rapu ja rapu seksuaalisesti

rapurallaaa

Olen kohdannut rapunaisen joka tuntuu olevan uskomattoman monessa asiassa samalla aaltopituudella kanssani.Ravullahan on se tunnettu kuori jota ei saa auki kuin se oikea tai hyvä ystävä.Olen puhunut paljon tämän rapunaisen kanssa myös seksistä ja tuntuu että siinäkin olemme hyvin samalla aaltopituudella monessa asiassa.Vahvistuu se käsitys että ravut ovat rakkaansa kanssa todella erittäin intohimoisia seksissä ja haluvat sitä paljon.

Tuolla aiemmin joku sanoi että rapu olisi epäluotettava kumppani,tuohon on sanottava että minulla on aivan toisenlainen käsitys mitä rapuja olen seurannut.en usko mihinkään päivähoroskooppi juttuihin lainkaan juuri,mutta tunnettuani molempaa sukupuolta olevia rapuja niin yhtäläisyyksiä on häkellyttävän paljon.

yhtä kaikki, jos jollain on kokemuksia rapujen välisestä seksistä,nimenomaan suhteessa niin olisin halukas kuulemaan, että onko muilla sama käsitys siihen liittyvästä suuresta intohimosta.Että leiskuukos lujaa?

kertokaa myös kokeneet miten muuten ravut sopivat toisilleen,ainakin he ymmärtävät toistensa oikkuja hyvin ja huomaavat asioita toisesta liiankin helposti.

5

1520

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • -rapunainen-

   ....Ja seksi luistaa =).

   Olen hyvin intohimoinen nainen ja rapumieheni on oikea seksihullu. Sängyssä viihdymme erinomaisesti ja pidämme samanlaisista asioista.

   Ainoa suhteemme heikkous on miehelläni silloin tällöin esiintyvä mustasukkaisuus. Miespuoliset ystäväni aiheuttavat kriisinpoikasia, mutta minä en luovu ystävistäni, olkoon ne miehiä tai naisia.

   Ravut ovat uskollisia kumppanilleen. Ja minä olin myös "sinisilmäinen" ex-vesimieskumppanini pettämisille. Siinä oli oikea kaksinaamaisuuden ilmentymä. Pystyi valehtelemaan päin naamaa ilmekään värähtämättä. Vieläkin oksettaa ja aiheuttaa pahaa oloa. Terveisiä vaan sinne Iisalmeen Timolle =( .

   Eläköön ravut !!!!

   • rapurallaaa

    oli kyllä niin tyhjentävä vastaus että pitää oikein kittää ja vielä kun naisena tuon kerroit asioista,niin se vielä lisää käsitystä että ravuissa on sitä jotain suurta intohimoa.Tosin kyllä olemme kovia oikuttelemaan ja mustasukkaisia,mutta siitä viis.


  • 6969

   Todella! Yhteisiä vuosia on jo takana, mutta roihu ei ota sammuakseen. Ei ole moista tullut vastaan ja toiseen en rapuani vaihda! Kahdella ravulla menee lujaa myös vällyissä. Kerran kun sen kokee, ei muusta välitä.

   • rapumies 27

    juu voisin kuvitella itseni tyytyväiseksi suhteessa toisen ravun kans ku tunnen kuuluvani edellä kuvattuun... ja tuosta ominaisuudestani olen saanut jokaiselta pitempiaikaiselta kumppaniltani hyvin miellyttäviä kommentteja joidenkin kanssa on täytynyt pidätellä tuntemuksiani etten loukkaa... :)
    Ja väleissä olen kaikkien kanssa :)


   • krapukrapu
    rapumies 27 kirjoitti:

    juu voisin kuvitella itseni tyytyväiseksi suhteessa toisen ravun kans ku tunnen kuuluvani edellä kuvattuun... ja tuosta ominaisuudestani olen saanut jokaiselta pitempiaikaiselta kumppaniltani hyvin miellyttäviä kommentteja joidenkin kanssa on täytynyt pidätellä tuntemuksiani etten loukkaa... :)
    Ja väleissä olen kaikkien kanssa :)

    Olen rapunainen ja suhde rapumieheen kestänyt liki 20 v. Kyllähän se nuorena se seksipuoli oli kiihkeää mutta nykyään ei.Yllättävääkö, että se onkin mies jota ei kiinnosta.Muutenkaan en plussaa antaisi.Rapunainen onnellisempi ehkä jonkun toisen kanssa.Tiedän toisenkin vastaavan parin ja siellä samanlaisia tuntemuksia.Miten mistään mitään tulee kun molemmat kiipeää perse edellä puuhun ja taistelee reviiristään.Pikkuhiljaa olen vakuuttunut että on aika muuttaa pois,helppoa se ei ole mutta pakko tehdä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1623
  2. 44
   983
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   938
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   919
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   869
  6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   58
   854
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   43
   806
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   775
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   742
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   55
   736
  Aihe