Maajussi Timo ja Rachel

Ihmetykseni oli suuri, kun luin Iltalehden verkkosivuilta, että otsikon parivaljakko oli eronnut. Ihanko totta?

Jutun perusteella pikaisesti laskien pari oli seurustellut noin 3 viikkoa. Tässä ajassa ovat ripeät lempiväiset ehtineet erota jo kahdesti, sopia, mennä kihloihin ja ilmeisesti suivaantua lopullisesti toisiinsa. Kuulostaa varsin normaalilta parisuhdesähläykseltä. Miksi siis meidän on tärkeää tietää tästäkin? Olisiko joku ystävällinen ja kertoisi minulle?

Ensinnäkin Maajussi-Timo on "kuuluisa" jostakin tosi-TV ohjelmasta, arvatenkin Maajussille morsian tai jostakin sellaista. Tässäkin oikeastaan huvittaa se, että harva tuntee Timo Virtasen, mutta Maajussi-Timon osaa jo muutamat yhdistää johonkin ihmiseen. Herra Virtanen ei siis itsessään ole tunnettu, joten hänet on yhdistettävä johonkin, minkä ihmiset tietää. Tässä tapauksessa se on TV-ohjelma.

On jotenkin koomista, kun näitä TV:stä tuttuja nimetään ja pidetään julkisuuden henkilöinä. On Maajussi-Timoa, Idolls-Aria ja Miljonääri-Jussia. Oikealla nimellä heitä onkin jo vaikeampi tunnistaa, koska yksikään näistä ei ole tehnyt mitään muistamisen arvoista. Jos samalla tavalla nimettäisiin oikeasti merkittäviä ihmisiä, ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet jotain, niin saavutetaan jotain absurdia. Ajatelkaapa miltä kuulostaisi vaikkapa Linux-Linus, mies joka kehitti käyttöjärjestelmän. Tai miltä kuulostaisi Mäkiviikko-Janne, mies joka voitti mäkiviikon kolme kertaa. Onneksi tähän ei tarvitse mennä, sillä Linus Thorvaldsin ja Janne Ahosen saavutukset tunnetaan varsin yleisesti ja heistä voi kirjoittaa heidän omilla nimillään. Iltalehden kannalta on varmaan harmittavaa ettei tällaiset oikeasti kuuluisat ihmiset usein sählää ihmissuhteissaan, erästä Mäki-Mattia lukuunottamatta.

Palatkaamme vielä otsikon julkimoihin. Lopullinen ero oli tullut tälle pariskunnalle, kun Maajussi-Timo oli suivaantunut siitä ettei morsian ollut luovuttanut saamastaan palkkiostaan ropoakaan Timon avustus-projektiin. Tässä vaiheessa ainakin minua mietitytti, että milläs perusteella sitä toisen ansaitsemia palkkioita voi itselleen vaatia. Vihkimisen jälkeen kyllä varat ovat yhteisiä, mutta jos on kolmen viikon tuttavuuden jälkeen käsi nuorikkonsa rahapussilla, niin veikkaanpa, että Maajussi-Timolla riittää ihmissuhdeongelmia jatkossakin.

16

2051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keke Windsuit

      Ja kirjoitit ne puhtaaksikin...

      Itsekin ihmettelen kun muistelen että kenestähän noissa pas..iltapäivälehdissä, sun muissa seiskoissa kirjoitettiinkaan ennen tosi tv:tä...eikä siitäkään ole kuin about 5 vuotta.



      Tää Median itsensä luoma "lööppikone" onkin varsinainen ikiliikkuja.

      Kummasti noista kilpailijoista riittää aina "paljastuksiakin" tv-ohjelman aikana.
      Aina kun mielenkiinto hiipuu niin ilmaantuu jokin seksuaalinen suuntautuneisuus, pahoinpitelytuomio jne... Jotenkin tuntuu että ilman rikosrekisteriä oleva hetero ei ihan helpolla kisaan pääsis ?

      Ensin nostetaan muutama tavis-pyrkyri esille ja sitten näistä tv:stä tutuista kirjoitetaan taas tyhjänpäiväisyyksiä ennen seuraavaa tuotantokautta.




      Mutta toisin kuin esim. oikeat taiteilijat ja vakavasti otettavat näyttelijät ja muut niin näitä ei tarvitse jahdata eikä haastatteluja pyydellä..

      Mitähän meillä olikaan ennen Maajusseja, Idolsia, BB:tä, Sinkkuäitejä,Suuria pudottajia, Selviytyjiä, Talentteja sun muuta soopaa ?

      Oma elämä.......?

      • Lisää lisää...

        lehtien elää. Niistä samoista naamoista kuten Kutrihelunoista, Nickeleistä, Hanneleista ym. Marioista ja Veskuloista on kirjoitettu jo niin monta sataa juttua ettei ihmisä jaksa samat pärstät kiinnostaa vuodesta toiseen. Täytyy saada uutta tuoretta kasvoa liukuhinalla.


    • Terhi

      Ei mitään lisättävää, paitsi että kuka "toimittaja" suostuu kirjoittamaan juttuja tyhjänpäiväisyyksistä...

      • pää...

        täynnä. Siis juttua paremmin pohtimatta, jos joku nainen ei muutaman viikon tuttavuuden perusteella anna omia kuvauspalkkioitaan jonkun miehen suunnitelmien toteuttamiseen.... Niin hevon kuuseen sellaiset miehet. Diktaattoriainesta. Piste.


    • mieltä

      mutta se Idols-Ari Koivunen on kyllä ainakin myynyt levyjä enemmän kuin moni vanhan linjan "muusikko" jo nyt.

      • Koivusen levymyynti on kieltämättä ollut huikeaa. Kuitenkin täytyy muistaa, että sekin asettuu oikeaan mittasuhteeseen vasta sitten, kun huomioi Koivusen saaman julkisuuden TV:ssä ja lehdistössä. Kaikki se on ollut enemmän tai vähemmän ilmaista mainosta. Vasta tulevaisuudessa näemme kuinka Koivunen menestyy artistina. Lähtökohdat ovat olleet ainakin suotuisat.

        Artistina Koivunen luonnollisesti rutinoituu ja saa lisää ammattitaitoa. On kuitenkin mielenkiintoista seurata, että riittääkö rahkeet tienata leipä artistina ilman median massiivista tukea. Suosiokin on kaksiteräinen miekka, sillä sen lasku voi turhauttaa ja levy-yhtiötkin ovat kovin nihkeitä sellaisille laulajille, joiden levymyynti on laskemaan päin. Koivunen mitataan vasta tulevilla levyillä.


    • rahat eivät ole yhteisiä

      vihkimisenkään jälkeen...ainakaan automaattisesti.

    • siltä, että

      tämä Maajussi-Timo on vielä pahempi julkisuustyrkky kuin Maajussi-Teija!

      • Jorma ja jorman seikkailut

        vähän tulla jonkinasteen pakkomielle Teijasta. Musta tuntuu että Timpalle oli kova pala kun Teija lemppasi. Eikös tuo Rachelin kanssa Teija Lapin mökillä viettämä aikakin jo kerro jotain. Täytyy näköjään yrittää kuitailla. Olishan niitä muitakin paikkoja varmaan Lapista löytynyt. Kuvittelikohan Timo että Teijakin olis siellä mökillä?:Ö


      • näyttää...
        Jorma ja jorman seikkailut kirjoitti:

        vähän tulla jonkinasteen pakkomielle Teijasta. Musta tuntuu että Timpalle oli kova pala kun Teija lemppasi. Eikös tuo Rachelin kanssa Teija Lapin mökillä viettämä aikakin jo kerro jotain. Täytyy näköjään yrittää kuitailla. Olishan niitä muitakin paikkoja varmaan Lapista löytynyt. Kuvittelikohan Timo että Teijakin olis siellä mökillä?:Ö

        Teijalle et katsos minkä kinkun heitit sillon menemään...tällanen vosu mulla nyt on...paljon parempi ku sinä!


    • naurattaa...

      kun Timo kuvittelee Rachelin rahastavan hänen suurella julkisuudellaan...hah hah hah :D

    • oikein...

      ymmärrä kosimisen vakavuutta...Rachelkin tuntui ottavan sen vakavammin kun oli kuitenkin miettinyt päätöstään yön yli...

      Timo vaan kosii hetken mielijohteesta muutaman viikon tuttavuuttaan ja ilmeisesti vielä leikkimielellä...ja heittää sitten helvettiin jos ei aleta oitis tanssimaan hänen pillinsä mukaan...säälittävä äijä!!

      Jos todella jostakin välittää niin ei se tuollaiseen kaadu...ja kuten joku jo hyvin lohkaisikin että menkööt Timo itse suraavaan hymyyn poseeraamaan pallit levällään ja antakoot sitten rahat hyväntekeväisyyteen!
      Hyväntekeväisyys on toki hieno juttu mutta siihen osallistuminen vapaaehtoista...jonkun pitäisi kertoa se vielä Timollekin kun ei tunnu itse tajuavan...

      Pidin Timoa ensin ihan fiksuna kaverina....mutta nyt en ihmettele ollenkaan että sinkkuna on viihtynyt ja varmasti tulee viihtymäänkin! Olsivat kyllä Teijan kans olleet kuin luodut toisilleen...kuin kaksi marjaa suorastaan!!

    • tottakaijuujes

      Siis... Miksihän se Rachel sitten on Timon kanssa? Kun se maajussi on niin komea ja hyvä saalis? Niin, hyvä ponnahduslauta pikajulkkikseksi.

      Voi voi...

      Kertoo paljon asiasta, ettei Rachel kertonut etukäteen mitään Timolle suunnitelmista kuvauttaa itsensä. Liekö jo sopinut kuvauksista jo etukäteen ennen Timon iskemistä...

      Tehköön rahoilla mitä lystää. Mitä te siitä kiistelette?

      • Nimetön

        Onkohan näin?
        Eiköhän Rachel ollut jo "julkkis" ennenkuin tutustui maajussiin.
        Eikö hän ole tullut tunnetuksi muilla saavutuksillaan?
        Taisi olla muutenvaan 2006 linnanjuhlissa.
        Lopettakaa paskanpuhuminen ja minkäköhäntakia hän ei saisi sopia mitään ennen johonkin henkilöön tutustumista??
        T:Ihmettelijä


      • Truth
        Nimetön kirjoitti:

        Onkohan näin?
        Eiköhän Rachel ollut jo "julkkis" ennenkuin tutustui maajussiin.
        Eikö hän ole tullut tunnetuksi muilla saavutuksillaan?
        Taisi olla muutenvaan 2006 linnanjuhlissa.
        Lopettakaa paskanpuhuminen ja minkäköhäntakia hän ei saisi sopia mitään ennen johonkin henkilöön tutustumista??
        T:Ihmettelijä

        On ihmeellistä kun kaikenlaisia pepun pyörittäjiä aina ilmestyy julkkisten kimppuun. Ja sit ne julkkikset ovat niin höynäytteävissä että loppujen lopuks ne hakaeutuvat terapiahoitoon hyväksikäyttämisestä. Rachel lopeta jo hyväksikäyttäminen !


      • Leijiona fani
        Truth kirjoitti:

        On ihmeellistä kun kaikenlaisia pepun pyörittäjiä aina ilmestyy julkkisten kimppuun. Ja sit ne julkkikset ovat niin höynäytteävissä että loppujen lopuks ne hakaeutuvat terapiahoitoon hyväksikäyttämisestä. Rachel lopeta jo hyväksikäyttäminen !

        On upeeta kuulla Timon ja Rachelin rohkeasta teosta ! Ei ole helppoa rasistisessa maailmassa seurustella, mennä kihloihin saati sitten vauvasta keskustella. Olette suurenmoinen pari. Olen seurannaut urheilusaavutuksianne. Te molemmat olette saavuttaneet Suomen kansalle MAAILMANMESTARUUDEN. Sitähän nämä kateelliset kirjoittajat eivät tiedäkään. Olen ylpeä teistä ja koko Suomen kansa odottaa TEIDÄN VAUVAA. Olkaa vahvoja !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1680
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1329
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1258
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      183
      1112
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1033
    6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      158
      1033
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      892
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      866
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      826
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      784
    Aihe