KIPARIN KEHITTÄMINEN

VASTARINTA

RAUTAVAARALLA OLISI VIHDOIN MAHDOLLISUUS SAADA KENTIES YRITYS KIPARILLE,MUTTA NYT ON ALKANUT VASTARINTA YRITYKSEN TULOLLE?SYYKSI ON TODETTU HIEKKAHÄIKÄN UIMARANNAN MENETTÄMINEN!TOTUUS ON IHMEELLINEN RAUTAVAARALLA ON UIMARANTOJA PILVIN PIMEIN!KIRKONKYLÄN LÄHELLÄ ON SAARELAN UIMAPAIKKA,TIILIKAN KUULUT HIEKAT,ROUSKUN HIEKAT JA MONET MUUT HIENOT RANNAT!EI VOI KUN IHMETELLÄ TÄTÄ VASTARINTAA TAAS KERRAN???????

9

2266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VASTAAVA RINTA

      Taitaa olla yrittäjän etu, kun vastustetaan. Jos joku siellä jumalan hylkäämässä loukossa, jota myös supikoirien maaksi kutsutaan ryhtyy yrittämään, niin konkurssi on taattu. Ihan yrittäjien parhaaksi Rautavaaran viimeiset eläkeläiset vinkuvat.

    • koko ajan!

      Vähempikin ääni riittää.
      Onko sillä Kiparilla nykyisellään käyttöä? Käykö siellä harrastajia?
      Eikö uimarantaa ja kelkkailua voisi sovittaa yhteen? Ovathan niiden toiminnot pääasiassa eri vuodenaikaan. Samalla voisi luoda matkailullisia yhteyksiä Tahkolle. Alueet voisivat täydentää toisiaan.
      Kelkkasafaria, hiihtoa, kelkkailua, laskettelua, luontomatkailua.

      • eroosio

        Kiparilla tuskin enää kukaan laskee kelkalla ainakaan kilpailumielessä. "Kelkkamäki" on täysin ränsistynyt ja joutaisipa purkaa radan reunukset pois pilaamasta maisemaa. Lisäksi eroosio (sulamis/sadevedet) syö kelkkaradan pohjaa hyvää vauhtia.


      • Anonyymi
        eroosio kirjoitti:

        Kiparilla tuskin enää kukaan laskee kelkalla ainakaan kilpailumielessä. "Kelkkamäki" on täysin ränsistynyt ja joutaisipa purkaa radan reunukset pois pilaamasta maisemaa. Lisäksi eroosio (sulamis/sadevedet) syö kelkkaradan pohjaa hyvää vauhtia.

        Kipari on myyty valtiolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kipari on myyty valtiolle.

        Mikä siinä tuon Beatorin kanssa pieleen meni? On tainnut aikoineen olla kiireempi tulla asian kanssa julkisuuteen kuin tutkia yrityksen taustat.


    • niitä

      syitä vastustukselle varmastikin on muitakin kuin Hiekkahäikän menettäminen. Suuria suunnitelmia on aiemminkin nähty, niiden tuottamatta tulosta, sen vuoksi väki arvatenkin suhtautuu varauksella. Puhumattakaan hanketta kaavailevan yrityksen taustoista: jossain (olikohan SS) kirjoitettiin näin
      " Tämä Beator Oy on rekisteröity 24.1.2007. Yrityksen päätoimialaksi on kaupparekisteriin merkitty päivittäistavaran yleisvähittäiskauppa. Yrityksellä ei ole edes kiinteää toimipistettä, postiosoite on c/o -osoite Helsingin Pukinmäessä, sille ei ole omaa puhelinnumeroa eikä esimerkiksi verkkosivuja. Matkailun tai hotelliliiketoiminnan kanssa yrityksellä ei näytä olleen vielä tähän mennessä mitään tekemistä. Onkohan Rautavaaran kunta tarkistanut yrityksen taustat, tarkoitusperät ja alan osaamisen? - - - Jos olisin Rautavaaran päättäjä, teetättäisin hyvin tarkan ja vedenpitävän sopimuksen ostajan kanssa siitä, mitä alueelle tehdään ja milloin. Ja vaatisin puolueettoman tahon tekemän arvion yrityksen liiketoimintasuunnitelmasta (sellainenhan on, onhan?). Etteihän yrityksen tarkoituksena ole ottaa pikavoittoja rantatonttien ja alueen puuston myynnistä?"

      Eli epäilyksien syitä tuntuu olevan muitakin kuin Hiekkahäikkä.

      Päätökset ko. asioista on joka tapuksessa jo tehty, ja vain aika näyttää toteutuvatko suunnitelmat niin kuin annettu ymmärtää.

    • EiÖkysaastutukselle

      Ei toteutuneet suunnitelmat.

      Eikös alue ole suojeltu. Hyvä, jos on niin.

      Kelkailijat menköön muualle!

      Kelkkailu ei ole luontomatkailua, kaukana siitä. Se on vain rikkaiden, luontoa saastuttava, ökyilevä harrastus. Sen varjolla pakkolunastetaan kelkkailijoille reittien alle tarvittavia maa-alueita ja aiheutetaan paljon muitakin hankaluuksia.

      Nykyään, kun muutenkin ilmastomuutoksen nimissä painotetaan puhtaampia liikenteen muotoja, jopa tärkeässäkin liikenteessä kuten työmatkaliikenteessä, kelkkailua tulee verottaa rankimman mukaan.

      Kelkkailu tulee luvanvaraistaa ja luvat myönnettävä vain todella perustellusti tarveharkinnan mukaan, ei mihinkään temppuiluun ja vastaavaan turhanpäiväisyyteen eikä varsinkaan luontomatkailun nimissä.

      • Anonyymi

        Alue on nykyään Suomen valtion omistuksessa. Nimi Paljakan luonnonsuojelualue. Kipari men.


    • käppyrä

      Rautaportit pitäs laittaa ettei kukaan pääse tänne meidän kylälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe