Nuoren naisen haluttomuus

nuorinainenvain

Olen nuori naisenalku. 18 vuotias. Elän vakituisessa parisuhteessa ja haluttomuus on aika paha ongelma. Kun ei ole mitään tietoa syystä mistä voi johtua. Pillerit jätin käytöstä vähäksi aikaa mutta ei auttanut, ei ole tauteja, eikä seksissäkään ole valittamista. Tuntuu vain että ei yksinkertasesti ole tarvetta harrastaa seksiä joka ilta eikä edes kerran kuukaudessa. Miehelle tämä on tietysti ongelma, koska hänelle kelpaisi koska tahansa. Rakkautta ja hellyyttä löytyy. Stressiä ei ole mikä vaikuttaisi.
Seksielämä ennen kyllä maistui, mutta mikä mättää nyt.

Apuja kaipailisin!

15

11838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ????

      älä huolehdi se halu tulee omalla ajallaan,
      eihän sitä voi päättää et nyt tekisi mieli jotain.

    • seksologi palstaa

      Siellä on paljon kysymyksiä ja vastauksia monenlaisiin ongelmiin seksin, ja ihmissuhteiden kanssa.
      Sieltä löydät varmasti vastauksia, vaihtoehtoja ongelmaasi.

    • samatäällä

      Hei
      Itselläni melkein sama tilanne. Poikaystäväni kanssa olen seurustellut kohta kolmisen vuotta ja pitkän ajan minä olen ollut haluton ja nyt seksi on jäänyt melkein kokonaan. Hellyyttä kyllä on mutta itse yhdyntää minä en vaan halua. Pillereitä olen vaihdellut ja nyt käytän rengasta, ei näistäkään siis mitään apua. Ehkäpä asiasta pitäisi keskustella jonkun lääkärin tms. kanssa. Minua ei haittaisi vaikka en enää ikinä haluaisi, mutta koska elän parisuhteessa, toinen osapuoli on otettava huomioon.

    • sama tilanne

      Tuo on nähtävästi ihan normaalia nuorella iällä pitkän seurustelun jälkeen. Itse aloitin seurustelemaan 15-vuotiaana, ja kun olimme olleet yhdessä n. 3-vuotta, omat haluni hyytyivät täysin. ei tehnyt mieli ollenkaan seksiä ja kokeilin kaikkea mahdollista pillereiden poisjättämistä myöten. Luulen että haluttomuus alkoi ns. ruokkia itseään ja koska sitä alkoi ajatella liikaa, tuli seksistä liian suorituskeskeistä.

      kun koko ajan huolestutti että saako miehen tarpeet tyydytettyä, ei todellakaan enää omia haluja ollut. Erosin silloisesta poikaystävästäni (en tosin seksin puutteen vuoksi), ja nyt 25-vuotiaana seksielämä kukoistaa ja välillä tuntuu että haluja on enemmän kuin miehelläni =).

      Pointtina siis että ei varmaan kannata hirveästi huolestua, kyllä ne halut sieltä takaisin tulevat, ei ainakaan auta miettiä asiaa koko ajan.

    • saara

      Samasta ongelmasta kärsin. Tosin niin, että harrastan seksiä miehen kanssa aina, jos hän haluaa. Varmaan lisää haluttomuutta, mutta olen vain sellainen. Olen nauttinut jopa näistä "pakollisista" seksihetkistä melko usein, mutta silti ahdistaa, kun tuntee vaativat hyväilyt ihollaan. Kuukautiset tuntuvat siunaukselta, kun ei tarvi viikkoon miettiä seksiä.

      • ghjklui

        Aika moni nainen tekee sen virheen, että harrastaa seksiä velvollisuudesta ja se tappaa lopulta seksihalut kokonaan. Kannattaa miettiä, että jos mies syyllistää naista haluttomuudesta, että pitäisikö mies laittaa suosiolla vaihtoon. Tällainen suhde ei ole kuin miehen tarpeiden tyydyttämistä.


    • tyttö 21-v.

      Mulla(kaan) ei valitettavasti ole ratkaisua tähän ongelmaan, vain myötätuntoa ja vastaavia kokemuksia.

      Mäkin aloin seurustella 15-vuotiaana, jolloin oltiin toistemme kimpussa koko ajan. Kivaa oli, enkä saanu tarpeekseni. Alotin pillerit sitten 16-v:nä ja siitä joku puoli vuotta eteenpäin, niin kaikki halut katos täysin.

      Pillerit lopetin siinä sitten muutaman vuoden päästä, mutta haluihin se ei oo vaikuttanu mitenkään. Erota ollaan jo ehditty, ja mulla on ollu muutamia lyhyempiä suhteita sen ensimmäisen pitkän (5 v.) suhteen jälkeen. Kaikissa näissä uusissa jutuissa alussa se mies on kiinnostanut myös seksuaalisesti, ja monet kerrat olen antanu ymmärtää, mutta en ymmärtäny antaa. Eli siis kaikki menee hyvin siihen asti, kun pitäis toteuttaa itse yhdyntä. Sitä en vaan jostain syystä halua. Ja kyllä ne muutkin halut on siitä viimestään sen kuukauden päästä kadonnut, osasyynä tosin saattaa olla se, että en halua tuottaa vastapuolelle joka kerta pettymystä, kun homma ei etenekään yhdyntään asti. Sillon on helpompi olla antamatta mitään toivoa yhdynnästä ollenkaan, niin välttyy kerjäämiseltä eikä tarvitse selitellä mitään "ei se susta johdu, mutta mua vaan...".

      Tuntuu kurjalta yrittää ettiä uutta poikaystävää, kun tiedän jo nyt, että tähän mun ongelmaan se juttu kuitenkin sitten jossain vaiheessa viimeistään kaatuu. Mutta tää on mulle kuitenkin sellanen hävettävä asia, että en tätä ihan ensimmäisenä mene sanomaan, varsinkaan uusille miespuolisille tuttavuuksille. Itseasiassa en ole kertonut tästä edes yhdellekään ystävälleni, vaikka kaikesta muusta heidän kanssaan puhunkin.

      Hmm, mistäköhän löytäisin miehen, joka ei myöskään tarvisi yhdyntää.. :)

      • haluton...

        luulin jo että olen ainoa tämän ongelman kanssa :)
        aloitin seksijutut ja pillerit tosi nuorena, 13-vuotiaana. seurustelin 3 vuotta pojan kanssa, harrastimme seksiä jopa 6 kertaa päivässä ja yhtäkkiä mulla ei enää ollut mitään mielenkiintoa. vaihdoin miestä, ja taas sama juttu. vaihdoin myös ehkäsymenetelmän renkaaseen. tää on niin tuskallista, ei vaan kertakaikkiaan voisi seksi vähempää kiinnostaa! tottakai poikaystäväni ajattelee että vika on hänessä. argh. ei paljon lohduta että kyllä ne halut sitten nelikymppisenä tulee... onkohan olemassa naisille jotain viagraa :D


    • miranne.-90

      minulla on juuri tätä samaa ongelmaa, paitsi että minulta löyettiin hetki aika sitten kondylooma ja se poistettiin ja pillereitä en käytä enää.. ei vain halut enään tunnu tulevan ja mies on aivan hukassa kun ei saa enää ja pelkää että pettäisin häntä kun minun ei tee mieli vaikka asia ei niin ole?

    • Onneton_

      Minullakin sama juttu... Aloitin e-pillereiden käyttö 14v ja vaihdoin Yazmin merkistä Yaz merkkiin ja nyt on ollut puolisen vuotta nuvaringi... Ja seksi ei voisi vähemmän kiinnostaa..! Olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä vajaat 4 vuotta ja alussa harrastettiin aktiivisti seksiä (niin kuin yleensä uudessa suhteessa), mutta noin puolitoista vuotta suhteemme alusta halut vähenivät ja nyt ovat hävineet miltei kokonaan. Tuntuu niin kurjalta kun tiedän että hän rakastaa minua ja pitää minua haluttavana. Kun hän luulee että vika on hänessä. Että en himoitse häntä. Enhän voi sanoa että en himoitsisi koska hän loukkaantuisi.
      Olen siis 20v nuori nainen ja poikaystäväni on 22v.
      On stressaavaa ajatella että "mitä tällä kertaa sanon kun hän haluaa seksiä?" Minulla on myös vatsavaivoja jotka määrittävät aika paljon mitä voin tehdä ja milloin syömisen jälkeen. Olen myös ollut masentunut ja viime keväällä olin Burn-outin partaalla lopputyön kanssa. Ajattelin että se menee ohi mutta nyt on uudet ongelmat; uusi opiskelupaikka, työ ja ajan riittäminen. Itkettää koko ajan kun tiedän että hän ansaitsee parempaa mutta kun en haluaisi millään jättää tämän muuten hyvän suhteen..Olemme erittäin läheisiä mutta kun emme kummatkaan ymmärrä tätä haluttomuutta!
      Olemme myös asuneet yhdessä kolmisen vuotta.
      Olen lukenut että naisen "sex-drive" on parhaimmillaan 30-40 vuotiaana ja miehen juuri 20-25 tai jotain vastaavaa.. Mutta enhän millään saa kultaani pysymään kanssani jos olemme harrastamatta seksiä kunnes olen 30v!!

      • sepetti

        ei ole sexdrive 30-40, päin vastoin.
        Mulla vaimolta hävis halut kun täytti 30.
        kiitos siitä. Nyt pitäis jotain keksiä tai kaali levii...


    • tätimies kertoo

      Nähtävästi haluat olla vain kaverisuhteessa miehesi kanssa. Ikävä kyllä hän haluaa myös seksielämän.

      Mikä siinä seksissä on aina niin hemmetin vaikeeta monille naisille. Tutustukaa seksuaalisuuteenne.

    • NäinMeillä

      "Mikä siinä seksissä on aina niin hemmetin vaikeeta monille naisille. Tutustukaa seksuaalisuuteenne."

      Luulen että se on se kontrollin tarve. Naiset ovat nykyään niin kauhean tunnollisen suorituskeskeisiä että eivät oikein osaa koskaan relata. Seksi kuitenkin edellyttäisi sellaista "aivot narikkaan" heittäytymistä jossa ei ajatella turhia vaan vain nautitaan ja annetaan nautintoa. Jos ei ole sinut itsensä kanssa ja on paineita vaikka ulkonäöstä yms. niin tuskin pystyy myöskään täysillä nauttimaan seksistä.
      Luulen että tuo usien kuultu 30-40 vuotiaiden naisten suurempi halukkuus tulee juuri paljolti siitä että on jo hyväksytty että ei olla nuoria ja huomattu että kukaan ei ole täydellinen joten voi hyvin olla sellainen kuin on.

    • Vanhassa vara

      Vaihda mies,niin halut palaa. Kolme työntöä/ kerta ja mies on tyhjentynyt, oli minun nykyisen tyttöystäväni ex:n miehisyyskunto. Tyttöystäväni luuli myös olevan vian hänessä kunnes tutustui minuun kokeneeppaan mieheen.

    • jjkOP

      vai iiiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      381
      3591
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      129
      2529
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      127
      1792
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1270
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1137
    6. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      50
      1125
    7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      162
      1104
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      63
      1074
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      908
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      50
      882
    Aihe