Sauli Niinistö

jännä juttu

Kun puhutaan Neitsyestä, niin aina joku vetää Sauli Niinistön mukaan juttuu. Sauli Niinistö ei ole OIKEA NEITSYT!

Paavo Väyrynen kyllä on aito NEITSYT, jonka huomaa helposti. Mutta miksi ihmeessä joku Niinistö mainitaan kun neitsyestä puhutaan, 24.8. syntynyt ei ole OIKEA AITO NEITSYT toisin kuin ihminen joka on syntynyt esim 2.9.

Sauli on vielä täysin LEIJONA, näkee sen jo tyylistäänkin. Kyllä syyskuussa syntynyt ihminen on oikea Neitsyt, ei nuo 24.8. syntyneet ole tosi-Neitsyitä.

Ensinnäkin neitsyen kuvaus ei tue millään lailla Sauli Niinistöä, ei sitten tippaakaan. Miksi siis tämä väärinkäsitys mediassa?

Ihmettelen. Mun tuttava synt 15.9. on tosi Neitsyt hyvin tyypillinen neitsyt. Kyllä tunnen erään 24.8. syntyneen, mutta ero näiden kahden ihmisen välillä on ku yö ja päivä.

15

2728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missukka

      Lehdissä olevissa horoskoopeissahan kaikki kolme menee neitsyen aikavälin sisään. Siksi tämä väärinkäsitys mediassa. Minun netistä poimiman uuden horoskooppikartan mukaan kaikki kolme ovat kuitenkin aurinkomerkiltään leijonia. Lehdistö ei ole kysynyt URSA:n mielipidettä asiaan..

      "totutut päivämäärät merkki uusi tilanne
      23.7. - 22.8. leijona 11.8. - 16.9.
      23.8. - 22.9. neitsyt 17.9. - 30.10."

    • se Niinistön planttu

      ei tiedä mistään mitään! Aika tyhmä jätkä!

      • tiedoksi

        Ainut järki jätkä pääkallopaikalla on Niinistön Sale, ettäs tiedät!!!


    • opetelkaa astrologiaa

      eikä tyhjänpäiväisiä lehtihoroskooppeja. Sauli on juuri niinkuin neitsyestä sanotaan: pidättyväinen työnarkomaani, vähän kuivakas, totinen, ei näytä tunteitaan. Ei todellakaan leijonamainen! haloo!

    • xzcxcxz

      kertoo myös paljon. se on aika yksilöllistä tuoki mitä kerroit, toiset sinä päivänä syntyneet voi olla tosi neitsyitä kun taas toiset ei.

      riippuu siis paljon siitä nousu merkistäki ja kuu merkistä. se niinistöki saattaa olla joku nouseva leijona tai jotai.

    • no_mercy

      "Niinistö sanelee ja ostaa tekstit lehtien palstoille "yksi hyvää kymmenen kaunista ja yksitoista epätodellista" Naurettavaa taas nähdä viikonlopun roskaisissa iltapäivälehdissä Niinistön mainossloganeja "ykkönen" ja "ylivoimainen" kansalaiset älkää erehtykö edellisiin ne ovat pelkkää Niinistön omaa mainosta jotka maksaa Kokoomus. Totuus kuullaan kansalta ja totuudeksi Niinistön suosiosta ja kyvystä presidentin viran hoitamiseksi kansa antaa arvosanan "huono" ja "vaihtakaa" presidentti". Tämän edellisen konkretisointiin riittää fakta ja näyttö viimeisistä kolmeta itsenäisyyspäivän mielenosoituksista joita vastaavia ei ole ollut koko Suomen presidenttien historian. Miksi kansa mellakoi ja itsenäisyyspäivänä? huvistako? ei ei ei...
      Yksinkertaisesti kansa osaa jo käyttää omia aivoja eikä olla johdateltavissa, kansa ymmärtää että Niinistön äänestäminen oli suuri virhe. Älkää antako virheen enää toistua joten älkää äänestäkö enää Niinistöä. Parempia vaihtoehtoja presidentiksi on pitkä lista sellaisia jotka hallitsevat idän ja lännen, ja ovat ihmisiä niinkuin Urho Kekkonen oli.... vaihtoehtoja siis löytyy esim Väyrynen,Aho,Haavisto,Halonen,Ahtisaari..
      Niinistö on sotkenut tarkoituksellisesti ulkomaanpolitiikkaa, EU-petoksellaan aiheuttanut idänkaupan kylmenemiset vahingot Suomelle vähintään 5 miljardin vuositasoa, Lännen suhteen hölmöili itsensä Pentagonin sulkulistalle keväällä 2015 ja jenkit eivät enää mielellään tee kauppaa sellaisen Suomen kanssa jonka presidenttinä on kävelevä hörhö Kauppatorilta.
      Niinistö masinoi mielipidekyselyitä,gallupeja ja lehtien kirjoituksia ne kaikki vääristää omaksi mieleisekseen, lehdet kirjoittavat ja painavat mainosta minkä ukko haluaa. Älkää menkö enää Niinistön lankaan, inernetin aikakautena ihmiset osaavat jo käyttää viimein omia aivojaan.
      Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon imagoaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys. Ulkomaat nauraa jo riittävästi että onko Niinistö taas liikkeellä tyttärensä kanssa kun hupi pariskunta Haukio Niinistö käsi kynkkää.
      Sauli Niinistö ei ansaitse enää toista kautta presidenttinä joten älkää ihmeessä enää äänestäkö häntä uudestaan!!!"

      Narsisti-Niinistölle ei edes oma äiti merkinnyt mitään http://keskustelu.suomi24.fi/t/14030691/suomen-kristityt-huomio!!!

      • Anonyymi

        Sairasta, kateellista kommentointia…


    • fwefewf

      Yksi hourupää profetoi radiossa Perttu häkkisen ohjelmassa,että Sauli Niinistö eroaa presidentin virasta.Koska Venäjä valloittaa Suomen vuonna 2017.Ja tilalle eduskunta valitsee tosi uskovaisen miehen.

    • poikkeusvaalit2017

      SUOMEN KANSALAISET !!!

      Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen! Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!

      1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

      2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.

      Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien Suomalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan

      http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

      3. Konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

      4. salasuhde pikkutyttöön. http://www.jenni-haukio.blogspot.fi/

      Tiesittekö että Niinistö oli kastamassa vaimonsa nimeä kun tämä syntyi, toisin sanoen Haukio on Niinistön kummilapsi.

      5. Niinistön kieroutuneet suhteet naisiin ensimmäisessä avioliitossaan aiheutti vaimolleen tahallista henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö, todistajien sanat puhukoon omaa karua kieltään.

      6. Ei myös elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman lahjan elämän merkinnyt Niinistölle mitään. Niinistö pisti juhlaksi äitinsä menehtyessä. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi päästää sellaista naurua ja hyväntuulisuutta kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.

      http://niinistosauli.blogspot.fi/2015/04/kunnioita-isaasi-ja-aitiasi.html

      Näin paljon Sauli Niinistö kunnioittaa siis ihmiselämää ihmiset ovat hänelle pelkkää materiaa!.

      7. Niinistön ja nykyisen puolison Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta. Äidiksi tuleminen on jokaisen naisen suurin unelma. Joka muuta väittää valehtelee! Katala Niinistö riistää tämän unelman Jenni Haukiolta, hyvin itsekästä! Yli 60-vuotiaiden miesten siittämät lapset eivät synny tähän maailmaan normaaleina elleivät kuole jo kohtuun. European Journal of Epidemiology –lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan vanhojen isien lasten kuolemat liittyivät usein synnynnäisiin vikoihin, kuten sydämen ja selkärangan epämuodostumiin, mikä lisäsi pikkulapsikuolleisuutta. Jo aikaisemmin on tiedetty, että vanhemmalla iällä isäksi tulevilla on neljä kertaa suurentunut riski saada Down-lapsi, ja että yleensäkin sperman laatu heikkenee iän myötä. Tutkijat uskovat, että syy lapsen sairauksiin piilee vanhenevan isän laadultaan heikkenevässä spermassa."

      http://mvlehti.net/2015/12/08/millainen-mies-katsoo-vieresta-etta-vieras-ei-suostu-kattelemaan-miehen-vaimoa/

      8. Sumuttaa Yle-Kokoomuksen kanssa suomalaisia minkä kerkeää.

      https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1686327158281481/?type=3

      9. Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Todellisuudessa oli islamisoittamassa Suomea vielä viime syksynä, kannat ja mielipiteet vaihtuvat sitä mukaa kun vaihtaa alushousujaan, mielistelee ja peruu sanomisiaan kuten 03.02. ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä. Miehen henkinen epävakaus ja epärehellisyys jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.

      http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

      10. Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen valtionpetokseen jos häntä äänestää uudestaan ja hänet vahingossa valitaan hänelle äänestäjät antaisivat uuden syytesuojan taas seuraavalle kuudelle vuodelle. Näin ei saa olla.

      Sauli Niinistö on romuttanut täydellisesti Suomen presidentin uskottavuuden ajaen presidentin valtaoikeudet minimiin. Oman aikansa Uuno Turhapuro vetää vielä uimaan puolisonsakin tärvelemään täydellisesti presidentin statuksen, jonkinlaista siveellisyyttä olisi toivonut Jenni Haukiolta sillä presidentin puolison tehtävä ei ole toimia esimerkiksi seksiobjektina.

      http://www.voice.fi/pop/viihde/jenni-haukio-sai-lahjaksi-seksisukat-katso-43481

      Suomalainen, älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!!

    • joukon_ohjeet

      Teema: Älä äänestä enää presidenttien historian epäonnistunuita presidenttiä Sauli Niinistöä

      4.käsky

      Kunnioita isääsi ja äitiäsi.

      Jumalan tahto on, että jokaisella lapsella on isä ja äiti. Heille kuuluu erityinen arvo ja kunnioitus siksi, että he ovat vanhempiamme.

      Vanhempien tehtävänä on suojella lasta huolehtimalla hänen hyvinvoinnistaan ja kasvatuksestaan. Heidän tulee ohjata häntä tuntemaan Jumala ja rakastamaan lähimmäistään. Lapsella puolestaan on tarve ja oikeus voida kunnioittaa vanhempiaan. Vaikka vanhemmat toivovat lapsilleen hyvää, heidän sanansa ja tekonsa saattavat silti olla rakkaudettomia ja vääriä. Silloinkin,kun päätämme tehdä vastoin vanhempien tahtoa, meidän on kuunneltava ja arvostettava heitä. Käsky velvoittaa myös aikuisia kunnioittamaan vanhempiaan ja pitämään heistä huolta.

      Yhteiskunnassa julkinen vallankäyttö on uskottu esivallalle. Senvelvollisuutena on suojella kaikkia kansalaisia ja huolehtia oikeuden toteutumisesta. Hyvä esivalta on Jumalan parhaita lahjoja. Uskollisuus Jumalalle on kuitenkin tärkeämpää kuin ihmisten totteleminen. Kun kunnioitamme niitä, joille on uskottu hallitsemisen tehtävä, osoitamme luottavamme Jumalan huolenpitoon. Jumala lupaa, että tästä seuraa hyvää myös itsellemme.

      Kuule isääsi, jolta olet saanut elämän, älä halveksi äitiäsi, kun hän on vanha. (Sananl. 23:22)

      Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaisia Herraa totellen, sillä se on oikein. ”Kunnioita isääsi ja äitiäsi” on ensimmäinen käsky, johon liittyy lupaus: ”jotta menestyisit ja eläisit kauan maan päällä”. Ja te isät, älkää herättäkö lapsissanne vihaa, vaan kasvattakaa ja ojentakaa heitä Herran tahdon mukaan. (Ef. 6:1–4)

      http://niinistosauli.blogspot.fi/2015/04/kunnioita-isaasi-ja-aitiasi.html


      "Äidiksi tuleminen on jokaisen naisen suurin unelma. Joka muuta väittää valehtelee! Sauli Niinistö riistää tämän unelman Jenni Haukiolta, hyvin itsekästä! Jenni Haukio on Sauli Niinistön kummilapsi, luitte aivan oikein. Niinistö oli kastamassa Jennille nimeä kun tämä syntyi. Parin ikäero on niin huomattava.

      "Tänä päivänä Niinistö estää katalasti nykyisen puolisonsa ja siis kummilapsensa onnen yhden tärkeimmistä naiselle kuuluvista lahjoista nimittäin kunnian olla äiti!"

      "Vanha isä on riski. Isäksi ei ehkä kannata ryhtyä enää vanhoilla päivillä, yli 60-vuotiaana lapsen saaneiden isien lapset kuolevat saavuttamatta aikuisikää kaksi kertaa todennäköisemmin kuin nuorempien isien lapset, tuoreessa tutkimuksessa väitetään."

      "European Journal of Epidemiology –lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan vanhojen isien lasten kuolemat liittyivät usein synnynnäisiin vikoihin, kuten sydämen ja selkärangan epämuodostumiin, mikä lisäsi vauvakuolleisuutta."

      "jo aikaisemmin on tiedetty, että vanhemmalla iällä isäksi tulevilla on neljä kertaa suurentunut riski saada Down-lapsi."

      https://www.facebook.com/Älä-äänestä-enää-Sauli-Niinistöä-1606003069647224/

    • vanhasmattipressax

      Suomen etu on ÄLÄ ÄÄNESTÄ ENÄÄ NIINISTÖÄ!!!

      Tiesitkö tämän Sauli Niinistön taustoista?

      Lue ihmeessä ja katso:

      http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

    • vakaus

      Kuka uskoo horoskooppeihin? Olipa vaaka tai kauris ,ihmisitä löytyy piirteitä joka merkistä. Nämä on niitä höpöhöpö juttuja, ihmisten keksimiä.

    • Trumprules

      President of the Finland for the present Sauli Niinistö despise Trump. Niinistö uttered if Trump would be a president in the USA it will be a nightmare. Sauli Niinistö is stupid.

    • Anonyymi

      Onnea Sauliminä äänestin teitä molemmissa vaaleissa 2012 ja 2018.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 118
      2444
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2257
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2011
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe