Britneyn loppuelämä alkoi!!!

believe In Britney

Viekää Britney vieroitukseen. Ei se saa RAUHAA muualla. Britney on aina niin hyväsydäminen ja kohtelias paparazzeillekin, mutta se mitä hänelle annetaan takaisin on vain järkyttävät mediakohut.
Miettikää. Britney haki lapsensa kotiinsa, tietysti valvoja mukana, oli heidän kanssaa suunnilleen 8 tuntia, kunnes tulisi aika ANTAA OMAT LAPSET TAAS POIS. Ei pikkuvauvoja voi viedä äidiltä, jolla henkinen tasapaino juuri tämän vuoksi vaihteleekin. Lapset tarvitsisivat äitiä, eikä isää joka vain bilettää ex-vaimonsa antamilla rahoilla. Britney on oikeasti yrittänyt parhaansa (sanon minä, joka olen n. 4 vuotta tiiviisti Britneyn elämää seurannut) ja kun on superjulkkis, valitettavasti, annetaan aina kovempi tuomio. Sitähän media tahtoo. Kuinka pohjalle joku voin mennä. Silmätikuksi on joutunut Britney.
Britney ei ole ottanut / ollut huumeiden vaikutuksen alaisena.
Ehkä kaikki stressi, paineet, ahdistuneisuus, yksinäisyys purkaantui eikä hän halunnutkaan antaa kahta pientä lastansa Kevin Federlinen turvamiehelle. Siinähän tulee pakokauhu. Jää yksin kotiinsa miljoonien dollareiden kanssa, kun omat pienet lapsiraukat viedään taas ÄIDILTÄ pois. Britney ei koskaan ole osoittanut huonoja äidin merkkejä, vaikka niitä saa lukea milloin mistä vain, mutta ns "bilehile"- Britney on ollut juhlimassa tai ravintoloissa aina vain silloin, kun Sean Preston ja Jayden James ovat olleet Kevinillä. Uutena vuotena Britney oli lastensa kanssa kotonaan, kun Kevin biletti Las Vegasissa Paris Hiltonin kanssa.
Tämä Britney-sairaalaan- juttu on kyllä järkyttävä. Britneystä on jo kuvia, missä hän istuu paareilla ja hymyilee. Eli Britney on ainakin fyysisesti kunnossa. Henkisesti, ei.. kaikki ihmisten puheet, mielipiteet, joka päivä joka paikassa ainakin 20 paparazziautoa perässä, perättömät juorut ja pahat puheet, huoltajuuskiistat, oikeudenkäynnit.. Ja samalla maailma odottaa "milloin kiertueelle?".
Britney on varmaankin lopullisesti menettänyt lastensa huoltajuuden. Tähän asti pahin juttu mitä Britneylle on käynyt on tämä. Mutta miksi ambulanssien lisäksi tuli poliisiautoja ja paloautoja? YHDESTÄ ihmisestä on kyse, olisi tarvittu yksi ambulanssi viiden sijasta. Tottakai näitä juttuja liiotellaan, mutta se pilaa kolmen ihmisen elämän.. Britneyn, Seanin ja Jaydenin.
Viekää Britney vieroitukseen, vaikkei sillä alkoholi- tai huumeongelmaa olekaan, mutta jotain henkisiä tasapaino ongelmia tältä neidiltä kyllä löytyy. Mikä on surullista. Rukoilen Britneyn jaksamisen vuoksi, mutta lapsien POIS OTTO on pahin virhe tässäkin asiassa. Kevin on vielä niin itserakas, että kostoksi Britneylle tekee kaiken pahan. Rahan kiristys ym. Mikseiköhän Kevin välitä hänen edellisestä liitostaan tulleita pikkulapsia? Miksi juuri rikkaan tyttöraukan pitää kärsiä?
Antakaa Britneyn elää mahdollisimman normaalia elämää. Kaikille käy vastoinkäymisiä ja ihmiset tekevät pahojakin virheitä, ovat väärässä paikassa väärään aikaan, mutta koko maailma ei saa kuulla niistä.

rukoilkaa Britneyn puolesta.

0

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Paras olisi vain unohtaa

        Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
        Ikävä
        78
        1443
      2. Voisitko laittaa

        Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
        Ikävä
        68
        1225
      3. Mietitikö nainen koskaan

        Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
        Ikävä
        105
        1113
      4. huono omatunto

        johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
        Ikävä
        55
        954
      5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

        Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
        Ikävä
        141
        939
      6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
        Lieksa
        165
        880
      7. Päätin juuri että

        En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
        Ikävä
        32
        832
      8. Onnistuit sohaisemaan mua

        Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
        Ikävä
        59
        814
      9. Huomenna se

        Tulee kohta, odotatko?
        Ikävä
        61
        796
      10. Mitä kaipaat

        Usein elämässäsi
        Ikävä
        76
        685
      Aihe