liian itsenäinen

oinastyttönen..

Onko teillä muut Oinaat samanlaisia tuntemuksia? Olen nyt seurustellut muutamia viikkoja erään mukavan miehen kanssa.. Nyt kuitenkin se alkaa taas tapahtua, eli olen kyllästymässä..

Aluksi tuntui ihan mahtavalta, nyt olen jo pitkästynyt. Lienenkö ikinä sitoutumaan. Heti alkaa ahdistaa kun vähänkin kauemmin on yhdessä toisen ihmisen kanssa..

6

1422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Seurustelin muutaman vuoden oinasmiehen kanssa ja huomasin hänessä samoja piirteitä kuin sinulla. Aluksi hän oli tosi ihana ja vannoi ikuista rakkautta mutta jossain vaiheessa huomasin, että kiinnostus tai into suhteeseen alkoi loppua.
      Välillä oltiin muutamia viikkoja ettei tavattu tai pidetty yhteyttä ja sitten taas rakkaus kukoisti.

      Viime syksynä sitten tein siirtoni ja lopetin suhteemme. Sanoin, että minua ei enää kiinnosta tuollainen silloin tällöin tapaaminen. Oikkumies olisi halunnut jatkaa samaan malliin. Olette te vaan niin "vaikeita" mutta haastetta teissä riittää.

    • oinasgirl89

      Huoh tuo on niiiin tuttua!
      mulle on käynny nuin monta kertaa
      vaikka alussa on pelissä niin paljon
      kaikkia tunteita että meinaa pää
      paukahtaa ja on niin ihanaa jne...
      mut sitte tulee se kyllästyminen...
      on pakko saaja omaa tilaa! alkaa
      ahdistaa ja lopulta hyvä jos ees
      tahtoo puhua sen tyypin kans :S
      mut kyllähän sitä kuitenki toivoo
      löytävänsä sen vakituisen...
      ja toivottavasti löytyyki tuolta jostain
      joku iloinen päivä......

      • Miksa_75

        Joo-o
        Samanlainen pässinpää sitä on itsekin. Ensin on tuli ja leimaus ja sitten ... nii sitten se aina lopahtaa. Tosin, nyt kun sitten menetin sen elämäni rakkauden niin kyllä mä mietin että jos vielä mahdollisuuden saa nii kyllähän sitä yrittää sitten ja tosissaan. Ehkä vielä jonain päivänä sitä sitte jonkun kohtaa.


    • TiiaK

      Tiedän täsmälleen miltä sust tuntuu, mul on sama juttu, olin noin 3 kk sitten yhden pojan kaa yhessä..aluksi meillä meni ihan hyvin mutta sitte....

      Kun oltiin noin 3 vk yhessä kunnes alkoi pikkuhiljaa ahdistaa en enää vastannu viestihin enkä tahlunnu tapaa..
      en tiiä mikä muhu meni mut aina ku kuulin se nimen tai kaikki mikä liitty siihe alko ahdistaa.:S
      Me kyl sit erottiin ystävällisesti ja ollaan nyt vaa ystäviä, vaikka hän haluiski viel mut takas ..

    • Oinas tytteli

      Itse olen OinasN ja olen seurustellut RapuM kanssa nyt 2,5kk ja kyllä ahdistaa. Rapu on todellakin liian empivä ja pohtiva oinakselle. En tiedä onko muut Oinakset sosiaalisia, mutta itse olen huomattavasti sosiaalisempi, kun tämä Rapumies. Minun on helppo mennä melkein kenen vaan juttusille ja tämä rapu ei tahdo millään pysyä perässä ja jääkin parin metrin päähän. Se loukkaa, kun kerran yhdessä ollaan, niin täytyy miehestä löytyä selkärankaa senverran että on rinnalla. Täytyy olla aika henkisesti vahva mies joka pysyy oinaan rinnalla. Vaakamiehen kanssa oli paljon helpompaa, mutta siitä jouduin eroon ihan muista syistä. Vesimieskin on ollut aika hyvä pakkaus, mutta leijonat on ihan vääriä miehiä.

    • oinaspoju

      Moi vaan!
      Toi mulla on ollut ihan sama aina...en kauheesti ole silti seurustellut nyt taitaa olla sellanen 5 yritys menossa ja mitää ala-yläaste juttuja ei lasketa. :) Nyt olis neitsyt tyttönen työn alla tai ollut jo pari kk. En ees tiä seurustellaaks me ku me ei ol oltu sillai...mahtaiskoha muute antaa jos kysyis iha pokeri naamal ja nätisti silmiin tietty katsoen? Me kyl soitellaan melko aktiivisesti ja viestitellään ja nähdään kyl oikeastaa joka viikko kun molemmat saapuu kotikaupunkiinsa viikonlopun viettoon.
      Aika hankalalta silti tuntuu, mul meinaa men hermot tähä söpöilyy ja venailuun...ihan kuin molemmilta puuttuis himot tai ihan ku oltais just taas siäl ala- yläasteel, jutut ny tietty muuttunu aika radikaalisti. Ajattelen sitä tosi paljon ja useinkin, haluisin myös olla enemmän yhdessä ja näyttää sekä tehdä sille kaikkea kivaa ja tehdä kivaa yhdessä. Perus juttui, tiette kyl.
      Mulla on siis kans loppunut usein tunteet siihen paikkaan kun olen saanut takuuden et toihan oikeesti tykkää musta...ite tykkään just sen aikaa kun pitää jahdata tai siis näin tähän asti. Ja jos aletaa jotai yhteisii tulevaisuuden suunnitelmii tekemää heti ni hyi vittu...vähä alkaa sit ahdistaa. -op23-

      ps. olin muute eile sit niin valmis lähtee sellasen tytön matkaan eilen baarista, mut se asu kauheen kaukana...olisn saanu aika villi menoo ja kun en ite pahemmi arvost sitä muijaa ni olisin myös ite voinu antaa kyytii, mut lopuks siit olis kaikil tullu vaa paha mieli. Enkä ole pettäjä tyyppiä enkä tykkää irtosuhteista, mut tytöistä ja naisista kyllä. "Girls learn sexiness and women teach class!" Peace!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe