Kertokaa naiset

mielipiteenne

Olen kalat nouseva leijona ja kuumerkki jousimies Mitä ajattelette luonteestani?

6

1460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipiteeni

      ei hyvä!

    • kalaN

      Olen myöskin aur Kalat, kuu jousimies ja nouseva Neitsyt (tosin hyvin lähellä Leijonaa :)

      Itse olen aika realistinen kala, tosin hyvin henkistä sorttia. Pidän filosofoinnista ja kaiken analysoimisesta, nykyään kyllä yritän elellä vain tässä hetkessä, enkä mieti joka asiaan että miksi.

      Kala yrittää ymmärtää kaikkea, se on ihan elinehto sille, että voisi jonkun asian hyväksyä. Läksy sekin, ettei kaikkea tarvitse, eikä voi ymmärtää. Jousimies tuo kalalle tempperamenttia ja tulisuutta. Olet varmasti oikea totuuden torvi ja ainakin minun suustani pääsee välillä sellaisia sammakoita että huh!

      Arvostan rehellisyyttä ja aitoutta yli kaiken. En pidä pinnallisista ihmisistä, enkä seurapiirikokkareista. Pidän lapsista, eläimistä ja luonnosta ja ennen kaikkea yksinolosta. Vapauden tunne on tärkeä.

      Nouseva Leijona on esiintyjä. Ehkä oletkin jo löytänyt oman estraadisi? Kalojen on vaikea kuitenkin voittaa ujoutensa tai se löytyy vasta myöhemmällä iällä.

      Mutta semmosia. Menikö yhtään oikein?

      • Nuori kalat

        pIDÄN YKSINOLOSTA, filosofoinnista. Arvostan myös rehellisyyttä ja aitoutta. Millaisia ovat pinnalliset ihmiset ja seurapiirikokkarit? Lapsissa tulevaisuus ja luonnossa rauha ja yksinolo ja muuten estradi on löytynyt, ?
        Ujouttani en ole voittanut vielä. Olen myös realistinen filosofi ja eläimet menettelee. Viihdyn Lapissa


    • Noda

      Olen kala, nousumerk.leijona ja kuu skorppareissa. Rakastan rakastamista :) Analysoin kaiken puhki ja kehittelen filosofisia teorioita ihmisten käyttäytymisestä.Pelkään esiintymistä ja rakastan sitä samalla...jotenkin olen yleensä keskipisteenä,silloinkin kun on huono päivä eikä jaksaisi.Joissain asioissa todella päättäväinen ja ehdoton, toisinaan taas en osaa päättää...ainakin jos asia ei ole kovin tärkeä.En haluaisi ikinä polttaa mitään siltoja selkäni takana ja koen tehtäväkseni auttaa ihmisiä. Jotenkin ihmiset joilla menee huonosti,tuntuvat löytävän minut ja sitten jaloilleen noustuaan katoavat. Ei sisimmältään ristiriitaisempaa ihmistä voisi olla,kuin kalat/leijona yhdistelmä :) itse koen huonoimpana puolena sen,ettei elämässä väistämättä vastaantulevia pettymyksiä tahdo millään pystyä kohtaamaan tai käsittelemään.Ja minäkin inhoan pinnallisia ihmisiä ja rakastan lapsia,eläimiä jne. :) äkkipikainen..sanoo/tekee ennen kuin ajattelee..mut tasoittuu iän myötä hieman. Jotkut viisaammat sanoo,ettei kiehtovampia ihmisluonteita ole olemassa kuin kalat/leijona...tiedä siitä sitte ;)

      • Nuori kalat

        Minun pitäisi enemmän keskittyä omaan elämään, kuten lukemalla kirjoja.


    • näin...

      Jos leijona on vahvasti nousevana eli muut merkit eivät kompensoi niin luulisin,että olet erittäin sosiaalinen ja itsevarma tapaus.Kuu jousimiehessä edesauttaa nousuleijonaa.Nehän ovat lähes yhtä,tosin jousimies on muuttuva merkki ja leijona vakaa.Kalojen piirteistä voisi nostaa esiin sosiaalisuuden ja herkkyyden,mutta kaiken kaikkiaan tulisi mieleen,että olet hurmaava tapaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe