousi ja huikkas käyn antamassa pillua. Kun tuli takaisin istuttiin sylikkäin ja suudeltiin ja keskusteltiin välit on kiintynyt entiselleen kuin nuorena

      • Anonyymi

        Olen miehenä yrittänyt täältä löytää pariskunnan, jossa nainen on nätti ja leveälanteinen, halukas ja ehkä ottaisi meidät molemmat miehet yhtä aikaa? Mutta, edelleen etsin ja nainen voi tulla erikseenkin ilman miestään? jukkap9 at luukku ja com


    • Anonyymi

      Hei miehet jotka olette olleet kolmantena pyöränä! Kertokaa miten panisitte tyttöystävääni, minun katsellessa vierestä?

    • Anonyymi

      Tyttäreni kaveri tuli meille jostain pippaloista tyttäreni ei ollut kotona Reeta on iloinen "runsas"nainen. Sanoin miehelleni, kokeile haluan katsoa salaa, mieltäni painoi pojan kaverin nainti kun olin yksin. Menin "nukkumaan " odottelin aikani.
      Alkoi kuulua musiikkia katselin oven raosta, mieheni tanssi ja hyväili Reeta tyttö vähän varoi, mieheni sanoi ei se herää ja jatkoi, Reeta jo huokaili sinä olet isän ikäinen. Reeta kävi herättelemässä, en herännyt. Kohta soi uudestaan musiikki, Reeta jo suuteli ja sanoi on tämä väärin mutta otti kaulasta kiinni. Mieheni hyväili kunnolla Reetan rintoja ja siirsi kädet paidan alle, paita lähti ja liivit. Mies näykki nännejä Riitta kuiski olet erilainen kun nuoret ime ime, käsi oli jo pikkareissa Reeta kuiskas olenko sinun kiimapillu voiih että tekee hyväää, mieheni laskeutui alas nuoli, Reeta painoi päätä itseensä ei koskaan kukaan apuaaa olet ihana, Reeta meni selälleen laittialle pane kunnolla Mieheni nai kuului vain kosten pillun ääni, mieheni kuiski anna anna , Reete kuiski pane pane eiih ja tärisi ja jäi makaamaan lattialle. Kun mieheni tuli viereeni kuiskasin oliko nuoren pillu kiimainen, oli. Jonkin ajan päästä hyväilin miestäni, käy vielä. Kuulin kun Reeta sanoi ei kai, pane sitten kuului käheää ääntä panet minut kipeäksi vaikka olen liukas eii luoja tule tule nyyt. Mieheni tuli nukkumaan, suukotin, minun pervo nai nuorta. Aamulla Reeta nousi kun olin lähdössä lenkille. Tulin lenkiltä Reeta kiitteli että sai olla yötä sen kaveri kävi hakeen. Suukotin miestäni, voi kun on punainen laitoin rasvaa.
      Mieheni kysyi miksi annoit, vastasin olet rakas mieheni.

    • Anonyymi

      Minua kiihottaa ajatus, että vanhempi ja isokokoinen mies panisi mun tyttöystävää. Voisin itse vain katsella tai odotella kotona. Joku videon pätkä ja valokuva panosta olisi kiva myös.

      • Anonyymi

        Mistäpäin olette, onkos 41v mies "vanhempi" mies teille ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistäpäin olette, onkos 41v mies "vanhempi" mies teille ?

        Etelä Suomesta. Onko sulla minkä kokoinen varustus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etelä Suomesta. Onko sulla minkä kokoinen varustus?

        Moi.täällä olisi isolla varustettu 49v mies antamaan tyttöystävälle.. laita joku yhteystieto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi.täällä olisi isolla varustettu 49v mies antamaan tyttöystävälle.. laita joku yhteystieto.

        Ennen kun annan yhteystiedon. Onnistuuko että katselen vai kuvaisitko mielummin kun panet ja lähetät videon panosta mulle? Niin ja kumin kanssa pitäisi hoidella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen kun annan yhteystiedon. Onnistuuko että katselen vai kuvaisitko mielummin kun panet ja lähetät videon panosta mulle? Niin ja kumin kanssa pitäisi hoidella.

        Moi.voin kuvata kun vaimo saa isoa. Saat videon siitä. Kyllä kumia käytetään turvallisesti. Ilmoittele!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi.voin kuvata kun vaimo saa isoa. Saat videon siitä. Kyllä kumia käytetään turvallisesti. Ilmoittele!

        Okei, kuulostaa hyvältä! Minkä kokoinen kalu sulla on?


    • Anonyymi

      Olen ollut avustajana pariskunnalle 37/35v joista mies on pyörätuolissa ja avioasiat ei onnistu. Tunnen kummatkin hyvin kuukausien ajalta, olen hyvässä kunnossa käyn salilla, kun mies kertoi että ei voi yhtään naida, kerroin että minulla on ongelma söin vääriä tehosteita kalu kasvoi isoksi ja en uskalla tai häpeän olla naisen kanssa.
      Meni aikaa ja mies kertoi, kuulle usein yöllä kun vaimo tyydyttää itseään joskus kaksikin kertaa peräkkäin, ennenkuin tulee viereen. Voisinko tyydyttää Saria jos suostuu siihen, muuten voi olla että menee aivan vieraalle, sanoin jos olet sitä mieltä kokeillaan. Mistä Sari tykkäsi. Sarillahan on kaunis vartalo, tykkää kun rintoja ja vartaloa hyväillään ja nuollaan, halusi myös nuolla ja imeä oikein pornosti olla vähän lutkakin.
      Sain kutsun eräänä perjantaina tulla illalla. Istuin olohuoneessa, Kari oli pyörätuolissa ja Sari istui sohvalla vieressä. Juotiin konjakkia ja kuohuviiniä, keskusteltiin kaikesta. Sari meni makkariin, Kari sanoi haluan sitten nähdä.
      Sari tuli tummassa seksy asussa, suuteli Karia ja antoi imeä nännejä Karin sormet hyväili pillua Sari keinutti lantiotaan kuin pornokuvissa, katsoi minua ja nautti käsittelystä kun oli jo kuumana Kari sanoi, mene. Sari tuli eteeni, Nousin ylös Sari laskeutu ja avasi hitaasti housini puotti alkkarit,
      Katsoi Karia ja otti kalun suuhun, jännityksestä kalu oli pieni, Ari hyväili ja suukotti sitä kalu kasvoi ja kasvoi, Sarikin sanoi siitä tulee valtava, Kari käski tuolin viereen, katsoi vierestä kun vaimo imi kalua piti kaksin käsin kiinni juuresta,katsoi väliää miestään ja imi kuin lutka ja nuoli. Kari laittoi sormet vaimonsa pilluun takakautta samalla, käski Saria tulemaan vähän syliin että voi imeä nännejä menin samalla taakse työnsin kalua sisään levitin pillun huulia että mene paremmin Sari huusi sattuuuu Kari imi nännejä pidin lantiosta kiinni, sain menemään sisään Sarin pillu oli tosi tiukka mutta liukas, Sari kertoi Karille koko ajan tuntemuksia. kova terska tuntuu ihanalta se hieroo pillua huikesti, raks olen turrana himosta ei iih kun on pitkä aika rakas minä haluan rakas eii minä tulen ja Sari tärisi ja imetti nännejään huutaen ime ime, Vedin pois Kari sanoi Sarille mene päälle, lattialla Sari nousi kalun päälle liukkaasti meni sisään, Kari katsoi takaa kun vaimo nai ja huusi tulen tulen ja taas sai otin kiinni lantiosta ja panin yhtä huutoa kunnes laukesin laskin sisään viikkojen spermat Sari makasi vähän aikaa ja nousi hitaasti valuttaen spermaa mun vatsalle. Sari meni suihkuun, Kari kiitteli nopeasti ja sanoi älä lähde vielä.
      Kari sai sovittua että Sari on asupäällä koko ajan ja minä alasti. Hyväiltiin ohi mennen kumpainenkin Saria ja ei pitänyt huonona, oikeastaan tykkäsi siitä.
      Kun oli myöhä Kari sanoi minulle kun Sari ei ollut läsnä, luotan sinuun nuku Sarin kanssa toisessa huoneessa. Sari oli ensin vastaan mutta Kari pyysi ja pyysi.
      Oltiin vierekkäin Sari sanoi, halusin muuten oikeasti hulluna kyrpää aivan sekona eihän haittaa, Kari haluaa varmaan kuulla mitä tapahtuu, Sari kävi Karin luona ja sanoi niin muuten haluaa. Sari nousi ja kuiskasi luja miten iso ja imi ja nuoli katsoi ja hymyili ihan minua varten, Nousi ylös ja konttasi että saan pillun suuhun, keinui ja sanoi tämän Karikin voi tehdä ja tästä minä tykkään oikeasti kiimaa valui naamalle.
      Sari laskeutui ja suuteli lutkan pillu maistuu, kuiskas haluan olla kuin huora olen ollut pitkään ilman käänty seljälleen pane kuiskasi kun panet tuntuu että raiskaat tuolla seipäällä ihanaaaa kun työnsi tiukkaan putkeen tuntu että se ottaa kiinni Sari tyrkyttipillua korkealle kuiski pane pane laskin sisään järisyttävä tärinä ja puri olkapäähän kipeästi. Huokastiin vähän, käyn katsomassa Karia, tuli ja sanoi nukkuu hyvin annoin yksi ja puoli unilääkettä että ei kuule kaikkea ja ehkä masennu.
      Yönpäällr nuoli pyllyä takaa kiinteä kuin hiihtäjän perse pillu hyvin esillä Sari oli kuin lutka nautti kun sai antaa ja imettaa herkkiä nännejä, kerran sai orgasmin kun imin pelkästään nännejä ja lopulla panin sormet pilluun pillu puristeli tajuttomasti.
      Aamulla Kari ja Sari istui kahvilla kun heräsin. Kari sanoi olet luotettava Sari sanoi että kun kielsi, olin alkanut nukkumaan.
      Joskua kävin Sarin kanssa kaupassa, olin saanut listan ja ostanut kaikki valmiiksi, minun luona käytiin namassa kunnolla vähintään kaksi kertaa perä jälkeen.
      Sitten ennen kuin lähdin perustöistä saattoi Kari sanoa helli Saria vähän joskus katsoi ei aina.
      Sitten Kari soitti iloisena selkäydin toimitaa on jonkin verran tunnen sen kalussa kun kuulen teidän rakastelevan , ei kerrota Sarille, Oli taukoa rakastelusta kome kuukautta tein vaan töitäni.
      Kari soitti tule illalla, taas rakasteltiin Sarin kanssa Kari laski housuja kalu seisoi ja kunnolla, Sari hyppäsi heti syliin ja otti sisään, Sari itki ja nauroi ja nai siitä kiimasta sai kasi kertaa, kun Kari laukesi hyppäsi minun päälle. Kari kertoi että mielikuva harjoittelu ja lääkkeet, lääkepiristyksellä voi naida, myöhemmin ehkä kävellä se tapahtui

    • Anonyymi

      U­­u­­s­i s­­ek­­si­­teatteri avautuu Suome­­en! Kutsu­mme kai­kk­­­i­. Il­­mo­­ittau­tum­­ine­n ry­hmä­­ämm­­­e tääl­l­ä - http://8611222.com/H/V4deS 👈

    • Anonyymi

      H­­e­i! Ku­­­ts­­­umme sinut kä­­ymään uude­­ssa cha­tissa! Mei­tä on yl­­i mil­­­jo­­ona! 👉 http://818600.com/H/a2J8Z 👈

    • Anonyymi

      Meillä on vaimon kanssa ollut monesti puhetta olla vieraan kanssa. Meidän kaveri pariskunta tuli taas kerran kylään, minulla oli remontti kesken, istuttiin iltaa ja vähän tansittiinvaihdeltiin pareja ja se kävi kaikille oikeastaan hyvin, Liisa sai tanssia Arton kanssa ja minä Pirjon kanssa vähän tunteikkaastikkin tansittiin.
      Katseltiin petipaikkoja naiset päätti että siskon peti on hyvä, kun oli valmis menin keskelle Pirjo minun viereen vasemmalle vaimo oikealle vireen ja Arto vaimon taakse. katsottiin vielä televisiota. Jotenkin Liisan kohdalla peitto liikkui taisi Arto kopeloida, Pirjo oli vieressä otin peiton alaa kädestä puristeli hieman ja hymyili. Alettiin nukkumaan. olin vähän vaimoon päin. Kuului vähän kahahduksia avasin vähän silmiä vaimo katsoi minua ja kädellä poisti jotain, Kohta uudestaan piti silmiä kiinni näin kun rypisti otsaa katsoi minua ja avasi suunsa Arto pelkele nai kohta Liisa työnsi pyllyä taakseppäin piti huulia kiinni ja silmiä. Käännyin selin kokeilin Pirjon kylkiä nosti kättä sain tuntea rinnan kääntyi vähän seljälleen luoja mitkä rinnat ja nännit kokeilin pillua siirsi toisen jalan koukkuun kosteat huulet sain käsiini. Käänsin päätä vaimo katsoi näytin sormella shyy ja näytin peukkua vaimo nosti jalkaa nyt pääsi varmaan syvemmälle, minä siirryin Pirjon taakse kokeilin kalulla huulia työntyi taakseppäin työnnyin sisään Pirjo puristi lujasti ranteesta treskanpää lopsahti sisään oli iahan pitkä ja liukas pillu, Liikuimme vain vähän välillä Pirjo pysähty ja tärisi sitten antoi merkin jatkoin toisella kerralla liikutti kkättä ranteesta nopeutin vähän tahtia alkoi värähdellä laskin sisään ja oikein syvälle, Pirjo nukahti, heräsin jonkin ajan päästä katsoin taakse Liisa ja Arto nukkui katsoin Pirjon pyllyä kalu alkoi kasvaa Pirjo havahtui odotti vähän ja veti ranteesta tiesin haluaa kun panin suulta pohjaan aina puristi ranteesta ei mennyt pitkkän kun puristi koko ajan laukesin sisään, vedin pois ja nukahdin.
      Aamulla Arto ei tiennyt Pirjosta ja Pirjo Artosta, vaimo kyllä kiitteli ja kysyi oliko Pirjo hyvä sanoin oli monesti pukkasi kylkeen pervo ja nauroi.

    • Olemme naisenka etsimässä komea ja hyvällä varustella miestä joo monta kuukautta.
      Kaikki vaan lupaa ja kuka ei tuu paikkan päälle nussima mun kaunista naista.

      • Anonyymi

        Moi.laita yhteystietoja kik,sähköposti tmv. Täällä viriili, isolla, paksulla varustettu terve, luotettava 46v mies joka tulee paikalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi.laita yhteystietoja kik,sähköposti tmv. Täällä viriili, isolla, paksulla varustettu terve, luotettava 46v mies joka tulee paikalle.

        Miksi et itse laittanut?


    • Anonyymi

      Korjaus, ansaitsekaan

    • Anonyymi

      Me alettiin kans seurustelemaan nuorena, nykyään vaimo ottaa vähän liikaa ja antaamiesten ymmärtää mutta pruu lopussa. Kerran hotellilomalla oli jo aika myöhä oltiin ulkona tupakalla siihen tuli kasi miestä vähän humalassa vaimo aloitti taas flirtailun, kutsuin miehet huoneeseen otettiin juomia ja vaimolle terävämpi lasi. Vaimo hoippui jo vähän ja istahteli miesten syliin, antoi kokeilla jo aika ylhäältä jopa pikkarien päältä. Vaimo meni pissalle sanoin miehille antakaa sille kunnolla kun noin kiusaa.
      Menin pissalle ja olin siellä jonkin aikaa katsoin ovelta Lissu istui miehen sylissä ja taakse kääntyneenä suuteli miehen käden hieroi rintoja vapaasti toinen käsi oli kunnolla pillussa Lissu oikein levitti jalkoja mies nosti Lissun ja vei sänkyyn. Lissu ei reakoinut vaikka tulin nojatuoliin kaivoi kalua esille ja runkkasi sitä kohta naivat niin että kuului Lissu työnteli kiimasena vastaan ja sai sisäänsä mitä halusi, toinen jatkoi naintia oli aika kauan.
      Miehet sai houkuteltua Lissun mukaansa. Tuli hiljaa aamu yöstä oli kyllä naituneen näköinen oli pitkään pesutilassa ja tuli viereen. Laitoin pöydälle aamulla spermaset housut ja laikkusen mekon. Kun tulin pesulta kaikki oli poistettu. Lissu makasi peiton alla selin menin viereen itkeä tihrusti ja kertoi että havahtui vieraassa huoneessa hänet oli varmaan raiskattu kun oli niin sotkuinen.
      Sanoin en usko täällä annoit niiden naida tuossa sängyllä kaksi kertaa kummankin ja halusit lisää lähdit heidän mukaan. Etkö estellyt ? no en kun sanoit saat antaapillua kelle haluat. Lissu oli hiljaa ja sanoi minä en saa ottaa väkeviä menen sekaisin, voi vittu ja kääntyi selin.
      Hyväilin pyllyä ja jalkoja kerroin että halusit kuin olisit ollu pornokuvissa, kokeilin pillua sanoi on arka kokeili pyllyä, kuiskasi ovat naineet sinnekkin oli niin tahmanen, hyväilin pyllyä tämä ei ole varmaan kipeä , nyökkäsi ei sillai rasvasin pyllyn Lissu vastusteli työnsin vatsalleen ja sievästi sisään, kerroin kuinka oli kiimasena tyrkyttänyt pillua Lissu alkoi rentoutumaan ja jo vähän työnteli vastaan ja levitti jalkoja, olinko oikein kunnon huora ja huokaili kuiskasin olit imit kalua ja toinen nai takaa nyt sain jo vapaasti naida liukasta pyllyä Lissu huokaili peittoa vasten kokeilin pillua se oli ihan märkä laitoin kalun sinne eipä tuntunut kipeältä antoi pillua huudahdellen kuiskin nyt saat mennhä uudestaa naittamaan itseäsi kun on senssit valmiit pillu vaan kostui kuiski oletko varma kuiskin olen olen ja laskin sisään. Annoin kunnon paukun ja Lissu lähti. Tuli kymmenen maissa ja kestoi nyt kahdesti kummaltakin ja selvin päin ja sehän kesti nyt olen kyllä kipeä,katsoin pillu oli turvoksissa ja punainen otin kuvan muistoksi.
      Ei ole tätä jatkettu siitä on noin puoli vuotta, mutta rakastellessa kiihottaa kumpaakin.

    • Anonyymi

      No jopas. Täällä sama kirjoittaja on innostunut runoilemaan monta tarinaa.

    • Anonyymi

      U­­­u­­si sek­­si­­­tea­tteri ava­­utu­­u Su­­omeen! Ku­­tsu­­mme kai­kk­i. Il­mo­­­it­­­tau­­­tum­ine­­­n ry­­­hmä­­­ämm­­­e tä­äl­­lä - http://3411222.com/H/1Srk 👈

    • Anonyymi

      Meidän naapurin nainen kysyi katsoisimmeko sen tytön perään kun lähtee äidin luona käymään, kerroin mennään mökille haluaakohan lähteä mukaan ? Nainen soitti tulee mukaan vähän on äkäisenä kun olisi varmaan pitänyt jonkun bileen kotona.
      Päästiin mökille noin kahden tunnin ajon päästä vaimo Liisa antoi mennessä tytölle (Sari ) lonkeroa olihan tyttö jo 17v.
      Sari näki maisemat halusi heti lähteä lenkille neuvoin polut mitä juoksee. Istuttiin vaimon kanssa terassilla vaimo tuli kainaloon kuiskas kuin joku olisi kuullut, näitkö Sarin vartalon niin tiukka pylly ja rinnat kuin minulla haluaisitko naida sitä olihan puhetta että haluan nähdä kun panet ja hieroi kalua naurahti tämä ainakin haluaa.
      Nousin ylös ja kävin juomaa, Liisa sanoi yritän hommata niin että onnistuu.
      Sari tuli lenkiltä otti muutaman Liisan antaman jäillä olevan lonkeron.Katsoin miten humaltuu kysyin Liisata nauroi ja kuiskas panin vähän kossua. Sisällä soi musiikki naiset valmistu saunaan, Liisa pyörähteli pyyhepäällä ja sanoi Sarille eikö olekkin Eskolla hyvät oltavat kävellessä nakkasi pyyhkeen olalle Sari teki samoin katsoin pyllyjä Liisan pyöreämpi pylly ja Sarin kuin pituushyppääjällä solakat reenatut jalat ja pillun väi oli iso pillun huulet näkyi kivasti mennessä Sari huiskutti kuulin kun nauroivat ja meni vät löylyyn.
      Saunasta tulessa Liisa avasi pyyhkeen ja kuivasi tukkaa huomasin pillu oli karvaton nauroi ja laittoi pyyhkeen päälleen, Sari tuli pyyhe päällä edestä sidottu kävellessä pilkahti karvaton pillu. Nousin ja sanoin otatteko siideriä kahdesta suusta tuli otetaan. Menin saunaan, ja olin jo pesulla kun Sari huusi saako tulla juoksi heti pytylle, kalu oli jo kaarella huomasin että Sari katsoo olin pesemässä hiuksia.
      Saunan päälle Liisalla oli yöpuku katselivat Sarille yöpukua nauroivat pitkään ja tulivat Liisalla pitsi yöpuku ja Sarilla Liisan seksiasua pitsinen pienet housut ja pitsinen liiviosa sanoin no kyllä passaa. Tanssin Liisan kanssa Liisa kuiskaili kokeillaan hae Saria samalla hieroi latiolla alkoi kuulua lampaada Liisa tanssi rivosti koko ajan. Istuttiin vähä aikaa ja Liisa sanoi tanssikaa ensimmäinen kappale normaalisti vähän siro lantio kävi haaroilla tunsin että värähti aina sitten tuli lampaadaa Liisa näytti Sarille tanssi ja keinuta Sari tanssi ja nauroi Liisa tuli mukaan hyväili Sarin vartaloa samalla ja Sari takaisin ja sitten minua Sari vähän arastellen Liisa keikutti pyllyä kalua vasten ja siirsi Sarin tilalleen kalu seisoi ja meni haarojen väliin Sari tanssi villisti sivuttain ja edestakaisin kuin naiden. Alkoi kuulua hidasta Sari oli välissä ja liisa takana molemmat hyväili Saria Liisa hieroi Sarin nännejä minä pidin kiinni lantiosta nyt hieroin oikeasti pillua Sari nojasi päällään Liisaan työnsin sormet pikku housuihin pieni pillu oli ihan märkähyväilin sormella pillu työntyi vastaan. Liisa käänsi Sarin ja suuteli ensin vähän ja sitten lisää sain hyväillä Saria vapaasti levitin jalkoja ja runkkasin takaa pyylly vaan työntyi lisää taakseppäin laitoin kalun huulille kun painoin sisään molemmat pysähtyi Liisa alkoi suutelemaan lisää minä panin tiukkan pilluun Sari ulisi ja laskeutui ja imi Liisan nännejä työnsin hiljaa sohvaa kohti Liisa lensi seljälleen painin Saria alemmas laskeutui kontalleen kalun ollessa sisällä alkoi nuolemaan karvatonta pillua Liisa tärisi ja huokaili tunsin että kalu kohtaa pohjan annoin koko pituudelta Sari sai osgasmin huudahteli ja yritti imeä työnsin Saria Liisan päälle niin että Liisa pääsi imemään hyväilin takaa Sarin rintoja samalla Sari sai toisen kerran ja lysähti Liisan syliin. Vein siideriä ja menin saunaan. Molemmat tuli pieneen löylyyn Sari sanoi olin ensin vihainen mutta onneksi tulin olette ihanai ja niin vapaita, soitanko äidille että minut on naitu turvoksiin ja nauroi. Liisa käski Sarin syliini sanoi haluan nähdä läheltä kun kyrpä poraa sinua Sari istui kiljahtaen ja alkoi naida Liisa yritti suudella pyllyä ja kertoi kuinka tiukalla pillun huulet ovat ja hyväili kalua ja huulia sain nyt menemään melkein kokonaan Sari jo kiljui Liisa piti sievästi kalun juuresta kiinni tunsi kuinka sperma lähti pieneen pimpsaan lypsi sormella vielä varresta kaikki pilluun.
      Mentiin makkariin Sari oli välissä Liisa kysyi kadutko Sari nauroi kadun jos en pääse toista kertaa, nyt sain aina oikean orgasmin niin hurjasti niin hurjasti että.
      Seuraavana aamupäivänä Liisa laittoi ruokaa ja lautasia Sari laskeutu eteen huusi Liisalle teen sulle valmiiksi ja imi kalua, Liisa huusi ota sinä työnsin Sarin pöydälle ja panin sisään Liisa pyöri ympärillä nauroi on siinä syömistä tuli Sarin viereen ja pyllisti vaihdoin reikää Liisa oli tosi märkä Liisa alkoi imeä Sarin rintoja ja kääntyi nuolemaan pillua tunsin kuinka Liisa tykkäsi piilu jännityi välillä kunnolla vedin liisaa poispäin Sari laskeutui edestäpäin ja nuoli pillua kädet hyväili palleja samalla Liisa kostui lisää kasteli Sarin naaman kokonaan Kun Liisa sai piti pitää kiinni että ei losahda alas Sari piti kiinni sievästi ja nuoli koko ajan

    • Anonyymi

      Vaimo n vähän Bi- suuntautunut. Hänen työkaverin tytär Riikka tuli meille pyhäajaksi noin 25v. Naiset joi illanmittaan lonkeroa ja alkoivat humaltumaan, Tulivat saunasta vain pyyhe päällä ja istuivat olohuoneeseen. Riikan mennessä vessaan vaimo huokaili rakas haluaisitko nuorta Riikalla on ihanat rinnat ja tiukka pylly kaunis pillu ajaettiin toisten karvat. olisin halunnut nuolla mutta sain vähän kostuttaa sormea, Saanko vähän flirtailla? Riikka tuli saunasta ja istui Vaimoni Raijan viereen.
      Jonkin ajan päästä vaimo työnsi Riikan pääätä selkänojaa vasten nauroi ja sanoi katso Rami kun on seksikäs ja suukotti Riikkaa Riikka nauroi vaimosi on hullu mutta antoi suudella kaulaa, samalla Raija levitti Riikan jalkoja paljas pillu näkyi hyvin.
      Hyväili Riikan rintoja pyyhkeen päältä, Riikka nousi ja sanoi olet humalassa.
      Katseltiin elokuvaa Riikka istui välissä Raija nojasi Riikkaan ja oli väsynyt Raijan käsi nousi rinnalle ja paljasti sen Riikka katsoi minua näytin sormella Shyy, Riikasta näki että nautti nousin ja menin saunaan, istuin lauteilla Riikka huusi tulen pissalle. Avasi saunan oven kysyi onko Raija vähän naisiin päin sanoin on humalassa. Riikka katsoi kalua joka oli jo kovana jalkojen välissä Riikka laski pyyhkeen avasi jalkojani katsoi silmiin ja hyväili sievästi kuiskas haluan tämän imi kivasti syvälle ja nuollen nousi syliin halasi rajusti kun panin sisään kuiskas tiesin että tämä on ihana tunsin kuinka tiukka pillu puristi. Riikka antoi rinnat imettäviksi puristi päästä ja huokasi tulen hulluksi en kestä ja painoi kovaa kuiski tulee tule laskin sisään tuntui että Riikan halu ei lopu puristi niin kovaa,
      Siirryttiin olohuoneeseen siirrin vaimon makuuhuoneeseen, sanoin Riikalle vaimo ei laittanut sinulle sänkyä nukut maidän vieressä.
      Riikka oli vieressä, Raija mumisi jotain ja laittoi käden rinnalle Riikka katsoi minua Raija hieroi sievästi nousi ja suuteli rintoja hyväilin Riikkaa sievästi jalasta. Raija nousi ja suuteli vatsaa ja meni alaspäin Riikka puristi kävestä kun huulet koski häneen Riikka piti silmiä kiinni lantio vastasi kosketuksiin huokaili kovaa nosti käteni rinnalleen ja painoi muuyama liike rinnoilla ja tuli vapisi ihan kunnolla.
      Raija nousi vierelle ja nukahtivat.
      Melkein oli aamu kun heräsin Riikka imi kalua Raija oli vieressä kuiskas nyt saat oikein nuorta kuiskasi Riikalle nyt kalu on tosi suuri ja kova Riikka nousi päälle tunsin tiukan aukon ja kalu painui sisään Raija tuli selin rinnan päälle Riikka laski nännit Raijan suuhun ja nai ei mitenkään sievästi vaan huutaen lantio liikkui kun tunsi että tulen piti syvällä ja keinui laukesin niin että kipeää teki.
      Nukahdettiin vähäksi aikaa. Heräsin kun naiset puhui Riikka sanoi en uskaltas näin kavereiden kanssa haukkuisivat sitten lumpuksi ja lesboksi. Kuulin kun Riikka kuiskas haluaisin kokeilla ja laskeutu alas.
      Raija alkoi heti vapisemaan haarat oli tosi leviällä katsoi minua ja näytti mene, olin Riikan takana kiinteä pylly keinui kun nuoli Raijaa ohjasin sisään pillu oli liukas ja limainen nyt pääsin hyvin syvälle oli kuin neitsyttä olisin nainut koko ajan tuntui kireältä nostin Raijan lalat ylös silloin kirkui kunnolla laukesin siihen huumaan itsekkin.
      Riikka on käynyt useasti sen jälkeen viikonloppuja ollut molempien kanssa yhdessä ja erikseen.

    • Anonyymi

      Mä katsoin salaa kun vaimoani nai hänen pomonsa omassa kodin takkahuoneessa. Vaimo sai koko tunnin ajan mikä vanhempi mies sinisen voimalla pani. Välillä olkkarin sohvan nojalla vaimo antoi
      Kuin siinä ruotsalaisessa sex kuvassa pomo muisteli.
      Pomolla seisoi mut ei auennut.
      Sit vaimon lähti kotia mä kiihotti Leena runkkasin ja samalla imin pomon lasti hän laukesi suuhuni eka kertaa sain niin.
      Kotona oli hyvin kiimassa oleva vaimo jota nain ja joka sai hyvin. Muistan vielä aamuyölläkin kun vaimo unissaan alkoi vytkyä orgun voimassa.
      Suhde pomon kanssa loppui kun pomon emäntä sai tietää.
      Mut mun ja pomon sex harrastus on säilynyt yli kymmenen vuotta..

    Ketjusta on poistettu 79 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe