Unista ennustaminen..

onko ennustajaa??

Mä en omaa mitään unikirjoja enkä muutakaan.. Enkä ole edes varma kirjoitanko nyt oikeaan paikkaan, mutta jos joku joka tietää unista voisi vastata.. ja 1. en ole uskovainen, vaikka näin kävikin..

Mitä uneni voisi tarkoittaa:

Tässä unessa olin yksin kotonani pienessä yksiössä. Nukuin ja heräsin unessa (silti siis oikeasti nukuin), näin kun ulko-ovi oli auki.. Säikähdin, että mitä se nyt auki tekee ja menin nopeasti sulkemaan oven. Käännyin takaisin sohvaa kohden jossa olin nukkunut ja kuulin kilahduksen, kun ovi aukesi pikkuisen taas. (kuulostaa kuin jostain kauhuleffasta, tiedän, mutta tämä oli minun uneni) käännähdin ja ryntäsin sulkemaan oven. Sama toistui 2 kertaa, eli juuri kun käänsin selkäni ovi aukeni. Sitten se alkoi aueta välittömästi sen suljettuani, renklasin sitä kiinni ja aina se vaan aukeni.. Aloin pitämään siitä kiinni ja minusta alkoi tuntua, että jokin haluaa tulla sisään. En halunnut sen jonkin tulevan sisään, vaan minua pelotti ja kiskoin oven kahvasta ovea kiinni.. kunnes se alkoi väkisin avautumaan raahaten minut perässään ja aukeni ihan auki asti, ei enää raolleen vaan auki. Ovi kimposi käsistäni ja juoksin takaisin sohvalle. "Voi hyvä jumala se mikä sieltä on tulossa, älä anna sen tulla.." sanoin ääneen..

Olin ihan paniikissa.. aloin huutamaan rukousta "isä meidän joka olet taivaissa.. jne jne" enkä ole edes uskovainen.. hullua.. kuitenkin heräsin siihen että höpötin ääneen tuota rukousta ja heräsin samalta kohdalta kuin unessa olin herännyt ensimmäisen kerran.. katsoin ovea, mutta se oli tietenkin kiinni..

Mitä tämä uni tarkoittaa?

5

923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • painajaisuni!

      Niitä näkee silloin tällöin ja sitä herää ihan paniikissa.
      Jos vielä pelottaa,hanki UNISIEPPARI
      voit googlata nimen ja kattoa mikä se on,tehdä/osataa!

      • -alkuperäinen-

        No niin on mikä tahansa uni.. "näin unessa linnun lentävän lasia päin" se tarkoittaa jotain, mutta heti on joku huutamassa, että "se nyt on vaan uni!!"

        Eli mitä tarkoittaa esim. omassa unessani ollut aukinainen ovi, jota ei saa suljettua. Tai muut elementit, kuten pelko unessa jne.

        Kysymys ei ole rauhoittumisesta jne. Unessa olin toki peloissani, mutta nyt olen vain pohtinut sen merkitystä!

        Missä täällä suomi24:llä on palsta jossa voi kysyä unista, ilman tuollaisia irvailuja? tai onko jonkulla joku linkki johonkin muuhun sivustoon..

        En tahdo unisieppareita enkä muutakaan sellaista krääsää.. mutta tahdon tietää elementtien merkityksen unessani


    • velhow

      unesi kertoo, että pelkäät tulevaa tai muutoksia joita on tulossa elämääsi. Avoin ovi antaa uusille asioille mahdollisuuden, mutta uusi tuntematon on pelottavaa. Myös jonkun salaisuuden paljastuminen voi olla pelottavaa tai ei toivottavaa. Jos unesi toistuu, päätä illalla että kävelet siitä ovesta ja katsot mitä sen takana oikein on, niin asiat saattavat valoittua silläkin keinolla.
      Wilma S.

    • ....

      Olet valmistautumassa johonkin suureen, siihen tarvitset voimaa, jota saat ylhäältä...ja vaikket ole uskovainen, niin sisimmässäsi voit aina turvata Jumalaan, niinkuin nyt teit...Itse olen kokenut yliluonnollisia asioita, joista en halua puhua ja myös muu perheeni. Yksi yö heräsin unestani jossa näin jonkin pahan väreilevän vierelläni: "Häivy, Jeesuksen Kristuksen, rakkaan taivaan isän nimeen!" Enkä itsekään ole uskovainen, sydämessäni kyllä tiedän mihin uskon. Tuo vaikuttaisi siltä että vastassasi on suuria muutoksia tai asioita joihin valmistaudut tai sinua valmistetaan unessasi. Ja voit aina turvautua ylimpään, johon nytkin turvauduit. Paha kohtaa meidät kuitenkin lopussa ja on hyvä tietää mitä silloin sanomme, ketä huudamme avuksi. Tämä ehkä kuulostaa joltain uskovaisen hörinältä mutta mikään uskovainen en ole, en käy kirkoissa tai muussa sellaisessa, uskon vain Jumalaan ja uskoni on sydämessä. Ja se mikä merkitsee myös on se miten sanoit tuon lauseesi? Takerteliko äänesi? Saitko sitä helposti ulos...jos se tuli helposti ulos, olet valmis kohtaamaan sen mikä on tuleva. Jos sitä oli vaikea saada ulos, tulee sinun vielä miettiä tarkkaan asioita sydämessäsi ja ehkä se oli varoitus, mitä tuleman pitää...Tosiaan omassa unessani tuo paha oli sänkyni vierellä ja olin kauhusta kankea, sitten vain huusin ääneen lauseeni ja avasin silmäni niin se oli poissa ja olin vieläpä hereillä ja samassa asennossa kuin unessani sängyllä. Toivottavasti sait tästä jotain, en todellakaan pidä sua mitenkään hulluna, vaan paremminkin turvaat oikeaan, kun sinua pelottaa tai on ongelmia. Kehottaisin sua siis ehkä ennen nukkumaan menoa rukoilemaan ja kiittämään siitä turvasta mitä ylhäältä saat. Mukavaa kevään jatkoa sulle:)

    • Romuperä

      Näin unta kuolleesta äidistäni joka kuoli uudelleen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe