Vihaan elämää

suru silmä

Vihaan eläääni päivä päivältä enemmän,jopa pelottavan paljon.
Oli pakko kirjoittaa ja kertoa tuskasta ja vihasta mitä tunnen lähes kaikkea kohtaan.
Lääkityksenä minulla on seroguel joka ei auta yhtään,joskus vähän väsyttää
Ainut asia josta vielä nautin on työ.tosin sitäkää ei tällä hetkellä ole.
Olen aina ollut äkkipikainen ja epävakaa persoona,mut nyt tilanne on hankala.
En pysty hallitsemaan itseäni,tekisi mieli repä hiukset päästä.
Olen ollut masaennuksen takia laitoshoidossa viikkoja,mutta aina palaan samaaan tilanteeseen.
Pelkään et pilaan monen ihmisen elämän,mutta mitä minä teen...
Mielenterveystoimistossa en jaksa rampata samaa lässytystä kuuntelemassa.
On tunne et teen jotai hirveää,kun en enää hallitse itseäni.
Auttakaa..

34

9112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käynnit

      Kenenkä juttusilla käyt mielenterveystoimistossa,itse joskus kun olin masentunut niin kävin juttelemassa psykologin kanssa kerran viikossa niin siitä oli apua mutta sitten keskustelut siirtyi sairaanhoitajan kanssa niin ero on kuin yöllä ja päivällä,en väheksy sairaanhoitajan työtä mutta psylogilla on enemmän terapeuttinen asenne mistä on hyötyä.

    • Havisis

      Jos teillä ei ole mitään menetettävää kuten perhettä, töytä tai suhteita johonkin henkilöön niin vetäkää jokin päivä vapaalle. Laittakaa itsellenne jotkut rennot vaatteet kammatkaa hiuksenne hyvin (tai no muodikkaasti) ja menkää johonkin baariin. Ottakaa pari drinkkiä ja puhukaa täysin tuntemattomille ihmisille. Tanssikaa vaikkette osaisi tanssia. On hyvä joskus vaihtaa vapaalle ja olla ajattelematta seurauksia.

    • mejuu

      Sinua rakastetaan sinusta välitetään vaikka tällä hetkellä et jaksa tälläistä "lässytystä"kuunella .Kirjoittelen kokemuksen rintaäänellä sillä olen kokenut ja maistanut masennuksenlähteestä ja tiedän se vesi on sellaista joka saa kaiken näyttämään synkältä.

      Usko rakas ystävä että tulee päivä jolloin kiität näistäkin kokemuksista sillä hyvinä päivinä ymmärrät miksi räsymatossa on tummat raidat ,aivan oikein ....juuri siksi että näkisit kirkkaat värit selkeämmin.

      "särkyneelle on puhuttava hiljaa ,sanoin jotka eivät lyö" yhdessä laulussa on tälläiset sanat ,eikö olekkin totta että monet sanat heikkona hetkinä tuntuvat kovilta ja kokee että sanoja piiskaa yhä enemmän .

      Emme ole mitään koneita ,väsähdämme jokainen ,Toiset ovat vahvempia eivätkä tarvi "remonttia" vaan hetken levähdettyään ja tankattuaan jaksavat porskutella eteenpäin.
      Ajatteleppas autojakin tiellä ,eikö nekin usein tarvitse huoltoa ,eikö ihminen sitten?

      Lepää rauhassa ja mieti elämän tarkoitusta ?Eikös nyt Jouluna kaikunut että sinullekkin on syntynyt vapahtaja .Itse olen löytänyt elämäni tarkoituksen kun ymmärsin Jeesuksen sanat "MINÄ OLEN TIE TOTUUS JA ELÄMÄ"

      Muistan rukouksin sinua

      • koettu

        Masentuneelle ei kannata alkaa Jeesuksesta puhumaan mitään, se vaan pahentaa olotilaa


    • Yksinäinen_Poeka

      olen aloittajan kanssa samaa mieltä.. mullakin on sellaisia päiviä useasti että vihaan elämää päivä päivältä enemmän... mä en oikein nauti mistään ku ei oo töitä eikä oikein muutakaan.. mulla on lääkitys ihan ok ja mielenterveystoimistossa on mun mielestä hyvä käydä, koska olen itse huomannut että siitä on apua.... mutta jaksamisia kaikille ja kaikesta huolimatta onnellista uutta vuotta!

    • Kokemusta on...

      Ota itseäsi niskasta kiinni, alat vaikka urheileen tai hommaat jonku kivan harrastuksen missä tapaat uusia ihmisiä, kummasti alkaa piristämään pelkkä ajatuskin, ajattele asiat positiivisesti se on avain uuteen huomiseen!.

      usko minua, kokemusta piisaa ja lääke toimii 100%.

      • jaksa.

        lähteä edes ulos,edes pukea vaatteita päälleen,ja viellä vähemmän tavata ketään.


      • Depression7
        jaksa. kirjoitti:

        lähteä edes ulos,edes pukea vaatteita päälleen,ja viellä vähemmän tavata ketään.

        Tänään pakotin itseni saunaan toisen masentuneen kaveriksi. Eka kertaa oltiin "me tytöt" kahdestaan ja yllätys oli,mitä kaikkea hänkin jännittää ja pelkää. Luvattiin mennä toistekin saunomaan ja vaikkapa kävelemäänkin.

        Toisen masentuneen kans tuntee olevansa "kotona" ei tartte selitellä.


    • LUPAUS > ?

      ? "VIHAN HEDELMÄT" ? > viha, ahdistus, masennus, unettomuus, eristäytyminen, ihmis arka, puhumaton(ei saa sanaa suusta, eikä mistään).

      Lupaus ITSELLE > Haen apua, niin kauvan että olen taas terve? > vertaistuki, psykoloki, KUNTOUTUSKURSSIT YM, KAUTTA

    • mögge

      masenukselle,ahdistukselle,paniikkihäiriöille voikin löytyä piilevä syy kuten kilpirauhasen vajaatoiminta,myös lisämunuaisten vajaatoiminta(myös liikatoiminnat)voivat tehdä käsittämättömiä psyykkisiä vaivoja joita ei tajuta edes mielenterveystoimistossa saati mielisairaalassa tutkia vaikka siellä makaisi kuinka kauan parantumatta.se on itse tajuttava oireittensa perusteella netistä etsiä mitä sairastaa ja pyytää tutkimuksia!!!
      minua pidettiin sairaana 10vuotta ennenkuin uskottiin että mielisairauteni olikin kilpirauhasen vajaatoiminta yhdisteettynä lisämunuaisten vajaatoimintaan!!!
      ammattitaidotonta paskalääkäriväkeä suomessa paikasta toiseen kaikki ovat mukamas hulluja!!!
      on myös muita elimellisiä sairauksia ja vitamiinien vakavia puutostiloja b-12vitm.joka tekee hulluuden oireita.näitä ei koskaan tutkita ellei itse pyydä ja jankuta punaiseksi asti..

    • Niin, niin

      Elämä on. Vittumainen persereikä.

      • Niin, niin

        Siis vittumainen pérséréikä.


      • Anonyymi

        On.


      • Anonyymi
        Niin, niin kirjoitti:

        Siis vittumainen pérséréikä.

        Ei kun \| í ī ī ù /\/\ á | |\| ə |\| |> ĕ ŕ ş è ř ė ï |< ã


    • Masisäiti

      Mä olen elämääni väsynyt yh äiti.
      Lapsia on 4,joista 1 jo aikuinen ja itsekin äiti.
      Mä en vaan jaksa, olen jotenki sekasin.
      Käyn kyll mt toimistossa juttelemassa.
      En tiedä. mitä tässä tekis.

      Päivä kerrallaan.

    • Jaksamisia Masisäiti

      Toivoa Sinulle Masisäiti! Toivottavasti olet vielä hengissä!

    • onneaetsimässä

      mullakin on paha olla. tosi paha olla. kaikki alko noin 6 vuotta sitten, ja tää vaan jatkuu. ei lopu. kaikki sanoo et: kyllä se vielä siitä. mut en kyllä jaksa enää uskoa tota. se olo ei lähde pois vaikka tekis mitä! toisille auttaa hoidot ja lääkkeet, terapiat yms. mä oon käynyt ne kaikki läpi ja mikään ei auta, ja kyse ei ole siitä ettenkö haluais "parantua" masennkuksesta, koska mä haluan, haluun sitä enemmän ku mitään. kaikista hassuinta tässä on se, ettei mulla ole "syytä" tähän. mulla on kaikki hyvin. koti ja perhe yms. mä vaan vihaan mun elämää ja mä vihaan itteäni.

      • haistap-a-s-k-aminä

        Sama elämää vihaavat asenne täällä. Olen onnellinen viihteellä, mutta en pääse kuin harvoin kunnolla viihteelle. Mulla on koululainen 7v, joka ei suostu menemään mummolaan. Mies on ihan perseestä: ajattelee vaan joko kalastusta tai töitä. Ei mitään lämpöä meidän kesken just siks, että ei pääse enää viihteelle


    • eienäänuori

      Minä en puhu aloittajalle Jumalasta mutta puhun Jumalalle sinusta. Kyllä sinunkin elämässä on tarkoitus, et ole turhaan täällä. Elämääsi voi tulla vielä juju ja iloa!

    • Miksi meidän pitäisi sinua auttaa? Sanot itse, ettet jaksa käydä "mielenterveystoimistossa", jolla tarkoitat varmaankin valtion terveydenhuoltoa. Voisit miettiä syitä tälle. Miksi et ole valmis hakemaan apua sieltä?

      • Sanoit, että he "lässyttävät samaa paskaa aina". Oletko itse asiassa miettinyt, mitä he sinulle sanovat? Turhaan he eivät asioista puhu... On sinun kontollasi ottaa apu vastaan, kun sitä tarjotaan.


      • Anteeksi sitaattivirheestä. Sanoit oikeasti "Mielenterveystoimistossa en jaksa rampata samaa lässytystä kuuntelemassa".


    • Autan vielä sen verran että jos valtiollinen "sielunhoito" tympii niin käy juttelemassa pastorille, seurakunnalle. Heilläkin on keinoja auttaa näissä asioissa. :) Kaikkea hyvää

      • Anonyymi

        Soita imaamille.


    • Taken.My.Sight

      Jumalasuhteessa on se ulottuvuus, että vihatessa elämää elämä on Jumala. Sitä vihatessa sille puhuu, ehkä sen voi kokea myös puhuvan sitten itselle jotenkin.

      Vihaan itsekin elämää, usein ja koko ajan.

      Ylistykset kaikille elämän vihaajille! ;)

    • Anonyymi

      Huoran perseestä olen syntynyt tänne vain henkisesti kärsimään

    • Anonyymi

      Onko mielenterveysongelmille muuta parannuskeinoa kuin niiden illusorisen rakenteen ymmärtäminen? Voiko mielen ongelmia parantaa lopullisessa mielessä? Sairauksista voidaan toki saada tietoa ja ymmärrystä mutta olemme silti hermoston ja aivojen haavoittuvuuteen sidottuja.

      Mielenterveyden häiriöiden oireita voidaan tietysti lieventää myös lääkkeillä joilla manipuloidaan aivojen välittäjäaineita.

      Ihminen käsittää maailman sanojen kautta. Annamme hermosolujen impulsseille sanallisia merkityksiä.

      Aivot muokkaavat kehossa koetut aistikokemukset sanoiksi

      Omia tuntemuksiaan ja ajatuksiaan voi tarkkailla kolmannesta persoonasta jolloinka niihin saa objektiivisen ikäänkuin ulkopuilisen henkilön näkökulman mikä voi auttaa näkemään sisäisen kokemuksen jatkuvasti muuttuvan hologrammimaisen rakenteen

    • Anonyymi

      Ite oon alannu vihaan itteeni kun mua syytetään joka asiasta ja mua ei ikinä uskota. Oon alkanu miettimään että mitä jos vika ei oo muissa vaan mussa. Mulla olis kyl iso halu auttaa mut en voi. Sori.

    • Anonyymi

      Ite vihannut elämääni lähes aina. Viimeset 13 vuotta on ollut käytännössä pelkkää paskaa. En ole onnistunut oikein missään kunnolla ja mulla on aivan uskomattoman huono tuuri ollut aina. Oon kohta 30 ja mun nuoruus on mennyt kokonaan hukkaan. Oon varsinkin nykyään itseni kanssa ihan helvetin yksin. Oon muuttanut uuteen paikkakuntaan ja mulla ei ole täällä ketään. Parisuhde, joku enkeli pelastais mut, mutta koen että mua ei kukaan huoli. En pysty itse tutustumaan ihmisiin vaikka haluaisin, koska mulla eiole mitään itsevarmuutta.. Oon menossa kohti totaalista tuhoa, ja toivo häviää päivä päivältä.

      • Anonyymi

        Taitaapi kolmenkympin kriisi painaa päälle mutta tuo on ihan tuttua juttua monellakin ja menee onneks ohi. Aina on toivoa vaikka itse ei sitä näe kun sitä ajattelee asioita hyvin kapea alaisesti. Olisko sielä uudella paikkakunnalla uusi alku, mieti mikä sinua kiinnostaisi ja ota jokin tavoite mitä kohti edetä. Elämän vihaamisesta tulee vain onnettomaksi ja katkeraksi eikä se tie vie mihinkään. Elämän muutokseen avain olet sinä itse, siispä hyväksy itsesi sinussa on paljon hyvää.


    • Anonyymi

      Olen alkanut eristäytyä ystävistä ja nyt tuntuu että kukaan ei tunne mua ... AAAARGH!

    • Anonyymi

      Taas jotkut vajukit ränkkäs vessan oven kahvaa.

    • Anonyymi

      Nukutko tarpeeksi

    • Anonyymi

      Lääkäriin ja vaihda lääkitystä ..melatoniini nukkumaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe