tapahtui koulun jälkeen

Kawairashii

~Siinä se vihdoin on.~ Ajattelin iloisena ja nuolaisin terskaa. Olin saanut tämän upean peniksen eteeni koulussa. Kerronpa miten se kävi.
*
Oli aivan tavallinen päivä ammatti koulussa jota kävin. Siis ihan tavallinen päivä paitsi etten koskaan myöhästynyt linkasta jolla menin kotiin paitsi nyt. ”No nyt se sitten meni.” Mumisin harmistuneena. Olin juossut täyttä vauhtia pysäkille ja silti myöhästynyt. Noiduin siinä ties millä kielellä kevättuulen tunkeutuessa paitojeni läpi avoimesta takista. Lähdin lampsimaan takaisin sisälle. Seuraavaa linjaa ei ollut odoteltavissa tuntiin. Roikotin pettyneenä reppua toisesta olkahihnasta olallani ja avasin oven. Kukaan ei ihmetellyt kun kuljeskelin käytävillä sillä joillakin oli koulua vielä minun koulun loppumisen jälkeen. Olin niin maassa etten huomannut törmääväni erääseen poikaan. Lennähdin taaksepäin mikä sai minut havahtumaan ajatuksista. Olin törmännyt poikaan johon olin salaa ihastunut. ”Anteeksi.” Mumisin ja nousin pystyyn. En oikein ymmärtänyt mitä tässä pojassa näin. Hän oli minun ikäiseni, hieman lyhyempi minua, mustat lyhyet hiukset olivat piilossa lippiksen alla. Punastuin kerätessäni tavaroita jotka tämä poika oli pudottanut. Kutsuin poikaa pätkäksi vaikka oikea nimi oli Otto. Ojensin tavarat pätkälle ja käännyin lähteäkseni. ”Et sinäkään tainnut ehtiä bussiin.” Ääni kuului takaani. ”En.” Mutisin nolostuneena. ”Eikä nyt ole mitään tekemistä odotellessa seuraavaa.” Jatkoin ja lähdin laahustamaan kohti tyhjää luokkaa sillä odottelin aina tyhjässä luokassa vapaa ajan. Pätkä sai minut kiinni ovella. ”Jos ei haittaa niin voin lainata sinulle yhden mielenkiintoisen kirjan jonka luulen kiinnostavan sinua.” Käännyin ympäri. ”Ja mikähän mahtaa olla kirjan nimi?” Kysyin uteliaana ja työnsin oven auki.

Istahdin läheiselle pulpetille pätkän kaivellessa laukkua. Kun penkomisesta ei meinannut tulla loppua aloin tympääntyä. ”Ei sinun ole pakko etsiä sitä.” Sanoin. Pätkä suoristi selkänsä. ”No sitten voin varmaan istua tuohon.” Hän osoitti paikkaa vieressäni. ”Siitä vaan.” Sanoin välinpitämättömänä. Pätkä istahti aivan viereeni. Ryhdyimme juttelemaan koulusta ja muusta. Hiljalleen puheemme alkoi kääntyä pervouksiin.

”Haluaisitko nähdä yhden seksivideon joka minulla on?” Kaivoin kännykän taskustani ja etsin mainitun videon. Pätkä katseli sitä ja hänen katseestaan kuulsi himo. Sanoin pätkälle että luokassa oli hieman koleaa vaikkei se ollut totta. ”Sitten sinua täytyy lämmittää.” Pätkä sanoi ja kietaisi kätensä ympärilleni. Painauduin ihan kiinni pätkään. ”Nyt minulla on kuuma.” Sanoin ja riisuin päällyspaitani. ”Niin minullakin.” Pätkäkin riisui paitansa. Hän ei riisunut pelkkää päällyspaitaa vaan myös t-paidan. ”Rupea vielä strippaamaan.” Sanoin leikilläni. Pätkä näytti ilkikuriselta ja alkoi riisua housujaan. Riisuin t-paitani. ”Ei kai ole kohteliasta että sinä riisuudut ja minä olen täysissä pukeissa.” Sanoin ja aloin myöskin avata housujani.
”Wow!” Olin lentää pulpetilta nähdessäni pätkän peniksen. ”Mitä? Tämähän ei ole edes suurimmasta päästä.” Pätkä sanoi vähätellen. Pätkä taasen oli lentää takamukselleen minun riisuttuani rintsikat. ”Ei nämäkään mitkään isot ole.” Sanoin astellen pätkän luo. ”Näin vähissä kun kerta ollaan niin eiköhän ruveta vähän hommiin.” Sanoin ja painauduin pätkää vasten. ”Joo.” Pätkä henkäisi. Sanoista teoiksi. Ja siitä pääsemmekin tarinan alkuun.
*
Olin pitkään haaveillut saavani tätä ihanaa poikaa. Nuolaisin taas terskan päätä. Pätkä värähti. ”Ai että kun tekisi hyvää vähän leikkiä.” Pätkä hymisi. ”Miksikäs ei?” Sanoin ja nousin seisomaan. Pätkä istahti läheiselle tuolille ja minä hänen syliin niin että muna upposi lemmenluolaani. ”Sanoisin jopa au.” Tämä oli eka kertani joten totta kai minua koski.

Aloin ratsastamaan ensin totuttuani tunteeseen…


Jos haluatte lisää kertokaa ihmeessä.

Pahoittelen kirjoitus virheitä ja pilkkujen puuttumisia.

1

9776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatukuu222

      Tarinoi loppuun asti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe