tapahtui koulun jälkeen

Kawairashii

~Siinä se vihdoin on.~ Ajattelin iloisena ja nuolaisin terskaa. Olin saanut tämän upean peniksen eteeni koulussa. Kerronpa miten se kävi.
*
Oli aivan tavallinen päivä ammatti koulussa jota kävin. Siis ihan tavallinen päivä paitsi etten koskaan myöhästynyt linkasta jolla menin kotiin paitsi nyt. ”No nyt se sitten meni.” Mumisin harmistuneena. Olin juossut täyttä vauhtia pysäkille ja silti myöhästynyt. Noiduin siinä ties millä kielellä kevättuulen tunkeutuessa paitojeni läpi avoimesta takista. Lähdin lampsimaan takaisin sisälle. Seuraavaa linjaa ei ollut odoteltavissa tuntiin. Roikotin pettyneenä reppua toisesta olkahihnasta olallani ja avasin oven. Kukaan ei ihmetellyt kun kuljeskelin käytävillä sillä joillakin oli koulua vielä minun koulun loppumisen jälkeen. Olin niin maassa etten huomannut törmääväni erääseen poikaan. Lennähdin taaksepäin mikä sai minut havahtumaan ajatuksista. Olin törmännyt poikaan johon olin salaa ihastunut. ”Anteeksi.” Mumisin ja nousin pystyyn. En oikein ymmärtänyt mitä tässä pojassa näin. Hän oli minun ikäiseni, hieman lyhyempi minua, mustat lyhyet hiukset olivat piilossa lippiksen alla. Punastuin kerätessäni tavaroita jotka tämä poika oli pudottanut. Kutsuin poikaa pätkäksi vaikka oikea nimi oli Otto. Ojensin tavarat pätkälle ja käännyin lähteäkseni. ”Et sinäkään tainnut ehtiä bussiin.” Ääni kuului takaani. ”En.” Mutisin nolostuneena. ”Eikä nyt ole mitään tekemistä odotellessa seuraavaa.” Jatkoin ja lähdin laahustamaan kohti tyhjää luokkaa sillä odottelin aina tyhjässä luokassa vapaa ajan. Pätkä sai minut kiinni ovella. ”Jos ei haittaa niin voin lainata sinulle yhden mielenkiintoisen kirjan jonka luulen kiinnostavan sinua.” Käännyin ympäri. ”Ja mikähän mahtaa olla kirjan nimi?” Kysyin uteliaana ja työnsin oven auki.

Istahdin läheiselle pulpetille pätkän kaivellessa laukkua. Kun penkomisesta ei meinannut tulla loppua aloin tympääntyä. ”Ei sinun ole pakko etsiä sitä.” Sanoin. Pätkä suoristi selkänsä. ”No sitten voin varmaan istua tuohon.” Hän osoitti paikkaa vieressäni. ”Siitä vaan.” Sanoin välinpitämättömänä. Pätkä istahti aivan viereeni. Ryhdyimme juttelemaan koulusta ja muusta. Hiljalleen puheemme alkoi kääntyä pervouksiin.

”Haluaisitko nähdä yhden seksivideon joka minulla on?” Kaivoin kännykän taskustani ja etsin mainitun videon. Pätkä katseli sitä ja hänen katseestaan kuulsi himo. Sanoin pätkälle että luokassa oli hieman koleaa vaikkei se ollut totta. ”Sitten sinua täytyy lämmittää.” Pätkä sanoi ja kietaisi kätensä ympärilleni. Painauduin ihan kiinni pätkään. ”Nyt minulla on kuuma.” Sanoin ja riisuin päällyspaitani. ”Niin minullakin.” Pätkäkin riisui paitansa. Hän ei riisunut pelkkää päällyspaitaa vaan myös t-paidan. ”Rupea vielä strippaamaan.” Sanoin leikilläni. Pätkä näytti ilkikuriselta ja alkoi riisua housujaan. Riisuin t-paitani. ”Ei kai ole kohteliasta että sinä riisuudut ja minä olen täysissä pukeissa.” Sanoin ja aloin myöskin avata housujani.
”Wow!” Olin lentää pulpetilta nähdessäni pätkän peniksen. ”Mitä? Tämähän ei ole edes suurimmasta päästä.” Pätkä sanoi vähätellen. Pätkä taasen oli lentää takamukselleen minun riisuttuani rintsikat. ”Ei nämäkään mitkään isot ole.” Sanoin astellen pätkän luo. ”Näin vähissä kun kerta ollaan niin eiköhän ruveta vähän hommiin.” Sanoin ja painauduin pätkää vasten. ”Joo.” Pätkä henkäisi. Sanoista teoiksi. Ja siitä pääsemmekin tarinan alkuun.
*
Olin pitkään haaveillut saavani tätä ihanaa poikaa. Nuolaisin taas terskan päätä. Pätkä värähti. ”Ai että kun tekisi hyvää vähän leikkiä.” Pätkä hymisi. ”Miksikäs ei?” Sanoin ja nousin seisomaan. Pätkä istahti läheiselle tuolille ja minä hänen syliin niin että muna upposi lemmenluolaani. ”Sanoisin jopa au.” Tämä oli eka kertani joten totta kai minua koski.

Aloin ratsastamaan ensin totuttuani tunteeseen…


Jos haluatte lisää kertokaa ihmeessä.

Pahoittelen kirjoitus virheitä ja pilkkujen puuttumisia.

1

9735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatukuu222

      Tarinoi loppuun asti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe