Beagle sisälle

kysymys?

vanhempieni kotona on 6-vuotias beagle tarhassa ulkona. onko mahdollista enää sopeuttaa beaglea sisäkoiraksi tilavaan omakotitaloon? heillä ei ole beaglelle "käyttöä" ja olisivat valmiita antamaan sen minulle seuraksi ja lenkkikaveriksi. mutta onko aivan mahdotonta enää opettaa beaglea olemaan sisällä? onko kellään kokemusta? toivon pikaisia vastauksia.

12

2162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • friend09

      On se ulkokoira varmasti vanhempana
      vaikeampaa totuttaa sisälle mutta
      voi se kärsivällisyys palkita.

    • ........

      meillä ajokoirat oli melkein aina ulkona mutta kun ne pääsi joskus sisälle niin ei ne uloskaan pyrkineet vaan olivat oikein tyytyväisiä, mieluummin ne sisällä olisi olleetkin, en oikein tiedä mitä tarkalleen ottaen tarkoitat tuolla että sopeutuisiko se, luulisi että koiralla olisi kivempi ihmisten seurassa muutenkin. kuumakaan sille ei tule kun on lyhyt karva. Ja kai te voitte kokeilla..

      • Elvis4

        Beagle oppii varmasti sisälle. Itselläni oli yhdeksänvuotias beagle kun sain sen omakseni ja hän tottui erittäin hyvin sisälle vaikka oli ollut ulkokoiranakin. Riittävästi lenkkeilyä ja rakkautta koira on tyytyväinen. Omistajan ja koiran välit ovat mielestäni paremmat, kun koira saa olla sisällä.


      • ei ole
        Elvis4 kirjoitti:

        Beagle oppii varmasti sisälle. Itselläni oli yhdeksänvuotias beagle kun sain sen omakseni ja hän tottui erittäin hyvin sisälle vaikka oli ollut ulkokoiranakin. Riittävästi lenkkeilyä ja rakkautta koira on tyytyväinen. Omistajan ja koiran välit ovat mielestäni paremmat, kun koira saa olla sisällä.

        ulkokoira jo karvansa takia


      • niin niin
        ei ole kirjoitti:

        ulkokoira jo karvansa takia

        Ihmettelen kyllä kovasti, että suomalaiset pitävät beagleja ja suomenajokoiria ulkona vuoden ympäri! Eivät todellakaan ole ulkokoiria Suomen olosuhteissa! Miksi ajavat koirat eivät pääse yleensä ihmisten kanssa sisälle????


      • tico1
        ei ole kirjoitti:

        ulkokoira jo karvansa takia

        meillä beaglet ovat aina olleet ulkona,allergian vuoksi.heillä on iso tarha ja koppi jossa on tietysti talvella lämmitys päällä.hyvin ovat pärjänneet ja lenkillä käytämme lähes päivittäin.
        ja monilla meidän tutuilla on samoin,eikä ongelmia ole ollut!!


    • Beaglen omistaja myös

      yrittämään vaikka onkin jo aikuinen beagle. Uskon että ajan kans tottuu asustelemaan sisällä. Beaglethän ovat sopeutuvaisia koiria. Itsellä on 2,5-vuotias narttubeagle joka asustelee sisällä. Pihalla on myös tarha jossa ei kyllä talvella juurikaan ole,kesällä enemmän..silloinkaan ei koko päivää.

    • tiksuatte

      Voi piikkulaisparkaa! Toivottavasti sillä on ollut lämmitetty koppi? En voisi kuvitella meidän koiria ulos yöksi..uskon että se oppii hyvin olemaan sisällä..voihan sen mielestä olla liian kuuma kun se on ollu kylmemmässä, mutta jos joku viileä nurkkaus olisi niin varmaan oppii.Beagle on luonteeltaan niin helppo:)

    • beaglesta

      Ota ihmeessä beagle ressu turvaan sieltä pihalta!

      Kokemuksesta tiedän, että beaglelle taitaa olla se ja sama onko se sisällä vai ulkona, kunhan se on siellä missä muutkin.

      Se on seurallinen ja erhettään rakastava otus (vaikka monet ovatkin itsenäisiä luonteta, jotka eivät varsinaisesti kerjää jatkuvaa rapsutusta)

      silti.

      Meillä laitettiin beagle-poika ulos omakotitaloon muutettaessa, ja allergian vuoksi pidettiin pääasiassa ulkona. Sisälle päästettiin kun oli kesä ja ovet auki...

      sydän siinä särkyi, kun piti ulos laittaa. Eikä tullut hännän vispauksesta loppua kun se näki että sitä tullaan hakemaan narusta.

      Levoton se voi olla sisällä, mutta kun saa liikuntaa tarpeeksi niin viihtyy sohvalla lopun aikaa.

      • ?

        kuinka monta kertaa beaglea pitää ulkoiluttaa?


      • beaglen omistaja =)
        ? kirjoitti:

        kuinka monta kertaa beaglea pitää ulkoiluttaa?

        "kertamääriä", riippuu ihan koirasta. voisi sanoa vaikka että vähintään pari tuntia päivässä. meillä kylläkin beagle saa olla sisällä/pihalla mielin määrin miten haluaa, tykkää leikkiä lasten kanssa ulkona. Lisäksi väh. tunnin ulkoilulenkki päivittäin, niin että koira saa juosta vapaana. Mielestäni se on tärkeää että beagle saa juosta VAPAANA, päivittäin. Ei se muuten oikein liikunnantarvettaan saa tyydytettyä ja siitä tulee levoton ja karkaileva...=> ongelmia. Meillä edellinen beagle asui ulkona ja sai vain harvoin vapaana juosta, se karkasi heti kun mahdollisuus tarjoutui ja kauan oli poissa... beagle kannattaa pennusta asti totuttaa vapaanaoloon ja opettaa varma luoksetulo, niin ongelmia ei tule. :)
        paras koti on semmonen jossa saa paljon aktiviteetteja ja vapaanajuoksentelua, siellä beagle on tyytyväinen. :)

        taispa tulla nyt jonkunlailla tekstiä, ei nyt ehkä iha asiaan liittynyt,mutta... sori... ; )


    • Miukkelismaukkelis.

      Mie haluisin tietää yhden asian. Ei periaatteessa liity aloittajan tekstiin. Kun joku tuossa sanoi että eikai Beagle ole häkissä jossa ei ole lämmitystä. Kuka vi*tun idiootti laittaa koiran yleensäkin koppiin jossa ei ole lämmitystä???? Joutasivat itse menemään kylmään koppiin alusvaatteillaan ja koira sisään sohvalle lämpimän peiton alle, kaukosäädin toiseen ja makkara toiseen tassuun  

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe