ravusta tahtoo

tietää

mitkä ovat ravun ja ravun välisen suhteen kompastuskivet?? Onko se yleensä hyvä suhde vai ei?? Ja eikö siinä helposti käy niin että ravut jäävät vaan roikkumaan toisiinsa vaikka suuria tunteita ei enää ole?? Ja mitä tarkoitetaan ravun "peruuttamisella"???

3

1051

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • varmaankin juuri se toistemme samanlaisuus. Tai ai niin, emmehän varsinaisesti seurustelleet, hän oli se joka mietti asiaa vuoden verran.

   Kaikki meni niin kauan hyvin kun minä jaksoin häntä mielistellä ja kannustaa, en vaan saanut mitään takaisnpäin. Hän ei todellakaan miespuolisena ymmärtänyt, että minäkin tarvitsin tukea ja rakkautta, tuntui kuin olisin ollut hänen äitinsä. Meillä nämä lähentymiset ja peruuttamiset menivät todella ristiin, en varmasti ollut itsekään peruuttamaton mutta hän oli vielä astetta pahempi. Peruuttamisella tarkoitetaan taantumista, taaksepäin vetäytymistä suhteessa.

   Suhteesta oli sitten siinä vaiheessa kun hän oli löytänyt toisen naisen minun tilalleni "roikkumissuhde", sillä tavallaan hän antoi ymmärtää että minullakin oli vielä mahdollisuuksia ja halusi olla kaveri. Kerran annoin toisen naisen anteeksi(paitsi että kun emme virallisesti seurustelleet, minulla ei ollut kuulemma mitään syytä olla vihainen, hän sai olla kenen kanssa halusi), mutta kun en hänen mielestään saanut olla toisesta naisesta vihainen ja pettynyt häneen sain tarpeekseni. Ajattelin että mikäli se oli oikeaa rakkautta hän taistelisi minusta mutta sen sijaan hän palauttikin tavarani(joka ei tietystikään hänen mielestään merkinnyt mitään).

   Että se siitä "suhteesta". Lähteminen oli elämäni järkevimpiä päätöksiä, ehkä hänellä nyt on oikea nainen kun alkoivat heti seurustella, muuttivat yhteen ja menivät kihloihin.

  • 6969

   Ehkä ei kannata liikaa tarrautua näihin horoskooppimerkkeihin. Ihmiset on erilaisia, samanlaisia ja omanlaisiaan huolimatta siitä minkä tähtimerkin alla sattuu syntymään. Toiset ovat selkeästi horoskooppipersoonia ja toiset eivät. Iälläkin on merkitystä. Halusit kuitenkin varmaan kuulla rapuparien elosta, joten tässä tulee.

   Olemme molemmat rapuja. Vaimo melko tyypillinen naisrapu ja minä kai yhtälailla tyypillinen miesrapu, jos näitä horoskooppipersoonallisuuksia lähtee analysoimaan. Olemme molemmat hellyydenkipeitä ja hellyydenantajia, hieman mustasukkaisia, omistuksenhaluisia ja aika tunteikkaita. Monen tuttavan mielestä meistä ensin tulee mieleen se, että koskettelemme toisiamme paljon, käsi kädessä kuljetaan, helliä ssanoja ei säästellä. Olemme molemmat koti-ihmisiä, joka on mukavaa, sillä riitoja esimerkiksi kodin puhtaudesta ei synny. Samalla olemme vaeltelevia, mikä sekin on mukavaa, sillä haluamme molemmat välillä tuulettumaankin. Molemmat ovat yhtäaikaa sosiaalisia ja rapumaisen vetäytyviä. En ole koskaan enne seurustellut toisen ravun kanssa. Ajattelin, että tietty rapumainen oikukkuus tuplaantuessa tekee vaan ongelmia, mutta oli väärässä. Tämän rapuni kanssa sitten mentiin naimisiin, enkä toiseen vaihtaisi. Kompastuskiviäkin tietysti on jos oikukkuus osuu samalle päivälle ja molemmat on kovin jääräpäisiä. Ohimenevää sekin on. Harvoin edes riidellään. En vaihtaisi millään tasolla tätä parisuhdetta. Kun se toimii, se vaan toimii ja tämä toimii!

   • samanlaista.

    Oon kans sitä mieltä, ettei kannata takertua horoskooppiin..kun oon lukenut juttuja rapumiehestä, niin aika erilainen on mun mies.Molemmat ollaan rapuja..ylä- ja alamäkeä on, riitaa ja sopua..naimisissa 37v..aina on asioista selvitty..hyvällä tai pahalla =)..molemmat kun ollaan just tollasia, kun kirjoitit...mun rapumieheni on kuitenkin aivan ihana kaikesta huolimatta..ajattelee aina mun parasta ja huolehtii kaikesta,pitää omiensa puolta ym. Eikä osattais varmaan elää ilman toisiamme, vaikka kuin päätettäs että erotaan.
    Samoilla sanoin: en vaihtais tätä parisuhdetta..meidäthän on luotu toisillemme =)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1977
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1764
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1247
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1004
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   947
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   87
   892
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   741
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   728
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   693
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   673
  Aihe