PIXMANIA yhteystiedot Suomessa?

pixm

Tietääkö joku miten saa yhteyttä Pixmaniaan että voisi tiedustella/varmistaa teknisiä asioita ennen tilausta. Sähköpostios? Puh? fax?

11

3746

  Vastaukset

  • Jos lueskelet hiukan tällä ja monella muullakin palstalla käytyjä Pixmania-keskusteluja, huomaat että firman "asiakaspalveluun" on jokseenkin mahdoton saada yhteyttä.

   Ja vaikket tätä kysynytkään, niin sanonpahan silti: en suosittele ko. yrityksen kanssa asiointia.

  • Kyseessä on ranskalainen firma. Sillä ei ole toimintaa Suomessa. Kaupparekisteristä ei löydy kyseisen nimistä toiminimeä. Pixmania myy tuotteitaan myös Suomeen. Käyttöohjeet saa ranskaksi, ei suomeksi. Suomen kuluttajalainsäädäntö ei koske Pixmanialta ostettuja tuotteita.

   Kannattaa miettiä, onko pieni hintaero riskin arvoinen. Itse en ainakaan hirviäisi ostaa ko. firmalta. Sitäpaitsi monet Pixmanian myymät tuotteet ovat selvästi kalliimpia kuin suomalaisissa nettikaupoissa.

   • >Suomen kuluttajalainsäädäntö ei koske Pixmanialta ostettuja tuotteita.

    Koska markkinoivat suomeksi suomalaisille niin kuluttajalait koskevat heitäkin.
    Eri asia on että he eivät NOUDATA lakia. Sellaisille tahoille on ihan oma nimityksensä, jotka eivät noudata lakia.
    Kyseessä on lisäksi yritysrypäs, jonka eri osat ovat eri maissa. Pixmania on vain yksi osa, joka ilmeisesti hoitaa mainontaa.


   • laki Pixmaniaakin kirjoitti:

    >Suomen kuluttajalainsäädäntö ei koske Pixmanialta ostettuja tuotteita.

    Koska markkinoivat suomeksi suomalaisille niin kuluttajalait koskevat heitäkin.
    Eri asia on että he eivät NOUDATA lakia. Sellaisille tahoille on ihan oma nimityksensä, jotka eivät noudata lakia.
    Kyseessä on lisäksi yritysrypäs, jonka eri osat ovat eri maissa. Pixmania on vain yksi osa, joka ilmeisesti hoitaa mainontaa.

    Pixmania on EU-kuluttajasuojan, muttei suomalaisen kuluttajalainsäädännön piirissä. Rajan ylittävän kaupan riidat hoitaa EU-kuluttajavirasto:

    http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/ecc/

    ECC:n kautta voi valittaa vain jos reklamaatio on tehty kirjallisena. Pixmanialla ei ole postiosoitetta, joten reklamointi kirjallisesti on mahdotonta (tuotteet lähettää Fotovista).

    EU:n ulkopuolelta ostettaessa oikeussuojakeinoja ei ole, vaan jää kuluttajan itsensa hoidettavaksi. Joillain mailla on kuluttajaviranomainen, mutta asiointi Suomesta käsin ei välttämättä ole helppoa.


   • Ostin Sigman objektiivin onnistuneesti Pixmanilta.


   • Eli löytyy ihan etusivulta linkin "yhteystiedot" takaa.


   • yhteys tietoja..ihan mitään sanomaton sivu yksi puhelin numero ja mistä voi tilata....ei mitään muuta!!


  • No oli tosiaan paskaa koko laatikollinen Pix Manialta!

   Ostin valvontakameran, jonka piti tallentaa ja olla laadukas... Kissan paskat!

   Laite tuli viikon odotuksen jälkeen ja maksoin pankkini kautta laskun, jotta saisin valvontakamerani. Kun kotona kokeilimme sitä, se ei toiminut lainkaan... tai juu, tuli jotain viivoja kauhea määrä tv ruudulle ja ei muuta... Järkevää kuvaa ei siitä lähtenyt irti vaikka kuinka rukoili...

   Soitin asiakaspalveluun... Sieltä vastasi joku englantia murtaen... Kysyin, eikö teillä kukaan puhu suomea? Vastaus oli että kyllä hänen työkaverinsa... Hän puhelimessa tivasi jotain... johon vastasin tosi huonolla englannin kielellä että en osaa niin paljoa englantia että pystyisin selvittämään asian... johon tämä puhelimessa sanoi että voinko odottaa hetken... Kyllä, vastasin... sitten tuli muutamien sekunttien hiljaisuus ja sen jälkeen hän kysyi että voiko hänen kolleegansa soittaa minulle että selvittää asian sitten... No kävihän se... joten annoin puhelin numeroni...

   Katotaa ny, saanko koskaan auki 200 euroani pois... soittoa odotellessa voi tulla aika pitkäksi...

   Vituttaa kun en tullut lukeneeksi ennen tilausta, minkälainen on Pix Mania...

  • Olen tässä viimeaikoina vähän asioita tilaillut monilta nettisivuilta ja pixmania oli yksi niistä kaikissa on asiat mennyt aivan mainiosti silti satun näkemään paljon haukkuja niitä sivuja kohtaan. Yleensä kun ostetaan jotain tuotetta luetaan kyseisestä tuotteesta arvosteluja eikä luoteta vain sivun antamiin tietoihin tietenkään, yleensä jos tuote on huono niin ihan sama mistä sen tilaat se on huono. Siispä yleensä kannattaa ottaa selvää tuotteista ja tilata tuotteita jotka ovat oikeasti hyviä. Pixmaniastakin sai aivan täydelliset monster cable studio kuulokkeet joiden äänen laatu on aivan mahtava verrattuna muihin kuulokkeihin niinkuin niitten pitäisikin olla. :) Jos teillä on jotain ongelmia te ette vain osaa.

  • Ihan paska nettikauppa älkää ostako yhtään mitään sieltä.
   Tavara tulee jos tulee, siitä ei ole mitää takuita. Jos perut kaupan sen takia että et ole saanut tilaamaasi tavaraa kuukaudessa, odottelet rahojasi ehkä kuukauden ehkä kaksi. Ehkä saat rahasi ehkä et. ihan herran haltuun koko touhu. Itse anna poliisin hoitaan omat rahojen palautukset.

   ÄLKÄÄ OSTAKO PIXMANILTA MITÄÄN; ETTE PAHOITA MIELTÄNNE !!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   335
   4392
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2644
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   331
   1236